Chestionar: Cine se califică?
FC Zlatna
Dinamo Bucureşti
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
09-25-2009, 02:28 PM
Mesaj: #11
RE: Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
Zicu: "Reuşita din meciul cu Zlatna mă va ajuta foarte mult pe viitor"

Atacantul dinamovist Ianis Zicu, desemnat cel mai bun fotbalist al meciului dintre Dinamo şi FC Zlatna, din Cupa României, a declarat, joi, că golul marcat în această partidă îl va ajuta mult în viitor.

"Nu este un nou început pentru mine, începutul a fost când am revenit după accidentare. Jucătorii care au intrat azi pe teren au făcut tot posibilul să marchez şi eu. Această reuşită mă va ajuta foarte mult pe viitor", a declarat Ianis Zicu, joi, după meciul cu FC Zlatna, din 16-imile Cupei României.

Jucătorul a ţinut să-i mulţumească şi antrenorului său pentru sprijinul acordat: "Dario Bonetti este alături de mine şi îi mulţumesc pentru asta".

Întrebat dacă are o problemă cu suporterii, care l-au huiduit la ultimul meci de campionat, Zicu a replicat: "Am o problemă, fotbalul, şi mereu încerc să joc cât mai bine. Sunt dezamăgit că suporterii mă contestă, dar eu doresc să-mi ajut cât mai mult colegii şi astfel să fie şi fanii mulţumiţi. Aş vrea ca suporterii să vină cât mai mulţi la stadion, nu e plăcut să-l vezi aşa gol".

Atacantul Claudiu Niculescu, care a transformat o lovitură liberă în acest joc, a spus că "s-a nimerit" să reuşească respectiva execuţie şi se bucură că a înscris primul său gol în acest sezon. "Sper să vină cât mai repede şi golurile din campionat şi cupele europene", a mai spus atacantul, care priveşte cu înţelegere atât faptul că prinde rar primul 11, cât şi supărarea suporterilor din meciurile precedente. "Nu sunt dezamăgit. Asta este situaţia, antrenorul alege 11 jucători şi fiecare îşi aşteaptă rândul. Când nu îţi merge jocul, e normal ca suporterii să te mai şi înjure. Aşa este în fotbal, se schimbă totul într-o săptămână. Azi eşti la pământ, mâine în vârful piramidei. Eu dau totul pentru Dinamo şi nu îmi pare rău", a declarat Niculescu, adăugând că nu regretă revenirea la Dinamo.

Dinamo a învins, joi, pe teren propriu, formaţia de ligă a treia FC Zlatna cu scorul de 5-0 şi a devenit ultima echipă calificată în optimile Cupei României.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-25-2009, 02:31 PM
Mesaj: #12
RE: Şaisprezecimi: FC Zlatna - Dinamo Bucureşti
30 de persoane s-au ales cu dosare penale, după meciul dintre Dinamo şi Zlatna

Poliţiştii şi jandarmii bucureşteni au identificat, condus la secţie şi amprentat 33 de persoane care, joi noapte, după meciul dintre Dinamo şi Zlatna s-au bătut în zona staţiei de metrou Ştefan cel Mare.

Potrivit jandarmilor, în jurul orei 23.00 au fost solicitaţi să intervină în zona intersecţiei dintre şoseaua Ştefan cel Mare şi Barbu Văcărescu, unde mai multe persoane se băteau, iar geamurile restaurantului Red Dogs au fost sparte.

Jandarmii şi poliţiştii au identificat în parcul circului din apropiere un grup mare de suporteri ai echipei Dinamo. 28 din componenţa grupului au fost duşi la Secţia 6 de poliţie pentru identificare, amprentare şi fotografiere şi li s-au întocmit acte de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare.

Alte două persoane care au venit la secţia de poliţie pentru a cere explicaţii cu privire la amprentarea celor 28 s-au ales cu dosare penale după ce în portbagajul maşinii cu care aceştia veniseră au fost găsite două cozi de topor.

O persoană a fost găsită de jandarmi la staţia de metrou Ştefan cel Mare şi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru că avea răni. De asemenea, alte două persoane care au declarat că sunt suporteri ai echipei Steaua au acuzat leziuni produse de suporterii echipei Dinamo şi au primit îngrijiri la spital.

Baschetbalistul dinamovist Tomco Sokolov a suferit o fractură de piramidă nazală în urma unor incidente care au avut loc, joi, între un grup de fani dinamovişti şi unul de stelişti la un local din faţa stadionului Dinamo, la finalul meciului dintre Dinamo şi Zlatna, din 16-imile Cupei României. Sokolov a fost una dintre victimele colaterale ale incidentului.

El a mers la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a primit îngrijiri medicale, după care a plecat acasă, împreună cu colegii săi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut