Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Petrolul Ploieşti
08-03-2009, 09:56 PM
Mesaj: #1
Ştiri Petrolul Ploieşti
Aici punem toate ştirile despre Petrolul Ploieşti...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 01:47 PM
Mesaj: #2
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
Petrolul Ploieşti se întăreşte cu sârbi şi bulgari

La Petrolul au sosit, la începutul acestei săptămâni, doi fotbalişti bulgari, care vor fi urmăriţi la următoarele antrenamente de Valeriu Răchită. Peicho Deliminkov şi Martin Hristov vor încearcă să îl convingă pe antrenorul ploieştenilor că merită păstraţi în lot.

Deliminkov evoluează pe postul de fudaş şi până să ajungă la Petrolul a mai evoluat la şapte echipe, atât din Bulgaria, dar şi din Malta sau Letonia, însă cea mai cunoscută este Chernomoreţ.

Al doilea fotbalist aflat în probe e mijlocaş stânga şi are 28 de ani. A mai evoluat la Svetkavitsa, Chernomorets, Slavia Sofia şi Vidima Rakovski.

Totodată, vor mai veni şi doi fotbalişti sârbi, dar momentan aşteaptă viza pentru România, după care vor ajunge la Ploieşti. Este vorba despre Bozidar Cosic şi Aleksandar Mijatovic, ambii fundaşi şi având aceeaşi vârstă, 27 ani.

CV-ul lor e şi mai impresionant. Cosic a mai jucat la Utrecht (Olanda), Debrecen (Ungaria) şi alte echipe din Serbia, Rusia sau chiar Germania (la KFC Uerdingen 05). Mijatovic a evoluat ultima oară la FC Vojvodina Novi Sad, după ce în cariera sa a bifat mai multe echipe din Serbia, dar şi una din Grecia (FC Kallithea).


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-02-2009, 05:21 PM
Mesaj: #3
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
"Găzarii", un nou amical cu campioana Unirea Urziceni

Având în vedere că meciul cu Farul Constanţa s-a amânat, "Lupii galbeni" şi-au planificat un nou amical în această minivacanţă. Ei vor întâlni din nou pe Unirea Urziceni, de data aceasta însă, pe terenul campioanei, sâmbătă de la ora 18:00. Dar până la meciul de sâmbătă, elevii lui Vivi Răchită s-au stabilit la Predeal acolo unde au plecat în această dimineaţă şi vor sta până în ziua meciului când vor coborî la Urziceni.

S-a renuntat la bulgari
Peicho Deliminkov şi Martin Hristov, bulgarii care au venit la începutul acestei săptămâni în probe la Petrolul nu au fost păstraţi în lot din cauza pretenţiilor exagerate ale impresarilor.

Sârbii vin sâmbătă
Bozidar Cosic şi Aleksandar Mijatovic, cei doi sârbi care erau anunţaţi că trebuie să sosească la Ploieşti, vor veni cu o zi întârziere, astfel vor ajunge abia sâmbătă, dar se speră ca ei să fie apţi şi să prindă măcar câteva minute din meci.

Sanda şi Hong au plecat
S-a renunţat şi la Paul Sanda, atacantul care a mai trecut pe la Şeriff Tiraspol sau U Cluj, nu mai face parte de astăzi din lotul grupării galben-albastre. Ultimul jucător la care se renunţă este fundaşul sud-coreean Hong, care nu poarte fi legitimat din cauza problemelor cu "cartea verde".


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-10-2009, 01:14 PM
Mesaj: #4
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
Bozga împrumutat la CSM Râmnicu Sărat

Unul dintre jucătorii Petrolului rămaşi pe bară, după trecerea echipei în manageriatul lui Valeriu Răchită, fundaşul Jean Claude Adrimel Bozga, este foarte aproape de a deveni adversar al grupării ploieştene! Asta pentru că, după câteva zile în care a fost testat de Sorin Cârţu, la Pandurii Tg. Jiu, Bozga nu a primit "aviz favorabil" pentru un transfer la gruparea de Liga I.

Ca urmare, a făcut cale întoarsă la Ploieşti, de unde, astăzi, în ultima zi de transferuri, va pleca la o colegă de eşalon. Este vorba despre lanterna din Liga a II -a, CSM Rm. Sărat, acolo unde jucătorul este dorit, sub formă de împrumut, de fostul său tehnician de la Dunărea Galaţi, Mihai Ciobanu, în tentativa de a mai salva ceva din acest sezon, echipa nou-promovată în eşalonul secund având zero puncte, după primele patru meciuri.

Bozga ar putea debuta pentru noua sa echipă chiar sâmbătă, la Breaza, când buzoienii joacă împotriva Tricolorului.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2009, 04:59 PM
Mesaj: #5
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
Program infernal pentru petrolişti!

Petrolul intră astăzi în cantonament, la Hotel Best, pentru meciul cu FC Botoşani, unul de la care aşteaptă să obţină prima victorie din acest sezon. "Vom întâlni o echipă care cred că va veni să se apere şi să joace pentru un rezultat de egalitate. Sunt convins, însă, că vom câstiga meciul, trebuie să începem să şi învingem", a declarat managerul general al "găzarilor", Valeriu Răchită.

Acesta nu ştie dacă va putea conta pe Şomodean, Cristi Vlad, Turcan şi Mihai Tudor, toţi cei patru jucători acuzând unele probleme medicale în ultima perioadă, astfel încât sunt incerţi pentru confruntarea cu FC Botoşani. În schimb, Adrian Neagoie a fost legitimat şi are drept de joc, la fel ca şi moldoveanul Sergiu Japălău, în vreme ce sârbul Cosic are şanse reduse să apară, sâmbătă, în garnitura galben-albaştrilor, el fiind în aşteptarea unor documente care să permită legitimarea sa. Altfel, jucătorii vor primi, astăzi o parte din bani, reprezentând salariile pe luna iulie! Încă sunt restanţe la club, banii de la municipalitate urmând să intre în contul Petrolului de-abia pe la jumătatea săptămânii viitoare. Situaţia este destul de încordată din acest punct de vedere, însă Răchită consideră că-şi poate motiva fotbaliştii, care, la rândul lor, au mare poftă să obţină cele trei puncte puse în joc.

La mulţi ani, Pompi!
Alaltă-seara, fotbaliştii petrolişti au chefuit într-una din sălile Hotelului-Restaurant Best, acolo unde colegul lor, Pompiliu Stoica, a făcut cinste cu ocazia aniversării a 33 de ani de viaţă. Petrecerea a fost deseori "asezonată" de fotbalişti cu câte o scurtă vizionare a partidei România-Austria, al cărei scor final le-a lăsat un gust amar tuturor celor care au vizionat-o!

Cheful s-a terminat la 23.00, petroliştii efectuând, ieri, două antrenamente.
Săptămâna viitoare, ploieştenii vor avea un program foarte încărcat, Vivi Răchită hotărând să "lege" deplasările de la Tulcea şi Suceava. Echipa va pleca marţi spre Tulcea, iar o zi mai târziu va juca, la Stejaru, restanţa contând pentru etapa a patra, cu Farul Constanţa. Apoi, petroliştii vor rămâne la Tulcea până joi dimineaţă, atunci când vor face deplasarea direct la Suceava, unde se dispută, sâmbăta viitoare, partida din etapa a şasea, în care oponenta "lupilor" va fi Cetatea din localitate. Altfel, la câţiva kilometri de Suceava, Vlad şi compania se vor putea antrena pe unul din terenurile aparţinând unei pensiuni patronate de un mai vechi prieten al antrenorului petrolist.

Tot începând de la meciul cu Farul va reveni în lot şi suspndatul Alexandru Avram, care îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare la meciul cu FC Botoşani. În fine, deşi a apucat să evolueze un meci la CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul Ionuţ Dobroiu, jucător aparţinând Rapidului, se pare că îmbrăţişează să evolueze la Petrolul, aseară făcându-se eforturi pentru ca el să ajungă sub comanda lui Răchită. Reamintim că tot ieri a fost ultima zi de transferuri în România, de acum încolo "mutările" urmând a se face doar în contul unor taxe consistente şi în perioade bine stabilite. Se pare că sarbul Aleksandar Mijatovic şi-a găsit altă echipă şi nu va mai apărea la pregătirile petroliştilor.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-14-2009, 06:55 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
Petrolul Ploieşti pe locul 5 în topul secolului XX

Ierarhia a fost realizată de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului şi a avut la bază participările în cupele europene ale formaţiilor din ţările "Vechiului Continent".

Între cele 200 de formaţii incluse în acest clasament, România are 6 reprezentante: Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti şi Venus Bucureşti.

Prezenţa grupării ploieştene în acest top este pe cât de onorantă, pe atât de firescă, Petrolul fiind în perioada 1957-1966 o prezenţă obişnuită a cupelor europene, cu rezultate dintre cele mai bune.

Nu puţini sunt aceia care nu au uitat fantasticul succes obţinut de Petrolul Ploieşti în dauna lui FC Liverpool, echipă care era atunci campioana Angliei, ţară care tocmai devenise campioană mondială. A fost 3-1 pentru Petrolul în ceea ce a reprezentat cel mai important rezultat internaţional realizat de o echipă din Ploieşti. Mai mult, chiar dacă au trecut 43 de ani de atunci, nicio altă echipă românească nu a mai reuşit să câştige în dauna "cormoranilor" din Liverpool.

Dacă în topul echipelor româneşti Petrolul se află pe locul V, după Steaua, Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova, în ierarhia europeană ploieştenii ocupă poziţia 176, la egalitate cu Lille OSC (Franţa), FC Brno (Cehia), Velez Mostar (Bosnia-Herţegovina), Heart of Midlothian (Scoţia), Hertha Berlin (Germania), Celta Vigo (Spania), SC Lokeren (Belgia) şi Sheffield Wednesday (Anglia).

Starea de sprit a echipei care a obţinut rezultatele din care echipa Petrolul îşi alimentează şi astăzi tradiţia, caracterul jucătorilor de atunci şi plăcerea acestora de a juca fotbalul fără interese mercantile par a fi acum aspecte care nu vor reveni prea curând la acestă grupare care se zbate acum în mediocritate. Abia atunci când vor apărea din nou în viaţa echipei aspectele menţionate anterior, ploieştenii vor putea spera că vor figura şi în topul secolului 21!

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-14-2009, 07:25 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
Budescu absent cu Farul

Noul număr zece de la Petrolul, după plecarea lui Laurenţiu Marinescu la Unirea Urziceni, Constantin Budescu, a suferit în meciul cu FC Botoşani o nouă accidentare. Şansele sale de a fi recuperat până la ora meciului cu Farul Constanţa sunt aproape nule. În schimb, tehnicianul Petrolului, Valeriu Răchită, va putea conta Mihai Tudor, jucător care a revenit după o accidentare şi de Alexandru Avram. Tânărul junior venit de la Galaţi şi-a ispăşit pedeapsa de două etape primită în urma cartonaşului roşu din cupă cu Chimia Brazi. Este posibil să ajungă şi actele sârbului Bozidar Cosic şi să fie legitimat în această săptămână.

La antrenamentul de duminică, şi-a făcut apariţia şi primarul Andrei Volosevici, care a ţinut să îi felicite pe jucători şi antrenori pentru victoria din meciul cu FC Botoşani. A băut o bere împreună cu jucătorii şi le-a promis că în curând vor avea toate condiţiile necesare pentru a putea face performanţă la Ploieşti.
Meciul de miercuri cu Farul Constanta va începe de la ora 16:00 şi va fi transmis în direct pe sport.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-15-2009, 09:48 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
Cu gândul la victorie

La începutul acestei ediţii de campionat, Petrolul şi Farul erau considerate marile favorite ale seriei I din Liga a II-a în lupta pentru promovarea în eşalonul de elită al fotbalului românesc.

Niciuna dintre cele două grupări nu a avut, însă, un start de competiţiei care să confirme acest statut, astfel încât meciul de mâine, dintre cele două formaţii pare a fi, mai degrabă, o partidă în care fiecare dintre cele două părţi va încerca să demonstreze că rezultatele de până acum au fost accidentale.

Pentru că stadionul din Constanţa a intrat în "modernizare", partida dintre Farul şi Petrolul se va disputa la Stejaru.

Ploieştenii au ajuns încă de astăzi la Tulcea (n.n.- la Stejaru nu există niciun hotel!) şi au un moral bun după ce au reuşit să obţină primul succes stagional, în runda anterioară, pe teren propriu cu FC Botoşani.

Dacă la acest meci antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, va conta pe serviciile lui Avram, care şi-a ispăşit suspendarea după eliminarea din meciul de cupă cu Chimia Brazi, şi ale lui Mihai Tudor, refăcut după o accidentare, din păcate, Răchită nu va conta tocmai pe Constantin Budescu, cel care a fost omul meciului în disputa cu FC Botoşani. El s-a accidentat şi nu va fi apt de joc pentru meciul de mâine.

De partea cealaltă, jucătorii Farului nici nu concep să nu câştige acest meci, mai ales că în ultimele două partide oficiale, cu Delta Tulcea şi FC Snagov, echipa constănţeană a arătat un reviriment în joc.

"Va fi un meci extrem de dificil. Farul este o echipă mult mai puternică decât acum două etape, ultimele victorii, de la Tulcea şi Snagov, fiind grăitoare în acest sens. Se poate spune, însă, că se vor afla faţă în faţă două echipe care au trecut peste momentele grele din startul sezonului, iar noi ne dorim să ne continuăm seria evoluţiilor bune şi, aşa cum am mai spus, să ne întoarcem acasă, sâmbătă, cu şase puncte", a declarat antrenorul Petrolului, Vivi Răchită.

După meciul cu Farul, Petrolul va reveni la Tulcea, urmând ca, de aici, echipa să plece la Suceava pentru meciul de sâmbătă, cu Cetatea din localitate.

Partida de mâine, dintre Farul şi Petrolul, de dispută cu începere de la ora 16.00 şi va fi arbitrată la centru de Emil Voicu (din Bacău), acesta fiind asistat la cele două margini de George Fridl (Comăneşti) şi Cătălin Teodor (Brăila).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-18-2009, 07:48 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
"Am pierdut două puncte"

Antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, a declarat după egalul din deplasare cu Farul că remiza nu e un rezultat mulţumitor şi că echipa sa a fost cea care a pierdut două puncte.

"La prima vedere, un 0-0 în deplasare cu Farul poate fi considerat drept un rezultat mulţumitor. De dimineaţă am avut, însă, o discuţie cu jucătorii şi am căzut de acord că, de fapt, noi am fost cei care am pierdut două puncte. Tactic am dominat jocul, am avut şi câteva ocazii mari, şi, cu mai multă concentrare şi atenţie pe final puteam să câştigăm. Jocul a început să se lege, dar, din păcate, nu ne aflăm la cel mai bun nivel fizic.", a declarat Răchită.

Antrenorul a prefaţat şi ultimul meci, cel cu Suceava, şi a explicat şi care sunt problemele medicale ale echipei. Chiar dacă adversarul nu a arătat prea multe în acest sezon, Răchită crede că următorul meci va fi unul de luptă deoarece Suceava a avut un traseu mai slab până acum şi are nevoie mare de puncte.

"La Suceava va fi un meci de luptă, contra unei echipe care are mare nevoie de puncte. Avem ceva probleme de lot după jocul cu Farul şi, mai mult ca sigur, or să fie schimbări în prima echipă. Budescu se resimte în continuare, a jucat la Stejaru doar după ce a făcut o infiltraţie la pauză. Am mizat pe valoarea lui, dar, din păcate, s-a văzut că nu a fost în plenitudinea forţelor. Ţurcan a acuzat şi el o accidentare, iar Năstase are unele probleme fizice.", a mai adăugat antrenorul Petrolului.

Azi dimineaţă, Răchită a efectuat un antrenament cu jucătorii care n-au evoluat în meciul cu Farul. Şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe terenul Deltei Tulcea, petroliştii primind înţelegere din partea gazdelor pentru a putea să se antreneze şi să facă recuperarea la stadionul colegei de eşalon. Apoi, echipa a plecat către Suceava, stabilindu-şi cartierul general în localitatea Mălini.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-22-2009, 07:59 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri Petrolul Ploieşti
"Ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe!"

După ce Petrolul a pierdut cu scorul de 1-2 partida cu Cetatea Suceava, managerul formaţiei ploieştene, Vivi Răchită, anunţă măsuri drastice: "Ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe din serie. În echipa mea sunt fotbalişti care nu înţeleg că nu joacă doar numele, că fără să depună efort şi fără să fie uniţi nu vor reuşi să câştige. Sunt nemulţumit total, chiar şi de mine, pentru că, probabil, n-am reuşit să-i capacitez aşa cum trebuie după egalul obţinut în meciul cu Farul. Am avut o discuţie mai aprinsă după joc, iar luni vom avea o şedinţă serioasă şi este posibil să se treacă la măsuri drastice", a declarat managerul Petrolului.

Arbitraj golănesc!
Răchită s-a declarat nemulţumit şi de arbitraj. "I-am promis centralului Amarandei că o să-l recuz. Nu se poate să jucăm cu o echipă din Moldova şi să ne arbitreze o brigadă din Vaslui. A fost un arbitraj şmecheresc, golănesc, tot ce a fost la limită a dat pentru gazde. Faultul de la faza deschiderii scorului n-a existat, iar, la 1-1, am avut un penalty clar. Mă deranjează acest lucru pentru că noi vrem să jucăm corect şi nu-mi convine ca şmecherii din arbitraj să ne ia de fraieri. O să sun la Federaţie şi o să discut inclusiv cu Mircea Sandu şi cu Ionuţ Lupescu despre aceste lucruri".

Debut pentru Cosic şi Japălău
Sergiu Japălău a bifat primul joc oficial în tricoul Petrolului, după ce l-a înlocuit, în minutul 45 pe Robert Elek, atacantul fără gol marcat în campionat. "Din păcate, Elek n-a dat randamentul scontat. Să nu uităm că el, ca atacant, n-a marcat niciun gol în acest campionat", a precizat managerul Răchită. Sârbul Cosic a intrat în locul lui Şomodean, care a acuzat o accidentare.

Altfel, luni, la ora 19.00, managerul Răchită şi preşedintele Crângu vor avea o întâlnire cu suporterii pentru a discuta despre "prezentul şi viitorul echipei", după cum s-a exprimat primul. La Suceva, fotbaliştii Petrolului au fost încurajaţi de aproximativ 70 de fani.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut