Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Dacia Mioveni
11-05-2009, 10:28 PM
Mesaj: #1
Ştiri Dacia Mioveni
Discuţii şi informaţii.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2009, 10:30 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Dacia Mioveni
"Avem un lot apropiat valoric"

Ilie Baicu este unul dintre liderii Daciei Mioveni, fundaşul stînga al echipei antrenate de Iordan Eftimie avînd poate cea mai mare experienţã din lotul actual al echipei. Fotbalistul ne-a spus mai multe despre parcursul Daciei de pînã acum şi despre finalul turului de campionat, care se anunţã foarte important pentru galben-verzi.

La meciul de la Otopeni, echipa a fost lipsitã de patru jucãtori de bazã...
- Tocmai de aceea ne aşteptam şi noi sã fie foarte greu acest meci, datoritã faptului cã Otopeniul e fostã divizionarã A, cã avea nişte rezultate pînã acum şi cã era sus în clasament... N-a fost, însã, greu şi am dominat 90 de minute partida. Am avut şi ocazii mari de a înscrie, dar le-am ratat. Şi chiar şi fizic am stat mai bine decît ei.

Asta înseamnã cã putem pune probleme oricãrui adversar?
- Da, înseamnã cã avem o echipã bunã, muncitoare, bine pregãtitã fizic. Şi eu sper sã fim acolo sus, în clasament...

Cum este parcursul pînã acum, avînd în vedere cã sîntem la un punct de locul 1?
- Parcursul este bun pînã acum şi sîntem în grafic. Ne pare rãu cã nu am cîştigat la Otopeni. Dar probabil cã aşa a vrut Dumnezeu... aşa cum în alte meciuri am cîştigat pe final, aşa şi cum am fost egalaţi. Ne mai aşteaptã patru etape şi sperãm sã cîştigãm cele douã meciuri de acasã, iar în deplasare, sã nu pierdem.

Joci pentru Dacia, dar ai evoluat şi pentru FC Argeş... Cum a fost derbiul cu ei?
- Cum ai zis, un derbi! A fost un meci de orgolii, un derbi judeţean. Nu cred cã victoria lor este justã, mai echitabil fiind un egal. Pãcat cã arbitrul a stricat meciul şi ne-a umplut şi pe noi, şi pe ei de galbene şi de roşii, pentru cã nu a fost în nici un caz un meci dur. Dar probabil cã arbitrul a urmãrit altceva...

Ai trecut peste ratarea penaltiului din meciul cu FC Argeş?
- A fost greu, într-adevãr, pentru mine sã ratez un penalti în finalul partidei. Mai ales cã am jucat şi la FC Argeş, iar toatã lumea se gîndeşte la altceva. Dar am trecut peste acest moment greu şi mã gîndesc la celelalte meciuri, acum.

Cu Lupeniul nu veţi avea iar doi jucãtori de bazã în teren...
- Avem un lot de jucãtori buni, chiar foarte buni. Nu am simţit la Otopeni lipsa a patru dintre cei de bazã. Acum, nu mai sînt diferenţe mari între jucãtori şi sîntem de aceeaşi valoare, iar cei care intrã din postura de rezervã îşi fac datoria cum trebuie faţã de echipã. Şi cu Minerul... ce sã mai? Trebuie sã cîştigãm!

Moşteanu şi Ilie, cîte 4 galbene
Doi dintre jucãtorii Daciei Mioveni sînt suspendaţi pentru meciul din etapa a 13-a cu Minerul Lupeni, de acasã. Fundaşul dreapta Miticã Moşteanu şi portarul Iulian Ilie au primit, în ultima etapã, la Otopeni, cîte un cartonaş şi au ajuns, astfel, la un cumul de patru, trebuind automat sã stea o etapã suspendare.

Revin Olteanu, Nãuiu, Vladu şi Sãndulescu
Dupã ce, în ultimele douã etape, antrenorul Iordan Eftimie nu s-a putut baza pe serviciile lui Vladu (suspendat în meciurile cu FC Argeş şi Otopeni), Nãuiu, Olteanu, şi Sãndulescu (suspendaţi pentru ultimul joc, cel de la Otopeni), cei patru fotbalişti galbeni-verzi vor reintra în partida de sîmbãtã, cu Minerul Lupeni. Aceştia şi-au ispãşit, astfel, etapele de suspendare, avînd liber acum sã joace.

Enache, nerefãcut
Mijlocaşul dreapta Gabriel Enache este, în continuare, nerefãcut, dupã accidentarea suferitã în meciul cu U Cluj, de la Mioveni. Fotbalistul Daciei se antreneazã, însã, zilnic separat de restul jucãtorilor, urmînd un program special de recuperare, recomandat de medicul echipei, Viorel Nicola. "Sperãm sã fie recuperat complet pentru ultimele etape", ne-a spus, ieri, doctorul Nicola despre Enache.

Popescu, aproape de debut
Portarul Alexandru Popescu va debuta, sîmbãta asta, în poarta galben-verzilor, în lipsa goal-keeperului nr. 1 al echipei, Iulian Ilie, care va fi suspendat pentru aceastã partidã. Popescu a fost adus în varã de la Muscelul Cîmpulung, liber de contract, fiind a treia opţiune în poarta Daciei, dar, dupã trecerea pe linie moartã a lui Diaconescu, a devenit numãrul 2, iar acum are şansa sã debuteze şi sã arate ce poate.

De joi, în cantonament
Galben-verzii vor intra, de joi, în cantonament pentru partida cu Minerul Lupeni. Astfel, ieri, echipa a efectuat douã antrenamente, în timp ce miercuri, va face unul dimineaţa, joi, unul dupã-amiaza, iar vineri, tot unul, dar dimineaţa, la ora jocului, 11.00.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-06-2009, 04:55 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Razvan Tunaru: "Daca nu vom mai pierde puncte acasa, Dacia Mioveni va fi una dintre promovate"

Presedintele clubului Dacia Mioveni, Razvan Tunaru, cel care s-a ocupat si de pregatirea echipei pentru aceasta etapa se arata increzator in sansele formatiei pe care o conduce de a promova in primul esalon fotbalistic al tarii, in cazul in care nu se vor mai pierde puncte pe teren propriu, cu echipe mai slab cotate.

"Ne pare rau ca am pierdut multe puncte acasa, dar asta este fotbalul. Nu sunt antrenorul acestei echipe pentru ca nu am cum si nu m-am ocupat decat de aceasta etapa. Noi vom avea o sedinta si vom lua o decizie privind viitorul tehnician. Nemultumirile domnului primar au fost legate de jocul de acasa, in special cu echipele nou-promovate, noi nereusind sa castigam cu niciuna dintre ele. Acum domnul primar nu mai este suparat pentru aceste lucruri, dupa ultimele doua partide, iar jucatorii tocmai si-au primit ultima rata salariala, urmeaza sa-si primeasca si restul de bani. Daca nu vom mai pierde puncte acasa, cu siguranta Dacia Mioveni va fi una dintre promovate", a declarat Razvan Tunaru pentru Sport Total FM.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-03-2010, 04:06 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Dacia își alege principalul, dupã Revelion

Numirea unui nou antrenor la Dacia Mioveni a fost amînatã de conducerea clubului pînã dupã Revelion. Chiar dacã în aceastã perioadã s-au purtat discuții cu mai mulți tehnicieni, deocamdatã nu s-a luat nici o decizie, ofertele fiind cîntãrite foarte bine.

Ca și FC Argeș, nici Dacia nu duce lipsã de variante pentru antrenori, unele dintre ele fiind analizate și cãzînd deja, iar altele rãmînînd a fi din nou discutate. Deja pînã acum s-a luat în discuție revenirea lui Iordan Eftimie, dar și a lui Florin Marin, care a mai pregãtit echipa în Liga I, la ambele variante renunțîndu-se, din cîte se pare, definitiv. Alte soluții pentru ocuparea postului de antrenor principal ar fi Telu Stancu, Ion Moldovan, dar și promovarea unui antrenor tînãr din cadrul clubului. Luni, la sediul clubului, a avut loc o ultimã ședințã pe 2009 a Consiliului Director, în care s-au discutat toate aceste variante.

Președintele CD, primarul Ion Georgescu, ne-a spus mai multe despre aceste discuții: "S-a amînat luarea unei decizii pentru perioada 5 - 10 ianuarie. Atunci, se va stabili noul antrenor. Poate fi din curtea proprie sau cineva de la juniori cu Rãzvan Tunaru, fie altul cu nume… Atîta timp cît nu existã certitudinea banilor, este greu sã iei o decizie. Au fost și sînt mai multe variante. Una dintre ele a fost Florin Marin, dar dînsul a considerat cã este mai bine sã nu vinã acum, deoarece sînt și tensiuni. O altã propunere a fost sã rãmînã Iordan Eftimie. Pãrerea mea este cã dînsul nu are, însã, încredere. El a zis nu, ceea ce mã face sã cred cã am greșit de la început cu lãsarea lui pe bancã. Existã și o variantã Telu Stancu, dar și o variantã Ion Moldovan. Nu în ultimul rînd, o variantã ar fi sã dãm încredere unui antrenor tînãr, din curtea proprie".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 09:18 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Au plecat șapte fotbaliști!

Dacia Mioveni se pregãtește pentru returul campionatului, încercînd sã facã o figurã frumoasã în Liga a doua. Deja la Mioveni s-a fãcut curãțenia de iarnã, nu mai puțin de șapte jucãtori care au evoluat foarte puțin și n-au avut randament în tur fiind dați afarã de la echipã.

Curãțenia de iarnã a început încã dinainte de Crãciun, la scurt timp dupã terminarea campionatului Ligii a doua. Primul plecat a fost spaniolul Pablo Rodriguez, cel care s-a alãturat lotului galben-verde în partea a doua a campionatului, fiind adus ca un atacant care promitea. Pablo a reușit doar un gol, în puținele meciuri jucate pentru Dacia, dezamãgind prin evoluțiile sale. Împreunã cu Rodriguez a plecat și ganezul Eric Yartey, atacant care, în perioada de pregãtire, a marcat foarte multe goluri, dar, dupã începerea sezonului, a jucat foarte prost. Un alt fotbalist care a evoluat foarte puțin și neconvingãtor pentru oficialii clubului a fost Ionuț Chirciu, acesta fiind și el lãsat liber de contract. În fine, Dacia s-a mai despãrțit, în aceastã iarnã, și de fundașul dreapta Crãciun, dar și de mijlocașul Giani Marinescu, nici unul dintre cei doi neavînd vreo apariție într-un meci oficial, dar și de portarul Ungureanu, care a jucat doar într-un meci de Cupã, precum și de juniorul Mãmãligeanu, care și el a avut apariții sporadice.

"Avem nevoie de vîrfuri!"
Dupã un sezon 2009 destul de bun, oficialii Daciei Mioveni sperã ca 2010 sã fie un an și mai bun, în care echipa de fotbal sã aibã o evoluție mult mai satisfãcãtoare.

Președintele Daciei, Ion Țuțalã, este optimist, acum la început de an, și așteaptã un sezon mult mai bun. "Nu ne-am hotãrît asupra jucãtorilor pe care îi vom aduce. Trebuie sã vedem mai întîi ce antrenor va veniși ce opțiuni are el și de-abia apoi ne vom orienta asupra unor fotbaliști. Dar, în mod special, avem nevoie de vîrfuri... Sperãm ca, sãptãmîna aceasta sau dacã nu, cea viitoare, sã stabilim și tehnicianul cu care vom aborda sezonul 2010. Cred cã noul sezon va fi unul mai bun, dar asta va depinde și de bugetul pe care ni-l alocã Primãria. Totuși, sperãm la un parcurs mult mai bun... Pînã acum, au plecat mai mulți jucãtori de la echipã. I-am lãsat pe toți liberi de contract și îi cedãm definitiv, pentru cã și ei, cînd au venit, au venit liberi de contract, fãrã a da bani pe ei", spunea Ion Țuțalã.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 09:22 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-09-2010 09:23 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #6
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Eugen Neagoe sau Florin Halagian?

Conducãtorii Daciei Mioveni sînt foarte aproape de a-și desemna antrenorul care va pregãti echipa în returul campionatului. În cãrți sînt mai multe nume, dar favoriți se pare cã au rãmas doar doi: Eugen Neagoe și Florin Halagian. Dupã ce au renunțat la serviciile lui Iordan Eftimie și Marius Stoica, oficialii Daciei au cãutat în continuu un antrenor principal pentru echipã.

Discuțiile au pornit încã de la sfîrșitul anului trecut, dar nu s-a definitivat nimic în perioada Sãrbãtorilor, pentru a se aștepta luarea celei mai bune decizii. De fapt, nici în momentul de fațã principalul nu e stabilit, însã cercul celor care mai sînt în cãrți începe sã se restrîngã. Numele care se mai vehiculeazã în momentul de fațã pentru preluarea Daciei sînt Eugen Neagoe, care mai este dorit și la FC Argeș, Florin Halagian, care a renunțat la Gloria Bistrița, Telu Stancu, de la Sporting Cîmpulung, și Ion Moldovan, aflat fãrã angajament în momentul de fațã, dar care a reușit, acum trei ani, promovarea echipei în Liga I. Dintre cei patru, Eugen Neagoe și Florin Halagian par sã corespundã cerințelor clubului, însã oricînd lucrurile se pot schimba.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 09:23 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Halagian preia Dacia

Dacia Mioveni pare sã-și fi gãsit antrenorul cu care va aborda returul campionatului. Deși actele nu au fost parafate, zvonurile îl dau ca sigur pe Armeanu la Mioveni.

Halagian va face echipã la Dacia cu Marian Panã, ca și la Gloria Bistrița, în turul campionatului Ligii I. Din cîte se pare, practic, de echipã se va ocupa mai mult Marian Panã, Hala urmînd a fi director tehnic. Florin Halagian se întoarce astfel în Argeș ca antrenor, dupã ce ultima oarã a pregãtit pe FC Argeș pînã în 2002. De altfel, Armeanu a fãcut istorie în Trivale, cîștigînd singurele titluri ale alb-violeților, primul chiar în întîiul an cînd s-a apucat de antrenorat.

Florin Halagian a mai antrenat FC Olt, Steaua, Victoria București, Dinamo București, Universitatea Craiova, FC Național, FCM Bacãu, FC Brașov și Ceahlãul Piatra Neamț, în perioada 1979-1980 și 1988-1991 a fost antrenor federal, conducînd lotul olimpic al României. A condus echipele pe care le-a antrenat în Divizia A în 918 meciuri, aflîndu-se în fruntea antrenorilor români și chiar europeni. În cariera lui de 32 de ani ca antrenor principal, lui Halagian i-au trecut prin mînã, la cele 10 echipe, peste 500 de fotbaliști, dar cel mai bun dintre ei a fost Dobrin.

Neagoe a negociat și el
Eugen Neagoe a negociat și el cu Dacia Mioveni, însã șansele sã fie numit antrenor sînt foarte reduse.

"Da, este adevãrat, am discutat cu cei de la Dacia Mioveni și sînt șanse sã antrenez acolo. Voi mai avea discuții și în aceste zile. Echipa este la trei puncte de promovare, la jumãtatea campionatului, și nu voi accepta oferta de la Mioveni decît dacã se dorește promovarea în Liga I. Pentru asta trebuie însã sã am sprijinul tuturor, deoarece bãtãlia pentru promovare este foarte grea. Au mai fost discuții doar cu echipe din liga a doua. Dupã cum se știe, din cauza regulamentului, în acest sezon nu mai pot antrena în prima ligã. Am fost în discuții și cu Farul Constanța, unde a ajuns în cele din urmã prietenul meu Fane Stoica", a spus Eugen Neagoe.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-10-2010, 07:29 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Marian Pană este noul antrenor al Daciei Mioveni

Fostul tehnician al Gloriei Bistriţa, Marian Pană, a devenit, dumnică, noul antrenor principal al divizionarei secunde Dacia Mioveni, obiectivul acestuia la cârma echipei argeşene fiind promovarea la finalul sezonului.

"M-am înţeles cu cei de la Dacia Mioveni să antrenez echipa din retur. Mâine se va oficializa contractul. Voi semna pe un an şi jumătate, iar obiectivul este promovarea în prima ligă. Practic, este o înţelegere până la vară, cu opţiune pe încă un an, asta dacă voi reuşi să promovăm, aşa este corect. Suntem la 3 puncte de locul 2, promovabil, şi zic că sunt şanse foarte mari", a spus Pană, duminică.

Marian Pană l-a înlocuit la începutul lunii noiembrie pe Sandu Tăbârcă la conducerea tehnică a Gloriei Bistriţa, acesta fiind ajutat pe bancă de Florin Halagian. La finalul turului, Halagian i-a anunţat pe oficialii ardeleni că nu mai poate continua să pregătească echipa din cauza unor probleme de sănătate, iar aceştia au renunţat în cele din urmă şi la serviciile lui Marian Pană.

Formaţia argeşeană se află pe locul 5 la finalul turului în Seria a II-a, cu 28 de puncte, la 3 puncte de locul 2, promovabil, ocupat de UTA, şi la 5 puncte de liderul FCM Târgu Mureş.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
03-24-2010, 06:19 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri Dacia Mioveni
Dacia o echipa inprevizibila!!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut