Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionel Daniel Dănciulescu
12-25-2009, 01:40 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-25-2009 01:43 AM de dangrig.)
Mesaj: #1
Ionel Daniel Dănciulescu
Ionel Daniel Dănciulescu

Ionel Daniel Dănciulescu (n. 6 decembrie 1976, Slatina, Olt, România) este un jucător de fotbal român care evoluează la clubul Hércules Alicante. El a înscris în total 188 de goluri, aflându-se pe poziţia a 4-a în clasamentul golgheterilor din toate timpurile în Liga I.

Considerat unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din istoria Ligii I, Ionel Dănciulescu şi-a început cariera de jucător profesionist la Electroputere Craiova, pentru care a jucat în perioada 1993 - 1995, marcând 8 goluri în 31 de meciuri. În 1995, Dinamo Bucureşti l-a transferat, jucând la echipa din Şoseaua din Ştefan cel Mare vreme de doi ani, până în 1997, când a fost adus la Altay Izmir, Turcia.

În Turcia a rezistat doar jumătate de sezon, revenind în ţară la marea rivală a lui Dinamo, Steaua Bucureşti. A marcat 53 de goluri în 129 de meciuri pentru "roş-albaştrii" , reuşind să câştige şi de două ori campionatul României (1997-1998;200-2001).

În 2002 a revenit la Dinamo, dar din cauza performanţelor realizate la Steaua, a fost contestat vehement de fanii "câinilor". În ciuda acestui lucru a devenit, odată cu trecerea timpului, unul dintre cei mai valoroşi şi importanti jucători de la Dinamo. A câştigat trei campionate şi două Cupe ale României cu alb-roşii, devenind unul dintre cei mai iubiţi jucatori ai dinamoviştilor. În iunie 2009, a revenit şi la naţionala României, odată cu venirea lui Răzvan Lucescu ca selecţioner. A jucat în meciul cu Lituania, câştigat de naţionala României cu scorul de 1-0 în deplasare.

La 31 august 2009 a părăsit pe Dinamo Bucureşti, şi a semnat un contract pentru un sezon cu posibilitate de prelungire, cu echipa spaniolă din Segunda Division, Hércules Alicante.


Pe Danciulescu nu l-am vazut trecut in rubrica asta , si ar fi pacat sa nu fie trecut.

Un jucator profesionist, care la 33 de ani joaca mai bine ca multi fotbalisti tineri.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

"Stiu ca-s arogant si genial, dar îmi place sa mi-o spuna si altii. Oare o sa ma iertati vreodata ca-s cel mai bun?" V. Ciutacu
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-27-2010, 10:59 PM
Mesaj: #2
RE: Ionel Daniel Dănciulescu
Danciu va ramane mereu in inimile noastre.

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut