Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Dunărea Giurgiu
08-03-2009, 10:43 PM
Mesaj: #1
Ştiri Dunărea Giurgiu
Aici punem toate ştirile despre Dunărea Giurgiu...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-14-2009, 07:28 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu
"Luptaţi pentru Alex!"

Alexandru Iatan a îmbrăcat doar pentru o zi tricoul Dunării Giurgiu, dar cei de acolo nu l-au uitat. Sâmbătă, la 10 zile de la tragedie, galeria formaţiei de Liga a II-a a decis să-l comemoreze înaintea partidei cu FCM Bacău, scor 4-2.Personajul principal al ceremoniei a fost sora lui Alexandru, Georgiana Iatan. O copilă frumoasă, cu glas scăzut, umbrit de amărăciune. De fapt, privirea-i trădează o rană a sufletului. Cum să nu fie astfel, când fetiţa de numai 14 ani a primit brusc vestea morţii fratelui său?

"Vă rog, luptați pentru Alex!", a fost rugămintea fetiței îmbrăcate în îngeraş către foștii colegi ai lui Alexandru. "Am simțit că trebuie să fiu prezentă la acest meci. Alex parcă mă chema și n-aș fi putut sta liniștită dacă n-aș fi venit", a mărturisit Georgiana, în timp ce galeria giurgiuveană recita "Tatăl Nostru".

"Am crezut că fost o glumă!"
În momentul nenorocirii, Georgiana se afla în vacanţă, o vacanţă retezată dur de tragedia căzută ca un trăsnet peste familia Iatan. Trist, ba chiar acuzator, este faptul că înfiorătoarea ştire i-a fost adusă la cunoștință, telefonic, fără dram de menajament, de către unul dintre medicii spitalului. "Răceala cu care mi s-a comunicat că a murit și acum îmi răsună în urechi. Abia ajunsesem la mare și a sunat un domn de la spital. Mi-a zis scurt: «Ai un frate fotbalist? Îl cheamă Iatan? I s-a făcut rău pe teren, a fost adus la spital și a murit! » N-a ținut nicio clipă cont de faptul că sunt fată și că am vârsta pe care o am. Am rămas blocată, credeam că e o glumă și întrebam întruna dacă nu cumva e vreo greșeală", povestește printre lacrimi Georgiana.

Alexandru, fratele său, a murit pe 2 septembrie, la primul antrenament al Dunării Giurgiu. Împrumutat de la Astra, Alex a primit o minge în piept, a făcut edem pulmonar şi a decedat la scurt timp.

"Am rămas fără băiatul meu frumos"
La finalul meciului, Ionel Iatan ne-a invitat acasă, în satul Plosca. Se înnoptase, iar modesta căsuță părintească, răzlețită la margine de sat, era cufundată în tăcere.

Prima imagine care ne întâmpină e cea a holului micuț. Cândva, acolo stăteau fotografiile lui Alex cu Andreea, cea care urma să-i fie soție. Acum erau doar tablourile băiatului străjuite de o lumânare plăpândă. În scurt timp ne întâmpină și mama lui Alexandru, Nela, o femeie uscată de plâns şi cu vorba înecată de durere. Face doi pași și izbucnește în plâns. "Tuturor le pare rău de el, dar nimeni nu-mi aduce puiul înapoi! Unde mi-e copilașul?", îngâna mama lui Alex.

"Alex avea toată viaţa înainte!"
Sfâșiată de durere, ea a găsit puterea de a ne spune că în urmă cu trei ani au hotărât să înfieze doi copii, o fetiță de o lună și un băiețel de doi ani. Pentru efortul de părinţi adoptivi, statul le plăteşte 600 de lei. Aceşti bani îi ajută, întrucât doar capul familiei poate munci. "Am zis că trebuie să ajutăm și alți copii, că poate așa se îndură și Dumnezeu de ai noștri. Dar ce-a făcut? Mi-a luat băiatul meu frumos, acum când ajunsese sus de tot, după ce ne chinuisem atât. De ce pe el? Cu ce i-a greșit, că era sănătos și frumos și avea toată viața înainte…"


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-30-2009, 09:12 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu
Marin Barbu rămâne la Giurgiu!

Deşi se părea că momentul instalării oficiale pe banca Ceahlăului a lui Marin Barbu era doar o chestiune de zile, astăzi totul a picat din cauza conducerii clubului giurgiuvean, informează gsp.ro.

Preşedintele onorific al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a confirmat că nu-l mai are în vedere pe Marin Barbu pentru postul de antrenor: "Înţelegerea cu Marin Barbu a căzut. El trebuia să achite o sumă de bani celor de la Dunărea Giurgiu în cazul în care ar fi vrut să plece, dar noi nu puteam să îl ajutăm pentru că nu dispunem de aceşti bani. Ne-a anunţat vineri că nu poate pleca de la Giurgiu şi că nu poate veni la Ploieşti pentru meciul cu Astra. Căutăm alt antrenor", a declarat patronul Ceahlăului pentru gsp.ro.

Înainte de anunţul lui Gheorghe Ştefan, Marin Barbu declarase că "primarul de la Giurgiu, mă împiedică să semnez cu Ceahlăul. Sînt sub contract cu Dunărea şi omul mă vrea la echipă, neapărat. Trebuie să discut şi cu domnul Gheorghe Ştefan problema. Am stipulată ceva în contractul de la Giurgiu, care-mi permite să plec în anumite situaţii. Problema este că s-a obişnuit cu mine şi-i este greu fără un antrenor ca mine la echipă. I-am făcut multe lucruri bune şi de apreciat la echipă, cu bani puţini".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-21-2009, 04:04 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu
Fără Dunav în această iarnă!

Dunărea Giurgiu a intrat de săptămâna trecută în vacanţă, urmând ca reunirea lotului să aibă loc pe 11 ianuarie anul viitor. În zilele care urmează se va face o analiză a evoluţiei echipei în acest tur de campionat, fiind luată în discuţie şi situaţia a 1-2 jucători care nu s-au ridicat la nivelul aşteptat de către oficialii clubului.

În acest moment, echipa giurgiuveană este interesată de acoperirea a 3-4 posturi deficitare, fiind căutate soluţii pentru posturile de portar, mijlocaş central, atacant, dar şi un jucător de bandă stânga. Pentru prima oară în ultimii ani, în această pauză competiţională nu se vor mai juca tradiţionalele amicale cu bulgarii de la Dunav Ruse, după ce, la ultimul amical, s-a lăsat cu incidente datorită durităţii jucătorilor de peste Dunăre.

De pe 25 ianuarie se va pleca într-un cantonament în ţară, avându-se în vedere mai multe variante. Cantonamentul va dura circa 10 zile, timp în care se vor juca două amicale. La capitolul amicale, dunărenii intenţionează să mai joace trei partide până la plecarea în cantonament şi încă trei la revenire.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-12-2010, 06:34 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:44 AM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #5
RE: Ştiri Dunărea Giurgiu
Marin Barbu şi-a reziliat contractul cu Dunărea Giurgiu

Antrenorul echipei Dunărea Giurgiu, Marin Barbu, şi-a reziliat, marţi, contractul cu formaţia din liga secundă, iar în locul său va fi numit în funcţie Emil Ursu, fost secund la Astra Ploieşti.

"Mi-am reziliat contractul cu Dunărea de comun acord şi merg mai departe. La club o să vină un alt patron, iar el a vrut să mă schimbe. În locul meu va fi numit Emil Ursu. Asta e viaţa, patronul poate să facă ce vrea, dar îmi pare rău că plec de aici. Acum nu cred că o să îmi mai caut angajament şi o să stau până la vară, după care mai vedem", a declarat Marin Barbu.

Dunărea Giurgiu va fi preluată de patronul echipei Astra Ploieşti, Ioan Niculae. Mai mult, câţiva jucători pe care Nicolo Napoli nu îi mai doreşte la Astra ar urma să fie împrumutaţi la divizionara secundă. Noul antrenor, Emil Ursu, este aşteptat să vină la Giurgiu, miercuri, când va stabili programul echipei.

Dunărea Giurgiu se află pe locul 10 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, cu 23 de puncte obţinute după prima parte a campionatului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut