Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Botoşani
08-03-2009, 10:40 PM
Mesaj: #1
Ştiri FC Botoşani
Aici punem toate ştirile despre FC Botoşani...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 11:50 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-03-2009 11:51 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #2
RE: Ştiri FC Botoşani
Kone transferat la o echipă din prima ligă portugheză

Fostul atacant al FC Botoşani, Seydou Kone a semnat un contract cu formaţia Uniao Leiria, din prima ligă portugheză. Plecat în probe la Leiria, "Buldozerul" a reuşit prin calităţile sale să-i cucerească pe tehnicienii echipei care şi-au dat acceptul pentru un transfer definitiv. "Kone este un atacant vitezist, puternic în duelurile din careu. Aveam nevoie de un asemenea jucător", a declarat Manuel Fernandes, antrenorul celor de la Leiria, formaţie care după trei etape este neînvinsă în campionatul Portugaliei, ocupând locul 10 cu trei puncte, după ce a înregistrat trei rezultate de egalitate.

Vestea nu l-a surprins pe Valeriu Iftime, fostul acţionar majoritar al FC Botoşani. El s-a declarat convins că "Buldozerul" va reuşi să facă faţă rigorilor primei ligi portugheze. "100% reuşeşte. Depinde foarte mult ce anturaj va avea pentru că el este un tip mai dificil. Aţi văzut că şi de la Piteşti a plecat când s-a supărat numai el ştie din ce motive", a precizat Valeriu Iftime.

Deşi a ameninţat că dacă nu se va întoarce la FC Botoşani va cere forurilor supreme suspendarea până la finalul contractului cu gruparea locală, Iftime a revenit la sentimente mai bune. "Am vorbit cu impresarul său şi i-am spus că-i dau transferul dacă îmi dă o parte din banii pe care i-am plătit în schimbul transferului său la Botoşani. Ne-am înţeles pentru 20.000 de euro. El mi-a spus că nu are banii, însă mi-a promis că dacă va semna cu o formaţie, va face plata. Acum dacă a semnat cu Leiria, înseamnă că trebuie să primesc aceşti bani, care vor fi distribuiţi tot către bugetul FC Botoşani", a afirmat Valeriu Iftime.

Cifrele lui Seydou Kone la FC Botoşani
- a fost legitimat pe 16.04.2007
- a evoluat în total 3229 de minute
- din 59 de meciuri în care a avut drept de joc, a evoluat în medie în 35,87 partide


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-03-2009, 11:51 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri FC Botoşani
FC Botoşani sabotată de proprii jucători

Înfrângerile suferite din acest debut de campionat cu Dunărea Giurgiu şi Concordia Chiajna, nu au avut darul de a-i determina pe "vedetele" din lotul lui Apostol să-şi schimbe atitudinea, ba din contră. "Sunt tineri şi nu le pasă deloc de ce se întâmplă cu echipa. Unii dintre ei sunt distraţi la antrenamente şi nu sunt deloc concentraţi. Ei nu fac diferenţa că Fane nu mai este coechiperul lor, ci antrenorul lor şi continuă să-şi permită să facă multe lucruri care nu-şi au locul la o echipă profesionistă. Ei nu conştientizează situaţia dificilă în care ne aflăm. Nu au familii, nu au obligaţii şi nu le pasă dacă trece etapa şi nu au câştigat meciul şi implicit banii. Dacă vor continua în acest ritm, cu această mentalitate, suntem condamnaţi la Liga a III-a", a afirmat unul din jucătorii botoşăneni.

Şfaiţer: "Îi cer public lui Apostol să taie în carne vie"
După ce fostul acţionar majoritar al FC Botoşani, Valeriu Iftime, le-a transmis celor care nu au curaj şi au emoţii să se facă cântăreţi, ieri a venit rândul lui Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, să lanseze un atact dur la adresa jucătorilor. "Am înţeles că sunt acte de indisciplină la echipă şi că unii jucători o ţin numai într-o veselie. Îi cer public lui Ştefan Apostol să taie în carne vie. Are tot sprijinul nostru şi are mână liberă să ia măsuri dure. Nu e posibil ca antrenorii să-şi dea viaţa pe teren, iar ei să se menajeze pentru a fi în formă la discotecă. Le-am spus jucătorilor că în acest debut de campionat am avut noroc că Federaţia Română de Fotbal ne-a făcut cadou trei puncte cu Buzăul. Rămâne ca şi ei să-şi facă cadou trei puncte pe teren cu Brăneştiul. Nu vreau să pun presiune pe ei, dar dacă nu vor câştiga meciul cu Victoria Brăneşti, vom lua măsuri radicale împotriva lor. Un eşec cu Brăneştiul le va fi fatal multora dintre jucători", a precizat Şfaiţer.

O reacţie dură a avut şi Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani. Acesta crede că Apostol ar trebui să "dea jos milităria din pod". "Nu e vorba numai de cum joacă, ci şi de cum se antrenează. Ei nu transpiră nici la antrenamente. Dacă nu înţeleg de vorbă bună, atunci trecem la bătaie. Cer dezlegare de la preşedinte să intru în ei, că nu se mai poate", a declarat Dumitru Brânză.

Oficialii au dezvăluit că antrenorul principal al echipei este în continuare afectat de maniera în care unii jucători au înţeles să se prezinte la meciul cu Chiajna, în care practic s-au făcut de râs. Oficialii au asistat ieri la cel de-al doilea antrenament al echipei, care a avut loc la Victoria, pentru a vedea modul în care fotbaliştii se pregătesc.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-07-2009, 01:47 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri FC Botoşani
Ciornei, indisponsibil 6 luni

Alex Ciornei va fi spectator timp de şase luni, după ce s-a operat la genunchi. Mijlocaşul de la FC Botoşani a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, după ce a fost diagnosticat de medicul echipei naţionale Pompiliu Popescu, cu ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi urmează să stea pe tuşă aproximativ şase luni. Potrivit specialiştilor Ciornei urmează să revină pe gazon la începutul lunii februarie, însă totul depinde de cum v-a reacţiona organismul său.

Antrenorul principal, Ştefan Apostol e trist că l-a pierdut pe Ciornei: "Din păcate, el s-a operat. Pentru mine, ca antrenor este o pierdere deoarece îmi pusesem speranţe în jucătorul Ciornei", a declarat tehnicianul fanionului.

În schimb, jucătorul e optimist şi spune că se va intoarce mai puternic pe gazon: "Ce pot să mai spun? E ghinion curat ceea ce mi s-a întâmplat, mai ales că aveam o şansă mare să mă afirm în acest tur, având în vedere încrederea pe care antrenorul mi-a dat-o. Poate aşa mi-a fost scris şi poate voi reveni pe teren mai puternic decât am fost", a declarat Alex Ciornei.

Timp de o lună, fotbalistul nu are voie să pună piciorul pe pământ, urmând ca treptat să înceapă perioada de recuperare.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 04:43 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri FC Botoşani
Ştefan Apostol sfătuit să se ocupe doar de antrenorat

Debutul de campionat sub aşteptări în care FC Botoşani a înregistrat trei eşecuri consecutive, a stârnit o reacţie dură din partea oficialilor botoşăneni.

Preşedintele delegat al echipei, Ioan Sălăvăstru, a declarat că situaţia este una dezastruoasă. "Din nefericire, strategia de a merge pe cuplul Apostol-Codreanu, antrenori-jucători a dat greş. S-a văzut că presiunea e prea mare, e imensă pentru cei doi. Prin această mişcare pe care am făcut-o în vară, l-am pierdut definitiv pe jucătorul Apostol. Acum nu ne rămâne decât să sperăm să îl putem câştiga pe antrenorul Apostol. Din punctul meu de vedere, cred că Apostol şi-a încheiat activitatea ca jucător la FC Botoşani", a declarat Ioan Sălăvăstru.

Oficialul botoşănean a dezvăluit că în contractul pe care l-a semnat în vară cu Ştefan Apostol, există o clauză prin care colaborarea poate înceta după etapa a IX-a, dacă una din părţi va solicita acest lucru. "Apostol are timp până în etapa a IX-a să redreseze echipa", a afirmat Ioan Sălăvăstru. Acesta nu a negat varianta ca în cazul în care FC Botoşani se va afla pe loc retrogradabil, gruparea să renunţe la serviciile lui Ştefan Apostol, sau atribuţiile acestuia să fie restrânse. "Există şi varianta aducerii unui director tehnic", a conchis Sălăvăstru.

Potrivit acestuia, singurele câştiguri în acest debut de campionat pentru FC Botoşani sunt date de evoluţiile fundaşului central Ionuţ Ţabără şi ale juniorului Mihai Bordeianu. "Până la meciul cu Brăneştiul, aveam sentimentul că suferim în compartimentul defensiv, însă nu este deloc aşa. Acolo lucrurile par să fie în ordine. Problema noastră este de la mijloc în sus, dovadă şi sterilitatea în atac pe care o avem. E dezastruos şi ruşinos să nu reuşeşti să înscrii un gol în trei meciuri", a conchis preşedintele delegat al FC Botoşani.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2009, 05:47 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri FC Botoşani
Colban revine pe Municipal

Vespazian Colban s-a întors pe Municipalul din Botoșani! Cândva idolul tribunelor, jucătorul a decis să revină la echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacții după o perioadă de doi ani petrecută la Cetatea Suceava.

Vespazian a dorit încă din iarnă să revină pe Municipal însă a fost împiedicat de faptul că se afla sub contract cu gruparea sucevana. Liber de contract, cel poreclit Colbinho a semnat pe un an cu FC Botoșani și va încerca să dea totul pe teren pentru a ajuta echipa lui Apostol.

Afloarei împrumutat la FC Vorona
Un alt transfer perfectat astăzi a fost cel al lui Liviu-Manuel Afloarei. Goalkeeperul botoșănean în vârstă de 19 ani a fost împrumutat la echipa din Liga a IV-a, FC Vorona pe o perioadă de un an de zile, lăsând în lotul FC-ului doar 3 portari, Prisacă, Cherecheș și Dulceanu.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-18-2009, 07:29 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri FC Botoşani
Oficialii botoşaneni aşteaptă minuni de la Popovici

Conducerea clubului FC Botoşani speră ca noul antrenor Cristi Popovici să redreseze într-un timp scurt echipa şi să acumuleze cât mai multe puncte.

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer îşi pune mari speranţe în Cristi Popovici spunând că are încredere că acesta va reuşi să recupereze punctele pierdute în primele etape ale campionatului. Şfaiţer spune că la ales pe Cristi Popovici în primul rând datorită faptului că acesta cunoaşte echipa şi că rezultatele ar putea să vină mult mai repede.

"Nu mai avem acelaşi nucleu de jucători din campionatul trecut dar eu sper că noul antrenor va reuşi să redreseze lucrurile din mers şi să începem să obţinem puncte. El cunoaşte în mare parte lotul de jucători şi acesta este un avantaj. Campionatul e lung şi încă nu este nimic pierdut", a spus Cornel Şfaiţer.

Foştii antrenori Ştefan Apostol şi Cornel Codreanu nu vor evolua în partida de sâmbătă în care FC Botoşani va întâlni pe teren propriu formaţia FC Snagov. Dacă în cazul lui Cornel Codreanu este vorba de o accidentare în schimb Ştefan Apostol a dorit să aibă o săptămână de vacanţă după începutul zbuciumat de campionat.

Oficialii clubului FC Botoşani au declarat că l-au lăsat pe Apostol să plece acasă la Bacău după ce a fost înlocuit din funcţia de antrenor principal, urmând ca până duminică acesta să se hotărască dacă va mai continua ca jucător. Surse din cadrul clubului FC Botoşani susţin că şansele ca Ştefan Apostol să continue sunt foarte mici, acesta preferând să îşi caute o altă echipă pe care să o antreneze decât să revină pe teren ca jucător.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-22-2009, 07:43 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri FC Botoşani
Popovici insistă ca Ştefan Apostol să revină la echipă

Noul tehnician al echipei FC Botoşani a precizat că va mai avea o discuţie cu Ştefan Apostol pe care va încerca să îl convingă să joace măcar până la finalul campionatului.

Conducerea tehnică a FC Botoşani va avea o nouă rundă de discuţii în acest weekend cu fostul antrenor Ştefan Apostol pe care încearcă să-l convingă să revină la Botoşani din postura de jucător. Cristi Popovici a spus că îşi doreşte ca Ştefan Apostol să evolueze în continuare deoarece ar aduce un plus de experienţă grupării locale. "Cu Fane (nr. Ştefan Apostol) am vorbit marţi dimineaţă când am venit la Botoşani şi urmează ca în seara asta sau mâine să vorbesc cu el şi să vedem ce gânduri are", a spus Cristi Popovici.

De asemenea şi conducerea administrativă a clubului FC Botoşani insistă ca Apostol să revină pe teren, Cornel Şfaiţer spunând că va încerca să discute din nou cu fostul tehnician în cursul zilei de astăzi. "L-am lăsat pe Ştefan Apostol să meargă acasă timp de câteva zile dar astăzi voi discuta din nou cu el şi voi încerca din nouă să îl conving să revină la echipă", a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-26-2009, 02:24 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri FC Botoşani
Brazilianul Petroza împrumutat la Botoşani

Patrik Cruz Pedroza s-a alăturat de ieri lotului pregătit de Cristian Popovici. Jucătorul venit de la Unirea Dej a întârziat să ajungă la Botoșani din cauza actelor, jucătorii din afara spațiul UE având nevoie de permis de muncă pentru a evolua la formațiile din Europa.

"Pedroza a avut probleme cu actele de muncă şi de aceea a ajuns mai târziu la Botoşani", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Brazilianul va evolua sub formă de împrumut gratis până în iarnă, iar dacă va confirma, va fi transferat definitiv, FC Botoşani urmând a plăti pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului suma de 10.000 de euro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-19-2009, 09:41 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri FC Botoşani
Cristi Popovici: "Meci slab!"

Remiza albă obţinută de FC Botoşani şi Cetatea Suceava în Derby-ul Nordului a fost comentată de cei doi antrenori după meciul din etapa a zecea. Atât Cristi Popovici, cât şi Ioan Radu au declarat că jocul a fost unul sărac şi că se putea mai bine.

Antrenorul de la FC Botoşani a afirmat pentru site-ul oficial al clubului că de acum prioritare vor fi meciurile de acasă, care vor fi tratate la victorie, iar punctele obţinute vor ajuta echipa să se depărteze de zona periculoasă a retogadării.

"Am văzut un joc sărac, fără prea multe faze pe poartă, eu am mizat mult pe viteza lui Caragea şi a lui Ghiceanu, însă se pare că fără rezultat, pentru noi de acum sunt importante meciurile care au mai rămas, mai ales cele pe teren propriu, în care ne propunem câştigarea a cât mai multe puncte pentru a ieşi din subsolul clasamentului.", a declarat antrenorul.

Popovici a comentat şi stilul de joc al adversarei, susţinând că Cetatea practică o tactică defensivă. Prin urmare punctul obţinut, este unul foarte important pentru echipa sa.

"Suceava, prin sistemul de joc pe care îl are, pune accent mai mult pe faza de apărare şi fac un joc de angajament. Nu este un rezultat prin care am făcut o gaură în cer, dar este un punct important.", a mai adăugat Popovici pentru fcbotosani.ro

Antreorul încă mai regretă remiza din etapa trecută, cu Săgeta Stejaru şi susţine că mai are nevoie de încă 3-4 jucători, deoarece echipa sa e deficitară în toate compartimentele.

"Continuăm să nu pierdem, iar acum ne dăm seama ce puncte importante am pierdut cu Săgeata Stejarul. Abia în iarnă ne propunem să mai aducem la Botoşani 3-4 jucători, suntem deficitari pe mai multe posturi, însă până atunci trebuie să câştigăm puncte şi să ieşim din zona gri", a declarat după meci Cristi Popovici, antrenor principal FC Botoşani.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut