Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12-28-2009, 03:52 PM
Mesaj: #1
FC Porto
Discuţii şi informaţii...

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-28-2009, 03:53 PM
Mesaj: #2
RE: FC Porto
Bruno Alves, recordmanul lui FC Porto, dorit de Real Madrid în locul lui Răzvan Raţ

Alves a strâns în 2009 şi 10 meciuri pentru naţionala Portugaliei.

Elevul lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk ar putea rata un transfer pe "Santiago Bernabeu", noua ţintă a "galacticilor" fiind căpitanul lui FC Porto, Bruno Alves. Acesta a fost integralist în 2009 în toate meciurile echipei sale.

La 28 de ani, fundaşul central al lui FC Porto se poate mândri cu un record care nu este la îndemâna oricărui fotbalist. Bruno Alves nu numai că a fost titular în toate meciurile de campionat şi în Liga Campionilor în 2009 pentru echipa sa, dar a bifat şi toate minutele de joc. În plus, celor 32 de partide din SuperLiga şi 10 din Liga Campionilor, li se adaugă două meciuri în Cupa Portugaliei şi câte unul în Supercupă şi Cupa Ligii.

Conform ziarului portughez Record, traseul imaculat al lui Alves din 2009 a fost posibil "graţie unei condiţii fizice impecabile, dar şi unui comportament sportiv exemplar", datorită căruia colegul lui Cristian Săpunaru nu a avut de suportat nici măcar o etapă de suspendare.

Pentru asta, Porto se pregăteşte să îi reînoiască acestuia contractul, deşi unul dintre motive ar putea fi şi interesul lui Real Madrid pentru Bruno Alves. După accidentarea lui Pepe, madrilenii se află în căutarea unui înlocuitor pentru acesta în centrul defensivei, pe listă fiind, conform AS, şi Răzvan Raţ.

Alves, de meserie fundaş central, pare însă a-i fi luat faţa românului de la Şahtior, singurul impediment în calea realizării acestui transfer fiind clauza sa de reziliere de 30 de milioane de euro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut