Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri din tenis!
11-29-2009, 08:50 PM
Mesaj: #1
Stiri din tenis!
Rusul Nikolai Davidenko a cîştigat Turneul Campionilor de la Londra după o victorie cu scorul de 6-3, 6-4 în finala disputată cu argentinianul Juan Martin del Potro!
După ce în semifinale a trecut de Roger Federer, Davidenko, în vîrstă de 28 de ani, a făcut primul break în finala cu del Potro în primul set, scorul devenind 3-1 pentru el. Rusul a cîştigat primul set în doar 35 de minute şi a avut probleme doar cînd i-a oferit argentinianului două puncte de break, la scorul de 3-3 în setul al doilea.

Davidenko a mai făcut un break pe finalul ultimului set, scorul devenind 5-4, ultimul game fiind doar o formalitate pe serviciul propriu. Pe parcursul turneului, Davidenko i-a învins pe toţi cîştigătorii Grand Slam-urilor din acest an, Rafael Nadal (Australian Open) - în grupă, Roger Federer (Roland Garros şi Wimbledon) - în semifinale şi Juan Martin del Potro (US Open) - finală.

Nikolai Davidenko (28 de ani) se află la cel mai important titlu din carieră şi este primul rus care se impune în cel mai important Masters al anului.

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-12-2010, 11:06 PM
Mesaj: #2
Hanescu paraseste Brasil Open in turul 2
Victor Hanescu a fost eliminat in doua seturi de jucatorul brazilian Ricardo Mello dupa o ora si jumatate de joc

Victor Hanescu locul 44 ATP a fost invins in aceasta seara in turul 2 al Brasil Open turneu dotat cu premii in valoare de 442.500 de dolari de Ricardo Mello din Brazilia locul 135 ATP in doua seturi 7-5 6-3 dupa o ora si 32 de minute.
Pentru aceasta performanta, Hanescu va primi din partea organizatorilor un cec in valoare de 7.260 de dolari si 20 de puncte ATP.
In sferturi Mello intrat in turneu ca posesor al unui Wild Card il va intalni pe favoritul numarul 3 al turneului, conationalul sau Thomaz Bellucci care l-a invins in turul 2 in doua seturi pe spanionul Daniel Gimeno Traver scor 6-4 6-2.

Urasc prostia, dar compatimesc prostii !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
06-06-2010, 07:45 PM
Mesaj: #3
5 X Nadal = Roland Garros
Spaniolul Rafael Nadal a castigat pentru a 5 a oara turneul de la Roland Garros si se pregateste sa devina noul lider mondial.

Rafael Nadal numarul 2 mondial l-a invins in aceasta dupa amiaza in finala turneului de la Roland Garros pe elvetianul Robin Soderling in trei seturi 6-4 6-2 6-3 dupa doua ore si 18 minute de joc.
Rafa si-a luat astfel revansa in fata elvetianului cel care anul trecut il eliminase in optimi.
Nadal a castigat pentru a 5 a oara turneul de la Paris, anul acesta fara a pierde vreun set si incepand de maine va fi noul lider al clasamentului mondial.

Urasc prostia, dar compatimesc prostii !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut