Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
River Plate
12-28-2009, 06:44 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-28-2009 06:45 PM de soriyn1.)
Mesaj: #1
River Plate
Discutii si informatii...
Buonanotte nu ştie încă de moartea celor 3 prieteni alături de care era în maşină!


Responsabilul medical al lui River Plate, Horacio Cavallieri, dezvăluie că mijlocaşul Diego Buonanotte, implicat într-un accident rutier grav de Crăciun, a depăşit faza critică şi poate spera să revină pe gazon în mai puţin de un an.

Internat într-o rezervă a spitalului Los Arcos din Buenos Aires, internaţionalul în vîrstă de 21 de ani are o fractură de humerus, dar şi o problemă destul de serioasă la plămînul drept, care va necesita o spitalizare îndelungată. Mai mult, specialiştii care îi supervizează recuperarea se tem ca impactul psihologic al teribilului accident să nu fie un obstacol care să împiedice comeback-ul mijlocaşului, care nu a aflat încă nimic despre moartea celor 3 prieteni alături de care se afla în maşină.

"Condiţia lui Diego este stabilă şi există multe lucruri care ne fac să fim optimişti. Perioada cricită de 72 de ore a trecut, aşa că sîntem în aşteptarea unor veşti cît mai bune de la clinica în care este internat", a spus Cavallieri.

Diego Buonanotte este internat în spital şi se află într-o stare critică după un accident rutier produs în provincia Santa Fe în momentul în care jucătorul, alături de 3 prieteni se întorceau dintr-un club de noapte.

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-29-2009, 06:59 PM
Mesaj: #2
RE: River Plate
Diego Buonanotte este cercetat pentru triplu omor prin imprudenţă

Mijlocaşul echipei River Plate, Diego Buonanotte, care a fost implicat într-un grav accident rutier în urma căruia 3 prieteni de-ai săi au decedat, este cercetat de autorităţi pentru triplu omor prin imprudenţă, informează presa sud-americană.

"Cercetăm şi ipoteza unei crime prin imprudenţă, iar Diego Buonanotte este cercetat. În acest moment se cunosc destul de multe detalii, dar oricum fotbalistul nu ar putea fi arestat pentru acest delict", a declarat Carlos Colimedaglia, unul dintre detectivii care investighează acest caz.

El a explicat că aşteaptă mai multe rezultate de la laborator, pentru a vedea dacă în momentul accidentului Buonanotte avea sau nu alcool în sânge, mai ales că el conducea autovehiculul. "Încercăm să determinăm viteza exactă a maşinii, să vedem dacă aceasta ar fi putut avea vreo defecţiune din fabricaţie, deocamdată strângem multe probe", a afirmat Colimedaglia, care a lăsat să se înţeleagă că una dintre cauzele accidentului ar fi fost carosabilul umed.

Diego Buonanotte a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se întorcea cu încă 3 prieteni dintr-un club. Mijlocaşul argentinian, care se afla la volan, a scăpat cu viaţă, dar ceilalţi 3 au decedat. Buonanotte a fost internat în spital cu mai multe răni destul de grave, iar medicii au spus că fotbalistul ar putea reveni pe teren în mai puţin de un an.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut