Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Hunedoara
08-03-2009, 10:40 PM
Mesaj: #1
Ştiri FC Hunedoara
Aici punem toate ştirile despre FC Hunedoara...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-17-2009, 05:56 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri FC Hunedoara
«Cangurul» e în convalescenţă

Romulus Gabor (48 de ani) a suferit, pe 7 decembrie, o operaţie de hernie de disc. Celui mai bun fotbalist al Campionatului Mondial de tineret din 1981 i s-au recomandat patru săptămâni de repaus complet, iar recuperarea va dura patru luni.

Romică Gabor, alintat “Cangurul” de apropiaţi, nu are voie să facă nici cel mai mic efort fizic, timp de două săptămâni, după operaţia de hernie de disc, suferită săptămâna trecută, la Târgu Mureş. Până în 2008 la CFR Cluj, ca "secund" al lui Ioan Andone, colegul său de la Corvinul, fosta glorie a Hunedoarei şi a echipei naţionale nu trece prin momente tocmai fericite.

"M-am operat, la Târgu Mureş, şi sunt bine. Am fost speriat, e normal. Şi soţia mea e bolnavă. Mult mai grav decât mine! Sper că timpul va fi blând cu Gabriela şi o va ajuta. Sperăm şi ne rugăm ca boala ei să rămână în stadiul de acum. Eu, după ce mă voi recupera complet, peste aproximativ patru luni, îmi voi relua activitatea", a declarat Gabor pentru Libertatea.

"Cangurul" are licenţa Pro de antrenor. Romică şi Gabi sunt împreună de când el avea 18 ani, iar Gabi, 16. "Iubirea noastră a fost una interzisă. Părinţii erau profesori şi nu acceptau un ginere fotbalist şi au trimis-o la facultate la Iaşi. Alergam ca nebunu’ acolo. Toată lumea fotbalului aflase povestea", ne-a declarat Gabi. Soţia lui e profesoară la Hunedoara.

Cine e Gabor
Romulus Gabor a obţinut "Balonul de aur" la CM de tineret din Australia, din 1981. Cu naţionala mare a jucat la Euro 1984. Are 277 de meciuri şi 60 de goluri în Divizia A şi 35 de meciuri şi două goluri la naţională.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut