Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Fortuna Covaci
10-31-2009, 02:10 AM
Mesaj: #1
Ştiri Fortuna Covaci
Ştiri despre Fortuna Covaci...

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-31-2009, 02:11 AM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Fortuna Covaci
Negoiţă: "Evoluţia Gazului nu e dătătoare de speranţe"

Antrenorul Fortunei a urmărit jocul Gaz Metan CFR Craiova-CFR Cluj din Cupa României, iar adversarul din campionat l-a impresionat pe Vali Negoiţă.

"Evoluţia bună a lui Gaz Metan CFR nu e dătătoare de speranţe pentru noi. Mai mult ca sigur meciul nostru va fi diferit. E o echipă destul de bună, care ştie bine jocul. Oltenii stau bine tehnic şi tactic. Sper să stăm noi mai bine fizic acum", a declarat Negoiţă pentru http://www.liga2.ro.

Antrenorul timişenilor rămâne însă optimist în vederea partidei de duminică şi spune că echipa sa va încerca să atace toate cele trei puncte. "Sunt ofensiv, nu-mi place să mă apăr, dar nici nu ne vom deschide foarte mult, ne jucăm şansa", a mai spus tehnicianul.

Marchiş şi Nistor vor deveni covăceni
Fortuna a avut în această săptămână în probe doi jucători de la Viitorul Sânandrei, echipă retrasă din Liga a III-a, este vorba de mijlocaşul Boldea şi fundaşul Nistor.Dacă primul nu a fost reţinut şi va continua la o altă trupă din Liga a III-a, Alex Nistor (20 ani) urmează să semneze săptămâna viitoare, acesta lăsându-i o impresie bună antrenorului Negoiţă. Astfel, nu este exclus ca în viitor autorităţile locale din comuna Sânandrei să sprijine clubul din satul Covaci.

O altă noutate în lotul Fortunei este Andrei Marchiş (23 ani), fundaşul stânga fost jucător la CFR Timişoara. Acesta se antrenează de câteva zile cu Fortuna după o aventură în Finlanda, unde a evoluat la Pallo-Iirot Rauma în divizia a treia. "Dacii" îl vor arunca în luptă pe acesta de abia din etapa a XIII-a, după ce jucătorului îi va sosi cartea verde.

"Mă aştept la schimbări majore. De la jucători până la management. Din iarnă vor fi sancţiuni majore, jucătorii care nu pot îndeplini obiectivul vor pleca. Chiar dacă rămân cu nouă jucători din lotul actual", Valentin Negoiţă, antrenor Fortuna Covaci

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut