Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blackburn Rovers
12-30-2009, 05:43 PM
Mesaj: #1
Blackburn Rovers
Discuţii şi informaţii...

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-30-2009, 05:43 PM
Mesaj: #2
RE: Blackburn Rovers
McCarthy vrea să plece de la Blackburn pentru că este pus să se antreneze la 7 dimineaţa

Internaţionalul sud-african Benni McCarthy a declarat că vrea să o părăsească pe Blackburn Rovers, întrucât se consideră o victimă a managerului Sam Allardyce, care i-a fixat un program de pregătire care începe la ora 7 dimineaţa, informează ediţia de miercuri a cotidianului Daily Mail.

Fostul atacant al lui Ajax şi FC Porto a fost înlocuit după 65 de minute în meciul de luni, de pe teren propriu, cu Sunderland, scor 2-2, fiind fluierat de proprii fani la ieşirea de pe teren. În consecinţă, antrenorul grupării de pe Ewood Park i-a făcut un program individual pregătire, care include un prim antrenament la 7 dimineaţa.

"E de-ajuns. Simt că sunt nedreptăţit şi cred că cel mai bun lucru pentru cariera mea este să plec la altă echipă. Nu am fost mai slab decât alţi colegi în partida cu Sunderland şi nu înţeleg de ce am fost singurul căruia i s-a cerut să se antreneze la 7 dimineaţa. Recuosc că am unele probleme cu greutatea, dar de fiecare dată când sunt pe gazon, dau tot ce am mai bun. De aceea spun că sunt pedepsit mai sever decât era cazul", a spus McCarthy.

Vârful african în vârstă de 32 de ani speră ca oficialii lui Blackburn să îl lase să se transfere la un alt club, fără prea mari pretenţii financiare, în perioada de transfeuri din luna ianuarie: "Într-o discuţie pe care am avut-o în vară cu Sam Allardyce, acesta mi-a promis că mă lasă să plec în altă parte. Atunci, din păcate, nu s-a concretizat niciuna din oferte. Urmează şase luni foarte importante pentru mine şi este important să joc constant. Anul viitor, se ştie, Cupa Mondială va avea loc în ţara mea natală şi nu pot să ratez şansa de a fi acolo".

Benni McCarthy, legitimat la Blackburn din 2006, perioadă în care a marcat peste 50 de goluri în toate competiţiile, a mai precizat că îşi doreşte continue în Premier League şi suţine că este curtat de Wigan, Birminhgam şi Portsmouth.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut