Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CS Otopeni
10-29-2009, 09:40 PM
Mesaj: #11
RE: Ştiri CS Otopeni
Claudiu Dumitrescu se intoarce la Otopeni

Dupa ce si-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiesti, Claudiu Dumitrescu poate semna cu o alta echipa doar in iarna.

Pana atunci, experimentatul jucator de banda dreapta se pregateste cu CS Otopeni, tocmai echipa de la care sosise la Ploiesti." Chiar daca au fost unele probleme financiare la echipa problema se va rezolva. Am vorbit cu domnul Silviu Gheorghe despre revenirea mea si in linii mari ne-am inteles. Cred ca nu vor fi probleme" a declarat Claudiu Dumitrescu. Aparatorul dreapta a fost unul din cei mai constanti jucatori ai lui CS Otopeni in stagiunea trecuta petrecuta pe prima scena.

Dumitrescu isi va vedea la lucru fostii si viitorii colegi in meciul de campionat pe care CS Otopeni il va sustine, sambata, acasa, cu Dacia Mioveni.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-31-2009, 02:09 AM
Mesaj: #12
RE: Ştiri CS Otopeni
"Am încredere în echipă"

Aflat la prima experienţă ca antrenor principal, Florin Tene este optimist, deşi ştie că îl aşteaptă un final de tur incendiar. "Am fost un portar norocos şi sper ca norocul să mă urmeze şi în cariera de antrenor. Mă bucură că oficialii clubului au avut încredere în mine şi sper că totul o să fie bine la finalul turului. Este un început pentru noi (n.a. - Tene şi Dumitru), dar sper să fie de bun augur" ne-a mărturisit fostul portar al lui Dinamo, Gloria Bistriţa, Rapid şi Steaua - dacă e să amintim doar cele mai importante cluburi din bogata sa carieră de jucător.

"Exemplele lui Răzvan Lucescu şi Zenga mă inspiră chiar dacă sunt la debut. Liviu (n.a. - Ciobotariu) a lăsat o amprentă deosebită aici la Otopeni şi voi avea o sarcină dificilă în a păstra echipa la nivelul pe care l-a impus el " ne-a declarat Tene.

"Am încredere în echipă, sunt mulţi jucători experimentaţi aici. Mă cunosc foarte bine cu mulţi dintre ei, deoarece am fost colegi în ultimii mei ani de carieră şi ne respectăm între noi. Asta contează foarte mult. M-aş bucura foarte mult ca la finalul turului să ne aflăm în plasa liderului" s-a destăinuit noul principal al Otopeniului

Referitor la postul său de antrenor de portari la naţionala de tineret, Tene a precizat că nu îi va provoca încurcături la echipa de club. "Mai avem un singur meci de jucat anul acesta, cel de la Buzău, cu Letonia (n.a. - 14 noiembrie), după care avem pauză până în august anul viitor. Deci nu îmi va fi afectată munca de la echipa de club".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut