Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Victoria Brăneşti
12-01-2009, 11:45 AM
Mesaj: #11
RE: Ştiri Victoria Brăneşti
Ilie Stan: "Am controlat jocul în mare parte"

Antrenorul Victoriei Brăneşti, Ilie Stan, se declară mulţumit de jocul fotbaliştilor săi, considerînd că numai ghinionul i-a oprit pe aceştia să învingă Săgeata Stejaru. Acesta speră ca echipa sa să preia drept model Urziceniul lui Dan Petrescu, subliind importanţa unităţii grupului în fotbal.

"Am jucat fiecare partidă la victorie. Din păcate, nu întotdeauna am şi cîştigat. Am avut 3-4 ocazii clare de gol şi am controlat jocul în mare parte, pentru a fi egalaţi pe finalul meciului din fază fixă de Săgeata. Băieţii au jucat bine, nu le pot reproşa nimic. Şi-au dorit mult să învingă, au făcut tot ce le-a stat în puteri. Se poate observa că au rapiditate în joc, că îşi crează trasee şi încearcă să ţină posesia. Dar d-asta e şi frumos fotbalul. Poţi pierde foarte uşor un meci... Ştiu că nu avem un lot puternic din punct de vedere valoric, însă avem multă determinare, multă dorinţă de afirmare. Modelul nostru este Unirea Urziceni. A pornit de jos, ca noi, şi a reuşit să îşi croiască drumul către topul celor mai bune echipe ale ţării. Aş dori să le putem depăşi performanţele, cu toate că ne va fi foarte greu. Este păcat că nu avem o susţinere fermă a comunităţii locale. Nu ne putem compara cu cei de la Chiajna, Farul sau Stejarul, care au cîte 3 terenuri de antrenament şi îşi pot permite jucători cu salarii mari. Noi ne-am bazat mereu pe jucătorii tineri, dornici de afirmare, care nu sunt mînaţi de cîştig, ci de voinţa de a face performanţă. Sper ca în pauza competiţională să acoperim cîteva posturi. Ne vom baza în continuare pe fotbalişti români. Avem foarte multe talente, care însă nu sunt exploatate la capacitatea lor maximă. Am declarat încă de la începutul sezonului că obiectivul nostru este să terminăm pe podium. Sper că nu vom întîmpina probleme în acest retur.", a declarat Stan.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-18-2009, 09:14 PM
Mesaj: #12
RE: Ştiri Victoria Brăneşti
Ilie Stan, la final de tur: "Sînt foarte mulţumit"

Într-un interviu acordat site-ului LigaB.ro, antrenorul Victoriei Brăneşti se arată bucuros că echipa a încheiat turul pe primul loc, declarând că doreşte să le mulţumească în primul rând fanilor pentru susţinere şi că acum chiar se poate vorbi de promovare.

Domnule Stan, ce impresie v-a lăsat acest tur de campionat?
A fost un tur foarte reuşit, pentru că am început lansat şi apoi ne-am menţinut pe prima poziţie pe tot parcursul sezonului de toamnă. Am fost mai puternici de la etapă la etapă, atât jucătorii cât şi cei din staff. A urmat apoi o cădere începând cu meciul cu Tulcea pierdut acasă (0-1), chiar dacă şi în acel meci am avut destule ocazii şi rezultatul ar fi putut fi altul. E important ca din retur să fim mai pragmatici şi să nu mai ratăm aşa mult. Dacă vom reuşi acest lucru, atunci chiar putem vorbi de promovarea în prima ligă, ceea ce ar fi extraordinar.

Ce credeţi că a provocat seria de rezultate mai slabe din ultimele etape? A fost o singură victorie în cinci partide.
Au fost mai mulţi factori. Am avut unii jucători suspendaţi, dar şi o presiune mare asupra unor jucători tineri, care nu erau obişnuiţi să lupte din postura de lider. Cu toate acestea, am reuşit să ne menţinem pe primul loc.

Vă gândeaţi la începutul sezonului că puteţi fi "campioana de toamnă"?
Eu le-am spus jucătorilor la început că putem face o figură frumoasă prin muncă şi seriozitate, şi se vede că m-au ascultat. Vorbesc din experienţa pe care am acumulat-o la celelalte echipe pe care le-am mai antrenat în liga secundă, deci ştiu ce e de făcut pentru a avea succes.

Ce planuri aveţi pentru pauza de iarnă?
Jucătorii sunt în vacanţă până pe 11 ianuarie. Vom intra apoi, începând cu 18, în cantonament la Pustnicu, pentru ca pe 25 să plecăm la Debrecen unde vom avea jocuri odată la două zile. În fine, pe 6 februarie avem un meci de verificare la Arad, cu UTA.

Despre eventuale transferuri ce ne puteţi spune?
Nu avem posibilităţi de a aduce jucători de valoare, astfel că ne vom orienta doar spre 1-2 jucători mai ieftini. Ştiu că sunt mulţi jucători buni în liga a doua care sunt pe lista de transferuri sau liberi de contract în această pauză, dovadă că m-au şi sunat mulţi impresari propunându-mi diferite nume. Însă se cer nişte salarii exagerate faţă de ce putem noi oferi şi faţă de talentul respectivilor fotbalişti, care nu au impresionat pe unde au jucat.

Olariu a fost chemat la trialul de joi de staff-ul echipei naţionale...
Da, este un tânăr de perspectivă şi eu unul sunt mulţumit de el. Cred însă că mai poate creşte, pentru că încă nu joacă la nivelul pe care îl doresc eu. Veţi vedea că din retur, după perioada de pregătire, va fi chiar mai bun ca acum. Are un caracter deosebit, e inteligent, are tot ce-i trebuie pentru a fi un fotbalist bun, şi vă spun că veţi mai auzi de el. Şi nu e singurul. Mai sunt la echipă Nicoară, Ispir, Oprea, Avram sau Novac, jucători talentaţi care pot creşte.

Care este stadiul lucrărilor la stadion?
Va fi o întâlnire la nivelul conducerii şi se va lua o decizie pentru a stabili ce se va construi la stadion în această perioadă. Ţin totuşi să spun ceva: eu vreau să jucăm şi-n liga I, dacă vom promova, tot la Brăneşti. Nu depinde însă de mine, iar din ce am văzut se pune problema să găsim şi o variantă de rezervă. Ştiu că unii s-au supărat că am indicat Buzăul ca variantă, însă eu nu spun că vreau să mutăm echipa acolo. Spun doar că, dacă vom promova şi stadionul nostru nu va fi omologat, atunci ar fi o alternativă bună oraşul Buzău. Eu ţin să le mulţumesc suporterilor pentru că ne-au susţinut şi le spun să stea liniştiţi: nu vreau ca echipa să plece nicăieri. Victoria e a Brăneştiului, şi în mod normal cei din Brăneşti trebuie să se bucure de o eventuală promovare.

LigaB

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-08-2010, 07:11 PM
Mesaj: #13
RE: Ştiri Victoria Brăneşti
Cum sa nu fii fericit dupa un asemenea tur?

Steaua acum, Steaua mereu!
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-22-2010, 08:53 PM
Mesaj: #14
RE: Ştiri Victoria Brăneşti
Duna: "Fac ce imi place la Victoria Branesti"


Noul metodist al echipei Victoria Branesti, Marin Duna, sustine ca a fost primit voarte bine la gruparea ilfoveana si este bucuros ca face ce ii place si se mentine in domeniu.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca este hotarat sa nu lase meseria de antrenor si ca, din vara, va cauta o formatie pe care sa o pregateasca.

"Au fost cateva discutii in perioada aceasta cu doua echipe, dar nu s-a concretizat nimic. Nu am un contract de antrenor, dar am unul de colaborare cu Victoria Branesti. Am fost sunat de Ilie Stan si de noul director sportiv, Alin Buzarin. Eu voi colabora in calitate de metodist. Am acceptat si de o saptamana sunt in organigrama clubului. Astept sa inceapa campionatul si din vara vom vedea. Sunt hotarat sa nu las meseria de antrenor. Sunt in domeniu, lucrez in fotbal, doar ca nu stau pe teren. Fac ce imi place aici si am gasit un club foarte bine organizat. Nu intamplator sunt pe primul loc. Din discutiile pe care le-am avut cu Ilie Stan, mi-am dat seama ca proiectul a fost bun inca de la inceput. Are mana libera si i s-a dat incredere inca de la inceput. Are jucatori foarte ambitiosi si practic grupul a facut ca echipa sa ajunga pe primul loc. Luni se pleaca in Ungaria, la Debrecen, in cantonament. Acolo vor fi pregatire si jocuri amicale, apoi se vor intoarce si va incepe campionatul. Returul este mai greu decat turul. Punctele sunt mai «scumpe», pentru ca in tur, daca pierzi din ele, spui ca mai ai timp sa mai recuperezi", a declarat Marin Duna, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut