Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GTA California Dreamin'
02-09-2010, 05:29 PM
Mesaj: #1
GTA California Dreamin'
Toata lume stie de cunosutele serii GTA si de faptul ca sunt modificate in continuu la sange! Am decis sa incep si eu un mod pt GTA SA. Modul se numeste GTA California Dreamin' si este pt GTA San Andreas! Modul va contine masini noi, moduri noi, probabil personaj nou inca nu stiu exact daca si asta, harta schimbata.
De asemenea voi incerca sa schimb putin si storyline-ul, poate adaugand si niste misiuni noi! Modul va fi putin asemanator cu cel al lui ovisebdan, actiunea se va petrece in California, unde se petrecea si in jocul original. Vor fi masini care se intalnesc in partea de vest a americii, incluzand cateva cu numere straine, cel mai probabil din Mexic. Numerele de la masini vor fi schimbate de asemenea, aici adaugand faptul ca voi schimba multe texturi, precum biilboard-urile, strazile, tagurile, etc
Clanurile de asemenea vor fi si ele schimbate cu unele mai adevarate. Gandidu-ma chiar ca clanul Groove sa fie unul de motociclisti furiosi in certuri cu politia si celelate clanuri.
De asemenea la capitolul vehicule vor fi schimbate:
-masinile de utilitate: politie, pompieri, taxi-uri, Utility Van-ul cu unele mai realiste, de exemplu LS Police va fi schimbat cu L.A. Police.
-masinile civile, ale gangsterilor, etc
-trenurile
-armata
etc

Modul este la inceput deci nu cereti poze din start, dar cu cat modul va progresa cu atat va voi arata progresul. Modul estimez a fi gata de Pasti, unele masini avand-ule deja gata si o echipa in spatele meu. Pe forum echipa nu va aparea, ea oricum este alcatuita din 12 persoane, toate cunostinte de ale mele pasionate de moddingul GTA. Ele imi vor da modurile pe mess si eu le voi posta.
Vreau sa anunt faptul ca modificand jocul nu fac nimic ilegal, nefacand warez, hacking sau vanzare cu el, este un mod gratis care sper sa placa tuturor!

[Imagine: lpgenI.php?productId=EURO00C&tex...;amp;font=]
[Imagine: xcxchhi8mv7.png]
plecat in vacanta
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut