Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DAN PETRESCU
11-05-2009, 07:47 AM
Mesaj: #1
DAN PETRESCU
Dan Petrescu ,jucatorii si toti cei care au legatura cu Unirea Urziceni trebuiesc felicitati pentru modul in care s-au prezentat pana in prezent in champions league.
Trebuie sa luam in calcul bugetele echipelor care participa in aceasta competitie,bineinteles putem spune ca aceasta grupa nu a fost una foarte dificila dar asta nu face ca prestatia pot spune( extraordinara )a echipei condusa de Dan Petrescu sa fie umbrita .
Ca iubitor al fotbalului am fost putin trist cand am vazut tribunele pe care se disputa un meci de champions league,este inadmisibil ca un meci de cl sa nu prezinte interes in capitala tarii unde sunt cei mai multi iubitori ai acestui sport numeric cel putin.
Avem mult de invatat la acest capitol,daca cineva exceleaza intr-un anumit domeniu cel putin recunoaste acest lucru ,daca cu adevarat iubesti fotbalul fii pe stadion si cel putin aplauda ,lasa-ti orgoliile acasa de ,,ultras,,si pentru 90 de minute fii real fanBig Grin
Lasand la o parte ,,ce-ar fi frumos si fair play,,ajungem la realitatea romaneasca,starea terenului a fost una de tot rasul ca de altfel toate suprafetele din intreaga tara...
Acum intelegem de ce echipele romanesti cand joaca in deplasare parca presteaza ceva diferit fie atmosfera este una mai civilizata fie starea gazonului este impecabila ...
Nu vreau sa fiu sarcastic dar cand vizionezi un meci care se disputa in Romania si mai ai si ghinionul sa ploua,mai bine schimbi canalul pentru un alt meci de cl.
Oare cei ce investesc in fotbal si isi doresc rezultate nu au observat acest aspect sau cred ca vor creea o surpriza celor care ii viziteaza!?
Acest rezultat de egalitate este un rezultat mare dupa cum am spus dar parca Unirea au fost o alta echipa tot pe ploaie dar pe un gazon din Scotia.
FAIR PLAY EVERYBODY PLEASE!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut