Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
12-28-2009, 07:01 PM
Mesaj: #251
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Popete, la a cincia aniversare cu Pandurii în Liga I

Fundaşul echipei Pandurii, Florin Popete, a sărbătorit duminică ziua de naştere acasă, împreună cu familia şi prietenii. Născut la 27 decembrie 1977 la Târgu Jiu, Popete este singurul gorjean care a mai evoluat în ultimul an pentru Pandurii Târgu Jiu.

Venit la Pandurii în urmă cu zece ani, fundaşul a evoluat cea mai mare parte a carierei doar la Târgu Jiu, fiind plecat la Farul Constanţa, în Divizia A, pentru doar două sezoane, în perioada 2001-2003, când echipa din Târgu Jiu evolua în divizia B. În perioada 2003-2005 a revenit la Târgu Jiu şi a ajutat echipa să promoveze în Liga I, în ultimii cinci ani evoluând în prima ligă cu Pandurii şi fiind unul dintre jucătorii aflaţi constant în primul unsprezece.

Singurul gorjean care a jucat în tur la Pandurii
Florin Popete este ultimul jucător de la Pandurii care a ajutat echipa la promovare şi se mai află încă în lot. De asemenea, Popete este singurul jucător gorjean care a evoluat în acest sezon pentru Pandurii, tinerii aflaţi acum la debut la Pandurii care fac parte din lot şi sunt din Gorj fiind folosiţi în tur doar la echipa a doua, Pandurii II. Florin Popete a jucat în Liga I înainte de a ajunge Pandurii să evolueze în primul eşalon, jucătorul gorjean fiind pentru doi ani component al echipei Farul Constanţa, înaintea promovării cu Pandurii din 2005. Revenit cu doi ani înaintea acestui eveniment la Târgu Jiu, Popete şi-a adus din plin contribuţia la promovarea echipei în Liga I, fiind unul dintre jucătorii cu evoluţii constant bune şi înainte şi după promovare.

A evoluat în nouă meciuri în tur
Popete a evoluat în acest sezon în nouă dintre meciurile turului, fiind titular şi jucând 90 de minute în cinci din primele opt meciuri ale turului. După etapa a opta antrenorul Sorin Cârţu nu l-a mai folosit deloc timp de patru etape, acesta revenind pe teren odată cu schimbarea antrenorului Principal. În ultimele cinci etape ale turului a jucat în patru meciuri, dintre care în trei a fost titular, lipsind o singură partidă din cauza unei răceli. Finalul de tur l-a găsit pe Popete în cea mai bună formă, el fiind cel mai bun jucător al meciului cu Unirea Alba Iulia la care a fost coautor la ambele goluri, el reuşind să scoată un penalti din care s-a deschis scorul şi centrând la cel de-al doilea gol al echipei sale.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-28-2009, 07:02 PM
Mesaj: #252
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Păcurar, vândut cu 300.000 de euro?

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este în negocieri cu preşedintele Marin Condescu pentru transferul lui Păcurar: "Am avut o discuţie cu domnul Porumboiu pentru transferul lui Păcurar. Eu am fost de acord cu transferul, dar modul în care se va materializa această mutare îl vom vedea în următoarea perioadă. Rămâne să mai vorbim după sărbători", a spus Condescu.

Jucătorul a fost cel care a amânat finalizarea tratativelor pentru începutul anului viitor. "Eu am discutat şi cu Păcurar şi el a spus că aşteaptă să treacă sărbătorile şi apoi va lua o decizie. Dacă va pleca Păcurar atunci vom achiziţiona un alt mijlocaş", a precizat preşedintele Condescu adăugând că CFR nu mai este interesată de transferul acestuia.

Menegerul general al clubului gorjean, Viorel Temelescu, spune că jucătorul poate pleca la orice echipă: "Păcurar a primit o hârtie din partea clubului, prin care se poate transfera pentru 300.000 de euro".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-28-2009, 07:03 PM
Mesaj: #253
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Octavia Geamănu: "Sunt gorjeanca şi în adâncul sufletului sunt mereu alături de Pandurii Târgu Jiu!"

Prezentatoarea ştirilor GSP TV, Octavia Geamănu, le urează fotbaliştilor de la Pandurii Târgu Jiu mult noroc pentru noul an şi evoluţii cât mai bune pentru a putea avea ocazia să prezinte ştiri pozitive despre Pandurii. Fiind gorjeancă, Octavia are ca echipă favorită Pandurii şi le ţine mereu pumnii la meciurile din Liga I.

Rep.: Mulţi gorjeni nu ştiu că eşti din Târgu Jiu deşi te văd zilnic la ştirile GSP TV. Ce anume te leagă de oraşul lui Brâncuşi, care sunt cele mai frumoase amintiri din Târgu Jiu?
Octavia Geamănu: Deşi m-am născut în Timişoara şi mi-am petrecut primii 10 ani acolo, Târgu Jiu rămâne oraşul adolescenţei mele, oraşul celor mai frumoase amintiri cu cei mai frumoşi oameni şi prieteni sinceri.

Rep.: Cum ai ajuns să lucrezi în televiziune, a fost vorba de o pasiune sau ai dorit să faci din acest lucru o profesie?
Octavia Geamănu: Când eram în liceu mi-am dorit pentru prima dată să lucrez în televiziune, dar era mai degrabă o idee, un vis pe care nu ma gândeam să-l materializez. A fost mai degrabă ceea ce involuntar numim "întâmplare", deşi nu cred ca există situaţii de care avem parte în mod fortuit. Lucram la cotidianul Impact în Gorj şi mama a văzut un anunţ de angajare prezentatori la Antena 1 Târgu Jiu şi mi-a zis sa încerc. Am dat o probă, m-au plăcut şi a început povestea la Antena 1 Târgu Jiu. Acum pot spune ca jobul meu e mai mult decât o pasiune.

Rep.: Cum a început colaborarea cu Antena 1 Târgu Jiu şi cât timp ai lucrat ca reporter sau crainică de ştiri?
Octavia Geamănu: Am inversat cumva etapele. Întâi am fost prezentator de ştiri şi realizator de emisiuni. Apoi am început sa fiu corespondent, dar încă nu făceam teren. După ce m-au văzut la live-uri, cei de la Bucureşti s-au interesat de mine, dar cum nu mergeam pe teren să fac eu însămi ştiri, au zis că aşteaptă să fiu pregătită. Aşa am început să îmi doresc să merg pe teren. Au urmat nopţi nedormite, accidente în miez de noapte. După doi ani petrecuţi la Antena 1 Târgu Jiu mi-am spus că e momentul să trec la o nouă etapă. M-am urcat în tren şi pe 1 martie 2007 am venit la Antena 1 Bucureşti.

Rep.: Când ai ales să mergi la Bucureşti pentru a lucra în televiziunea centrală te-ai gândit să lucrezi pe monden sau sport?
Octavia Geamănu: Nu aveam nimic planificat. Nu ştiam exact ce vreau. Ştiam doar că Antena 1 Bucureşti e noua etapă din viaţa mea.

Rep.: Ai lucrat mai întâi pe ştiri mondene, te-a atras mai mult această parte mai frumoasă a ştirilor, de ce nu ai ales de exemplu eveniment sau politică?
Octavia Geamănu: Prima lună am lucrat pe tura de noapte, secţia "Eveniment". Îmi plăcea, deşi era foarte obositor şi nu prea aveam timp să respir. Bucureştiul fierbe şi noaptea, nu doar ziua. Mereu se întâmplă ceva. Într-una din nopţi, Simona Andrei,( acum producător general al Observatorului de la ora 19), producătorul matinalului Dimineaţa devreme, cu Capatos şi Cioran, m-a tot văzut prin redacţie, m-a plăcut şi mi-a zis că aş fi potrivită pentru ştiri cu vip-uri, petreceri mondene, concerte şi multe alte lucruri care m-au încântat. Adelina Chivu, pe atunci Elisei, tocmai trecuse pe ştirile din sport ale Antenei 3 astfel că am venit în locul ei la secţia monden.

Rep.: Cum s-a produs trecerea de la monden la sport şi de la reporter de teren la crainică de televiziune?
Octavia Geamănu: Colegii îmi spuneau că sunt draguţă şi că aş putea să dau şi eu o probă. Dar aici nu merge aşa treaba. Treci prin toate etapele, te coci puţin şi apoi, dacă ai şi un pic de noroc, ajungi prezentator. Aşa că atunci mi-am spus că asta vreau şi am mers înainte. A urmat o perioada de neuitat. Am cunoscut oameni pe care nu visam să-i întâlnesc vreodată şi am fost în atâtea ţări încât şi să fi visat mi-ar fi părut prea mult. Apo s-a deschis GSPTV, am dat o probă şi asta a fost. În prima săptămână de prezentat ştiri făceam în continuare teren la monden. Intr-una din zile am fugit imediat după jurnal la aeroport pentru că veneau cei de la Metallica şi am reuşit să îi iau interviu în exclusivitate solistului trupei, James Hatfield, după o urmărire mai ceva ca în filme. Mi-a fost greu să mă despart de secţia monden, dar e o perioada ce-mi va ramâne mereu in suflet.

Rep.: Ai avut ocazia să cunoşti sportivi sau oameni de sport înainte de a lucra la GSP TV?
Octavia Geamănu: În perioada în care am fost reporter mergeam la diverse evenimente mondene şi din lumea sportului. I-am luat interviu lui Ilie Năstase chiar într-un club la o petrecere cu dj. I-am intervievat şi pe Nadia Comaneci, Gică Popescu, Octavian Belu. Cel mai greu mi-a fost cu domnul Ţiriac. Eram la un concurs de Formula 1, acum doi ani, la Casa Poporului şi dumnealui nu stătea să-i iau interviu şi i-am adresat întrebarile mai mult în mers. In plus, colegii mei de la sport Antena 1 mereu mă rugau să le iau pronosticuri de la personalităţi ale sportului atunci când mergeam undeva.

Rep.: Ce anume nu îţi place la lumea sportului, dacă au fost ştiri pe care nu ţi-a plăcut să le prezinţi?
Octavia Geamănu: Nu îmi place ceea ce nu place multora. Eternele şi în acelaşi timp fascinantele (pentru unii) scandaluri. Au fost câteva ştiri care nu m-au încântat dar acum îmi vine în minte momentul în care atacantul stelist Romeo Surdu a declarat că la sfârşitul meciului cu Ujpest din Europa League a fost scuipat de un jurnalist maghiar. Mi-a fost ruşine de ruşinea respectivului jurnalist.

Rep.: Ai o echipă favorită la fotbal din campionatul intern?
Octavia Geamănu: Sunt gorjeanca, aşa că în adâncul sufletului sunt mereu alături de Pandurii Târgu Jiu.

Rep.: Ce părere ai de Pandurii Târgu Jiu, ai avut ocazia să vezi pe stadion un meci al echipei din Târgu Jiu?
Octavia Geamănu: Mă bucur că după meciul cu cei de la Alba Iulia au urcat în clasament. Am încredere că pot mai mult. Când eram la Târgu Jiu mai mergeam cu prietenii la meciuri şi îmi amintesc şi acum ce sărbătoare a fost când au promovat în Divizia A pe atunci.

Rep.: Ce le-ai ura fotbaliştilor de la Pandurii la trecerea în noul an?
Octavia Geamănu: Cred că pot sta liniştiţi iarna asta. Pe alţi olteni îi chinuie grijile retrogradării. Pandurilor le urez mult noroc, cât mai puţine cartonaşe şi accidentări. Iar în retur vreau să prezint cât mai multe ştiri pozitive despre ei. La mai mult şi la mai mare, baieţi!

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-31-2009, 12:53 AM
Mesaj: #254
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Florin Popete: "Nu vom avea probleme la retrogradare"

Fundaşul este de părere că au nevoie de 20 de puncte şi în retur, pentru a se încadra în obiectiv.

Cel mai vârstnic component din lotul pandurilor, Florin Popete, a împlinit duminică 32 de ani. Născut la 27 decembrie 1977, la Tg. Jiu, fundaşul dreapta al gorjenilor este singurul localnic din lot. Venit la Pandurii în urmă cu 10 ani, Popete a evoluat cea mai mare parte a carierei sale la Tg. Jiu, dar şi doi ani la Farul Constanţa, în prima ligă, în perioada 2001 - 2003, după care a revenit la echipa sa de suflet, unde a pus umărul la promovare.

Popete a fost unul dintre jucătorii care s-au regăsit mai mereu în lotul de bază. Singurul moment dificil cu care acesta s-a confruntat a fost în tur, când fostul tehnician Sorin Cârţu l-a scos din echipă. Norocul jucătorului s-a numit Liviu Ciobotariu, care i-a dat din nou şansa fundaşului să joace. Popete a demonstrat că îşi merită locul în formula de bază. Mai mult, la ultimele partide, gorjeanul a fost cel mai activ jucător din teren. Deşi a ajuns la o vârstă la care mulţi se gândesc să pună ghetele în cui, Popete se gândeşte doar la viitorul echipei gorjene.

"Mă simt bine, nu mă gândesc încă la retragere. O să joc atâta timp cât o să pot şi o să mai fac faţă la Liga I. Când o să simt că nu mai pot, o să pun ghetele în cui", a afirmat jucătorul care, după ce îşi va pune ghetele în cui, vrea să înceapă o carieră în antrenorat.

Pentru fundaş, anul 2009 a fost unul bun. Acesta este de părere că echipa sa a avut un tur bun, chiar dacă au cedat prea uşor multe puncte pe teren propriu: "A fost un an şi cu bune, şi cu rele, cred că puteam să fim mai sus la final de tur, dacă aveam puţină şansă. Nu este dezamăgitor că am terminat pe locul 11, pentru că suntem la câteva puncte de echipele bune. Este un loc liniştitor. Am pierdut foarte multe puncte acasă, lucru care nu se întâmpla până acum. Sezonul trecut foarte greu se întâmpla să pierdem puncte pe teren propriu, dar sperăm la un retur mai bun. Cu siguranţă puteam avea 28 de puncte la final de tur, dar am avut ghinion să pierdem pe final câteva jocuri pe care le-am dominat."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-05-2010, 08:55 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:42 AM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #255
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Liviu Ciobotariu a avut la dispoziţie doar 17 jucători la primul antrenament din 2010

Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, s-a bazat pe 17 fotbalişti la reunirea lotului care a avut loc, marţi, la stadionul Municipal-Tudor Vladimirescu, în timp ce ceilalţi jucători sunt aşteptaţi să sosească până la finalul săptămânii.

Printre absenţi se numără Alexandru Păcurar şi Răzvan Stanca, ambii având de susţinut examene la facultate, jucătorii de etnie sârbă Stromajer, Raskovic, Martinovic şi Lazic, care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi, dar şi Tremonti, Cardoso şi Mingote, care urmează să ajungă în România în cursul zilei de miercuri. În schimb, Ciobotariu i-a convocat la prima echipă pe Rada, Tătar, Pleaşcă, Avramescu şi Vlăduţi, toţi de la echipa secundă a clubului.

"Am discutat cu unii jucători care mi-au cerut să-i învoiesc. Este normal pentru că sârbii au Crăciunul pe data de 7 ianuarie şi era normal să-i las să petreacă alături de familii, aşa cum şi noi am petrecut. Mai sunt doi jucători care au examene la facultate, Păcurar şi Stanca, dar şi unii care au probleme personale cum e Hidişan, care a avut un deces în familie. Mai sunt brazilienii care mai întârzie câteva zile din cauza curselor aeriene, dar pe data de 8 ianuarie toată lumea va fi prezentă la reunire", a comentat Liviu Ciobotariu.

Lotul prezent la reunire: Popete, Rusu, M. Popa, Chibulcutean, I. Stancu, Grecu, Daniel Ghindeanu, I. Rada, Tătaru, Nalaţi, Murgan, Stângă, Pleaşcă, Avramescu, Tilincă, Kamara şi Vlăduţi.

Gorjenii vor efectua zilele următoare vizita medicală, după care vor susţine un stagiu montan, în staţiunea Rânca, între 14-22 ianuarie. Elevii lui Ciobotariu vor primi două zile libere, după care între 25 ianuarie-8 februarie se vor pregăti în regiunea Antalya.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-06-2010, 09:14 PM
Mesaj: #256
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Gruparea gorjeană va testa trei jucători brazilieni

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va testa un atacant şi doi mijlocaşi, toţi trei brazilieni, iar în cazul în care Liviu Ciubotariu va fi mulţumit de ei, aceştia vor semna angajamente cu gruparea gorjeană din postura de jucători liberi de contract.

"Vor mai veni jucători în probe, dar am mai spus că voi conta pe fotbaliştii pe care îi am şi, dacă mai apare ceva foarte bun şi avantajos pentru club, este bine. Am spus că mi-aş fi dorit câte un jucător în fiecare compartiment, dar am mare încredere în ceea ce am şi în banda dreaptă şi în linia de mijloc. Nu cred că mai luăm ceva decât dacă se va ivi ceva foarte bun. Doar în cazul în care va pleca cineva va trebui să fie înlocuit", a spus Liviu Ciobotariu.

Astfel, atacantul Paolo Diego Messies Dus Santos (22 de ani), dar şi mijlocaşii Alexandre Bernardo Texieira Gomez (21 ani) şi Leandro Rodrigues Da Costa (29 de ani) vor fi testaţi în zilele următoare.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-12-2010, 06:30 PM
Mesaj: #257
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Florin Stângă a semnat un contract cu Skoda Xanthi

Mijlocaşul lui Pandurii Târgu Jiu, Florin Stângă, a semnat, marţi, un angajament valabil pentru un sezon şi jumătate cu echipa greacă Skoda Xanthi.

"L-am lăsat să plece fără a cere vreun ban pe el. Şi-a făcut treaba la Pandurii", a spus preşedintele grupării gorjene, Marin Condescu, care a fost completat de secretarul general al clubului, Daniel Băloi: "Florin a anunţat conducerea clubului că a ajuns la o înţelegere cu echipa greacă Skoda Xanthi. Îi dorim multă baftă acolo, suntem convinşi că va reuşi, pentru că este un profesionist. Este un exemplu de jucător şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Pandurii Târgu Jiu. Merita şi el o şansă să joace într-un campionat din străinătate".

Florin Stângă a început să joace fotbal de performanţă în 1996, la Nitramonia Făgăraş, în Liga a III-a, după care a mai evoluat pentru FC Braşov (1997-1998; 2002-2005), Nitramonia Făgăraş (1996-1997; 1998-1999), Metrom Braşov (1999-2001), Cimentul Fieni (2001-2002), FC Ghimbav (2004-2005) şi Forex Braşov (2005-2006).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-20-2010, 05:49 PM
Mesaj: #258
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Mijlocaşul bosniac Stojan Vranjes va semna pe 3 ani cu echipa gorjeană


Mijlocaşul Stojan Vranjes a ajuns, miercuri, la un acord cu conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu pentru a semna un contract valabil pentru 3 sezoane, informează site-ul grupării alb-albastre.

În vârstă de 24 de ani, Vranjes a evoluat din 2005 până în prezent la FK Borac Banja Luka, formaţie pentru care a marcat 20 de goluri în 96 de meciuri. Fotbalistul a debutat anul trecut şi la prima reprezentativă a Bosniei.

Vranjes este al doilea transfer al gorjenilor în această pauză competiţională după Youssouf Kamara, care a fost adus de la FC Argeş.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-22-2010, 11:02 PM
Mesaj: #259
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Pandurii şi-au prezentat achiziţiile


Joi după-amiază, oficialii de la Pandurii au prezentat, în cadru organizat, cele trei achiziţii făcute până în acest moment. Atacantul Kamara, mijlocaşii Orac şi Vranjes, alături de vicepreşedintele Temelescu şi antrenorul Ciobotariu au vorbit ieri despre proiectul Pandurii 2010.

I-a vrut antrenorul
Cei trei jucători au fost aduşi la Târgu-Jiu la cererea antrenorului. Cel puţin asta a susţinut ieri Ciobotariu. "Mi-am dorit foarte mult aceşti jucători, i-am urmărit şi cred că o să avem nevoie de ei. Totul depinde acum de ei, de modul cum se vor pregăti să prindă primul 11. Toată lumea pleacă de la linia de start cu aceleaşi şanse. Când vor confirma, vor ajunge în primul 11. Am încredere în ei pentru că sunt talentaţi şi au venit aici să joace. La mine nu există titulari sau rezerve", a declarat ieri Liviu Ciobotariu. Acesta a renunţat deocamdată la alţi trei jucători care mai au contracte cu Pandurii până la vară. Astfel, Basara, Stancu şi Arrieta vor merge şi ei în Antalya, alături de echipa a doua, iar în funcţie de randamentul lor la Pandurii II ar putea reveni la prima echipă. "Basara, Stancu şi Arrieta vor face deplasarea în cantonamentul din Antalya împreună cu noi şi cu echipa a doua. Este un grup de jucători de la echipa mare şi unul de la echipa a doua. Eu voi avea la dispoziţie 27 de jucători, iar cei trei nu vor face parte din lotul echipei mari. Dar voi fi prezent la toate antrenamentele şi meciurile echipei a doua şi, în funcţie de randamentul lor, pot urca la prima echipă. Dar se poate şi invers. Este mult de muncă acolo şi voi face faţă pentru că îmi place să muncesc, sunt tânăr şi de aceea am venit. Am entuziasm şi nu e nicio problemă", a mai spus Ciobotariu.

"Vreau să joc cât mai bine. Nu pot spune câte goluri voi marca, dar sunt sigur că dacă o să muncim, o să fie bine", Youssouf Kamara, atacant Pandurii.

"Sunt fericit că am ajuns aici, e un pas înainte în cariera mea de fotbalist. Sunt mulţumit de ce am găsit la Pandurii şi sper ca din retur echipa să urce în clasament. Eu personal îmi doresc să joc cât mai bine şi să mă adaptez cât mai repede", Stojan Vranjes, mijlocaş Pandurii.

"Am găsit aici o atmosferă foarte bună şi un antrenor mai bun decât cel dinainte. Se ştie ce s-a întâmplat cu mine înainte şi sper să demonstrez tuturor că s-a făcut o greşeală. Nu am de luat nicio revanşă faţă de cineva, vreau doar ca peste 2-3 ani să plec de aici la o echipă mai mare, însă până atunci trebuie să arăt ce pot. În Grecia a fost o experienţă foarte bună, ei au un campionat mai slab ca al nostru, dar sunt mai profesionişti. Nu mă sperie concurenţa de la Pandurii", Daniel Orac, mijlocaş Pandurii.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut