Chestionar: Care va fi pozitia ocupata de Valencia la finalul editiei 09-10?
Acest chestionar este închis.
1-3 50.00% 1 50.00%
4-8 50.00% 1 50.00%
9-14 0% 0 0%
15-20 0% 0 0%
Total 2 voturi 100%
* Aţi votat pentru acest element. [Arată rezultate]

Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 2 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valencia CF
08-06-2009, 03:41 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-06-2009 03:43 AM de Daniel.)
Mesaj: #1
Valencia CF
Aici discutăm despre alt club, cu o lungă istorie în campionatul Spaniei, Valencia CF.

Clubul a fost fondat în anul 1919, şi dispută meciurile pe arena Mestalla, care poate aduna împreună un număr de 55.000 de suporteri.

Actualul antrenor al Valenciei este Unai Emery, care a terminat sezonul trecut pe locul 6.

Puncte importante din sezonul trecut ar mai fi şi victoria neverosimilă, scor 3-0, împotriva Realului, dar şi egalul 2-2 cu Barcelona, într-un meci în care Valencia dominase o echipă care câştiga meci după meci.

Pe plan intern Valencia a câştigat campionatul Spaniei de 6 ori

1941-42, 1943-44, 1946-47, 1970-71, 2001-02, 2003-04

Cupa Regelui de 7 ori

1940-41, 1948-49, 1953-54, 1966-67, 1978-79, 1998-99, 2007-08

SuperCupa Spaniei de 2 ori

1949, 1999

Nici pe plan extern, liliecii nu stau rău, cu o cupă UEFA câştigată în sezoanele 2003-04,două Cupe ale Oraşelor Târguri 1961-1962, 1963-1964 şi o Cupă a Cupelor în 1979-1980.

In palmaresul echipei, mai se află şi o cupă UEFA Intertoto, competiţie desfiinţată de curând, şi 2 supercupe ale europei, 1980, 2004.

Steaua acum, Steaua mereu!
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-28-2009, 03:03 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-28-2009 03:07 AM de Marius_Black.)
Mesaj: #2
RE: Valencia CF
Unai Emery: ''Aici nu contează antrenorul, jucătorul sau preşedintele fără o mentalitate câştigătoare''

Vă deranjează că deja Valencia condusă de dumneavoastră este comparată cu Valencia pe timpul lui Rafa Benitez ca antrenor?
- Da, nu-mi plac comparaţiile. Echipa de atunci era diferita , cea de azi este cu totul alta. Sunt diferite la fel cum sunt şi antrenorii.

Poate câştiga Valencia campionatul?

- Trebuie să fim prudenţi , în momentele proaste şi în momentele bune , deasemenea trebuie să fim ambiţioşi.În acest grup nu contează, antrenorul, jucătorul sau preşedintele fără o mentalitate câştigătoare. Obiectivele trebuie întotdeauna să fie cele maxime. Concurăm cu Real Madrid şi FC Barcelona care sunt cu un pas înaintea noastră , dar vrem să ne apropiem de ei.

Deci până la urmă câştigarea campionatului nu este un obiectiv imposibil.
- Valencia a câştigat Cupa Spaniei acum 2 sezoane, înainte campionatul şi la fel ca şi acum Real Madrid şi Barcelona participau şi ele. Normal că putem să câştigăm. Este dificil, dar nu renunţăm la nici o competiţie.

Viitorul se anunţă plin de dubii, dar prezentul... Are Valencia de ce să invidieze prea mult Real şi Barcelona?
- A fost o mică criză după eşecul cu Getafe şi egalurile cu Sporting şi Atletico dar eu mereu am văzut echipa că vrea să muncească , că se dăruieşte la fiecare meci , că este optimistă şi plină de încredere. Am ştiut să ne concentrăm.

Treceţi acum prin cel mai bun moment de când sunteţi antrenorul Valenciei?
- Când echipa merge bine am şi eu meritul meu , când merge prost şi eu sunt vinovat. Aici toţi muncim şi tuturor ne revin meritele la victorii cât şi la înfrângeri.

Este Unai Emery cel de azi un antrenor mai bun ca cel acum un an?
- Obiectivul meu este să fiu azi un antrenor mai bun ca ieri şi mâine mai bun ca azi. În fiecare zi am prilejul să-mi măresc cunoştiinţele,să capăt experienţa...

La începutul mandatului aţi promis fotbal cât şi spectacol. Aţi renunţat la asta în favoarea rezultatelor?
- Mereu am spus că obiectivul nostru este să câştigăm şi în acelaşi timp să mulţumim suporterii , să se simtă orgulioşi, să se bucure... Dar întotdeauna primul lucru care trebuie să-l facem este să câştigăm.

Contra Barcelonei, presiune; contra Zaragozei, contraatac; contra Osasunei atac... De ce a durat atât să descoperiţi ce trebuie făcut în fiecare situaţie?
- Întotdeauna trebuie să ne etalăm calităţile şi să ne ascundem defectele. Spre exemplu, avem o calitate foarte importantă, capacitatea de a contraataca foarte periculos cu oameni foarte rapizi. În plus, în meciuri ca cel de la Pamplona cu Osasuna am demonstrat ca avem o defensivă solidă şi eficacitate în faţa porţii, dar stăm prost la capitolul posesie şi atunci când adversarul se apară supranumeric şi nu lasă spaţii în defensivă marcăm greu. Aici trebuie să progresăm.

Tocmai aţi amintit de meciul de la Pamplona. Aţi mizat pe cuplul Albelda – Marchena la închidere şi a ieşit bine, dar dacă ar fi fost contrariul ar fi fost aspru criticaţi.
- Presupun ca jucând acelaşi meci , o analiza externă ne-ar aduce elogii dacă am căştiga şi critici daca am pierde, dar analiza mea nu depinde dacă pierdem sau câştigăm. Întotdeauna caut să aliniez la startul partidei cel mai bun prim unsprezece posibil.


După cum indică cifrele Unai Emery se află pe locul 9 într-un top al antrenorilor care au pregătit Valencia , adunând 86 de puncte în 49 de meciuri disputate în campionat.
S-a născut acum 38 de ani în Fuenterrabia(Guipuzcoa) şi se află la al 2 lea sezon la cârma echipei valenciene. Primul sezon a fost mai degraba unul modest ocupând la final locul 6 dar mâine cu o victorie împotriva Mallorcăi poate ajunge la un punct de liderul Real Madrid.


Antrenorul basc se apropie de ultimele 6 luni de contract însă refuză să vorbească de viitorul său contractual.

De ce ar merita Unai Emery o prelungire a contractului?
- Eu niciodată nu vorbesc de prelungirea contractului. Acum chiar nu mă gândesc la asta.

Când ar fi momentul ideal pentru a va aşeza la masa trativelor ?
- Cunosc extremele fotbalului. Trăiesc în prezent şi sunt realist. A gândi dincolo de asta ar fi greşit.

Acum un an spuneaţi că oportunitatea să antrenaţi Valencia este ca un cadou pentru dumneavoastră, dar acum aţi crescut ca antrenor... Ar trebui să se schimbe multe lucruri ca să semnaţi prelungirea?
- Sincer, chiar nu mă gândesc la asta. Dacă vorbim de anul care vine singurul lucru care e clar este că mi-aş dori să antrenez în continuare.

’’Trebuie să ţinem cont şi de Unai’’ spunea Fernando Gomez (directorul sportiv al echipei) când a fost întrebat cine va antrena sezonul viitor pe Valencia. Un răspuns cam ciudat nu vi se pare?
- (suspină) Haideţi vă rog să nu mai vorbim de asta. Acum singura mea preocupare este meciul contra Mallorcăi. Cu orice altceva care nu este legat de asta prefer să nu pierd timpul.

Atunci să vorbim de rotaţiile din primul 11. Sunteţi de acord că Valencia are un lot foarte bun dar nu prea numeros?
- Valencia are un lot foarte bun şi întotdeauna va fi o echipă mare fără să depindă de 1,2 fotbalişti.

În vară foarte probabil , golgeterul echipei, David Villa va pleca de la echipă. Cum o să treceţi peste asta?
- Cum altfel decât căutând un înlocuitor.

Şi cum merge căutarea noului Villa?
- Clubul deja lucrează la asta, conducerea sportivă are atribuţiunile ei. Eu mă concentrez pe meciurile cu Mallorca , Lille , Athletic...

Simţiti ca unii jucători s-au pierdut pe drum, că nu toţi sunt implicaţi la acelaşi nivel?
- Ca antrenor am obligaţia să scot tot ce e mai bun din ei, să dea un randament cât mai bun fiecare, să fie o concurenţă cât mai mare pe posturi. Într-un meci joacă 11 fotbalişti , participă în total maxim 14, sunt convocaţi 18 şi în total în lot sunt 26. Dacă cei care joacă mai puţin abandonează se auto-exclud, nu vor mai face parte din cei 26. În caz contrar toţi sunt importanţi. Doar antrenându-se echipa progresează. Asta încerc să implementez în vestiar.

Vă preocupă faptul că majoritatea fotbaliştilor din ziua de azi duc o viaţă destul de dezordonată?
- Sunt oameni şi au dreptul la distracţie, dar întotdeauna există o limită , totul trebuie făcut într-o anumită ordine pentru că reprezintă multă lume şi trebuie să dea un exemplu.

Miguel Brito este unul dintre ei... dar nu este singurul ’’petrecăreţ’’. Poate fi considerat un caz pierdut?
- Orice exces este reproşabil. Răspunsul se află la el. Noi căutam doar ca el să un randament cât mai bun pe teren. Dacă până acum a dat un 70, 80, sau 90% încă este timpul să dea totul. Valencia are nevoie de Miguel.

Aţi stabilit sancţiunea pe care o va primi?
- Nu. Pot spune doar că a avut o întârziere şi în consecinţă va suporta amenda cuvenită.

V-ar fi plăcut ca preşedintele să vă susţină mai mult în ceea ce priveşte sancţiunea?
- Sunt sigur că trebuie să fim cât se poate de corecţi, uniţi şi trebuie să dezbatem şi cea mai mică decizie. Dar dacă mă întrebaţi de preşedinte, mereu m-am simţit sprijinit de dânsul chiar dacă uneori am avut puncte de vedere diferite.

Va avea loc la finalul campionatului o remaniere a lotului?
- Eu trăiesc în prezent şi ceea ce mă preocupă acum este să aduc jucătorii la potenţialul maxim, să simtă toţi că fac parte dintr-un colectiv unit şi să-şi îmbunătăţească cât mai mult randamentul pe teren. Deciziile care se vor lua după , vor avea consecinţe tot sezonul. Acum singurele examene sunt meciurile care vor veni.



Interviu acordat de tehnicianul echipei Valencia CF jurnaliştilor Joaquin Ballesta şi Antonio Badillo publicat în ziarul Las Provincias şi tradus de subsemnatul.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-28-2009, 03:14 PM
Mesaj: #3
RE: Valencia CF
Oficialii Valenciei pregătesc o ofertă concretă pentru jucătorul argentinian Alejandro Dominguez

Conducătorii Valenciei sunt dispuşi să facă un efort financiar considerabil pentru a-şi asigura serviciile jucătorului lui Rubin Kazan căruia îi expiră contractul pe 9 decembrie. ''Chori'' Dominguez are avantajul că deţine paşaport italian şi astfel nu ocupă un loc de extracomunitar în rândul echipei. Atacantul mai are oferte şi de la alte două echipe din Primera , Atletico Madrid şi Real Zaragoza însă pare a fi atras de echipa lui Unai .
Impresarul acestuia a cerut în primă fază un contract în valoare de 2,4 milioane de euro pe sezon în timp ce oferta oficialilor Valenciei nu depăşeşte 1,5 miloane, urmând a avea loc alte runde de negocieri în zilele următoare.
Antrenorul secund al celor de la Rubin Kazan , spaniolul Raul Ruiz a declarat despre jucător: ''Chori poate juca pe oricare din cele 4 posturi din atac, calitatea lui cea mai importantă fiind viteza cu mingea la picior. Nu se află la nivelul lui David Silva sau Villa însă este un jucător de mare talent. Ar putea fi titular la orice echipă mare din Spania, chiar şi la Real sau Barcelona.''

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-29-2009, 05:52 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-29-2009 05:53 AM de Marius_Black.)
Mesaj: #4
RE: Valencia CF
Valencia lipsită de noroc pierde două puncte pe teren propriu

[Imagine: 2el9v1h.jpg]

Echipa condusă de Unai Emery a preluat inițiativa meciului încă din primul minut însă norocul în fața porții a dus la pierderea a două puncte care i-ar fi dus pe lilieci pe treapta a 2 a a podiumului în Primera.
De-a lungul primei reprize jocul a curs într-o singură direcție, spre poarta lui Aouate.Elevii lui Unai Emery având multe ocazii clare de gol dar s-au lovit de zidul apărării mallorquine care s-a dovedit a fi aproape impenetrabil.
Singura dată cand apărarea a cedat a fost în minutul în minutul 48 când după un corner executat la marginea careului mare de Mata, Banega a recentrat pe jos și El Guaje Villa trimite mingea în plasă din apropiere.
Începând cu acel moment au ieșit la joc și jucătorii lui Gregorio Manzano ritmul partidei devenind mult mai alert.
Valencia a continuat însă să rateze în continuare cu lejeritate, Joaquin lovind chiar bara din dreapta lui Aouate.
Manzano reacționează și el trimițând pe teren atacanții de pe bancă Pezzolano și Webo în căutarea golului egalizator. Golul de 1 la 1 avea să vină în minutul 85 după un penalty obținut de Gonzalo Castro. Borja Valero avea să execute penalty-ul și să restabilească egalitatea de pe tabelă.
Începând de aici nu s-a mai putut juca fotbal. Unai rectifică în ultimul moment ultima sa înlocuire alegând să-l trimită pe teren pe Zigic și nu pe Marchena cum intenționase dar atacurile haotice ale liliecilor până la final aveau să fie în zadar. Mallorca și-a atins obiectivul, a obținut un punct prețios pe Mestalla.

Fișa tehnică a meciului:

Valencia CF: César, Bruno, David Navarro, Dealbert, Mathieu (Zigic, m.87), Pablo Hernández (Alexis, m.81), Albelda, Banega, Mata, Silva (Joaquín, m.29), Villa.

RCD Mallorca: Aouate, Josemi, Ramis, Nunes, Ayoze, Borja, Martí, Suárez (Julio Álvarez, m.68), Castro, Casadesús (Pezzolano, m.81) ,Aduriz (Webó, m.77).

Au marcat: 1-0,m.47: Villa. 1-1, m.85: Borja, din penalty.

Arbitru:Eduardo Iturralde González
Cartonașe galbene:Banega, Zigic și Villa de la Valencia iar de la Mallorca Ayoze, Aouate, Josemi și Aduriz.
La această partida au asistat 40.000 de spectatori.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-02-2009, 06:02 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-02-2009 06:30 PM de Marius_Black.)
Mesaj: #5
RE: Valencia CF
[Imagine: europaleague.jpg]


A câștiga sau a câștiga

Singura variantă a liliecilor pentru meciul de azi contra francezilor de la Lille pe Mestalla. Valencia are nevoie de 4 puncte din 6 în ultimele două meciuri pentru a merge mai departe, victoria împotriva francezilor devenind astfel imperial necesară având în vedere ca ultimul meci se va disputa pe terenul celor de la Genoa, meci infinit mai greu.
Meciul de diseară totuși nu este o misiune tocmai ușoară pentru lilieci antrenorul Unai Emery confruntându-se cu numeroase indisponibilități: Mathieu, Baraja, Silva accidentați în timp ce David El Guaje Villa își ispășește azi ultima etapă de suspendare după eliminarea cu Slavia.
„Avem mai multe alternative, jucătorii sunt pregătiți și vor ieși la joc la un nivel optim” spunea antrenorul Unai Emery la conferința de presă.
Miguel, Del Horno, Alexis, Maduro, Miku și Zigic sunt opțiunile pe care le are antrenorul basc pentru meciul de azi, având în vedere că aceștia sunt odihniți, iar duminică ne așteaptă alt meci decisiv contra bascilor de la Athletic.
Probabil diseară locul lui Silva (accidentat) va fi luat de argentinianul Ever Banega iar la închidere vor evolua Carlos Marchena și Hedwiges Maduro. Del Horno încă nu este la parametrii maximi și probabil va fi folosit Alexis pe postul de fundaș stânga în timp ce Moya,Joaquin și Juan Mata au posturile de titulari asigurate.În atac Unai are de ales între venezuelanul Miku și masivul sârb Nikola Zigic.
„Meciul contra Slaviei ne-a marcat și acel accident trebuie să-l corectăm” a amintit Unai care apoi a făcut o scurtă caracterizare celor de la Lille:„ Presează mult cu compartimentul ofensiv, cel median combină foarte bine și au o defensivă foarte bună. Este o echipă foarte unită și muncitoare.”
„ Am făcut meciuri bune până acum în Europa League și vrem să terminăm meciurile din faza grupelor cu 2 victorii.” spunea Carlos Marchena foarte încrezător în șansele echipei sale în a termina grupa pe primul loc.
Întrebat ce crede despre jucătorii lui Lille acesta a răspuns: „Nu trebuie remarcat nici un jucător anume, este o echipă unită , compactă și trebuiesc respectați în egală măsură toți jucătorii ei.”

Lotul convocat de Unai Emery pentru meciul de diseară:
César, Moyà, Miguel, Bruno, Alexis, David Navarro, Del Horno, Maduro, Manuel Fernandes, Marchena, Michel, Pablo, Joaquín, Banega, Jordi Alba, Mata, Miku și Zigic.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-03-2009, 03:40 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-03-2009 05:27 PM de Marius_Black.)
Mesaj: #6
RE: Valencia CF
Totul e bine când se termină cu bine. Valencia CF - Lille OSC 3 - 1

[Imagine: 0966-20091202.jpg]


Valencia și pus bateriile aseară, a făcut ce a trebuit și s-a impus destul de clar în fața celor de la Lille care veneau pe Mestalla din postura de lider dar au plecat cu 3 goluri încasate. Acum privilegiul de a fi lider le revine liliecilor care au dominat aproape tot meciul exceptând finalul când francezii au avut o tresărire de orgoliu reușind să marcheze însă era deja prea târziu, scorul indica 3 la 1 pentru gazde. Astfel elevii lui Unay Emery vor merge mai relaxați la Genova unde au nevoie de doar un egal pentru a merge mai departe în primăvara europeană.
Valencia a pus aseară lucrurile la locul lor, la adevăratul loc al lor, lucru care le-a permis să facă diferența într-un meci în care erau clar peste adversar. Au intrat pe teren foarte motivați și dornici să arate ca egalul de la Praga a fost doar un accident.
Nici nu era minutul 4 că pe tabelă scorul indica 1-0 pentru Valencia, Mata profitând de o pasă bună a lui Marchena a trimis o centrare perfectă în careu , Landreau nu reușit să respingă iar Joaquin a îndeplinit o simplă formalitate.
Golul 2 avea să vină după un contraatac fulger purtat de lilieci unde Marchena trimite o pasă perfectă pentru același Joaquin , preluare cu dreptul , șut cu stângul , 2-0! Gol după care gazdele își permit câteva momente de relaxare permițându-le totodată francezilor câteva atacuri sporadice rezolvate însă de apărarea valenciană.

Repriza a 2 a Lille începe mai motivată și pentru câteva minute ia cu asalt poarta lui Moya. Lucrurile n-aveau să stea așa pentru mult timp totuși , Bruno trimite o pasă de la marginea careului propriu, Juan Mata turează motorul la maxim cu mingea la picior și 2 adversari în spate, ajunge la marginea careului advers, frânează brusc, scapă de adversari și trimite lejer cu piciorul stâng în plasa porții nefericitului Landreau. 3-0!
A urmat o perioadă a jocului în care Valencia a mai ratat câteva ocazii bune , mai ales prin Banega, argentinianul cu o poftă de joc imensă s-a distrat în câteva rânduri cu fundașii adverși însă fără noroc în fața porții adverse.
Finalul meciului se aproprie , la fel și francezii de poarta lui Moya. După câteva ploi de centrări în careul liliecilor una din ele ajunge pe capul lui Chedjou care o trimite în plasă. 3 – 1 dar era deja prea târziu. Arbitrul de rezervă indica minutele de prelungire și liliecii erau la 3 minute de a sărbători o nouă victorie în Europa League.
Nimic notabil nu s-a mai întâmplat până la final și elevii lui Rudi Garcia se recunosc învinși de un Valencia foarte puternic și motivat.
Acum urmează derby-ul contra bașcilor de la Athletic duminică pe San Mames. Amunt Valencia!

Fișa tehnică meciului

Valencia : Moyà – Miguel, Alexis, Navarro, Bruno – Marchena(cpt)(M.Fernandes ’79), Maduro – Joaquín (Jordi Alba ’77) , Banega, Pablo Hernández – Juan Mata (Miku ’72).

Lille OSC : Landreau – Beria, Rami, Chedjou, Emerson(Debuchy ’45) – Mavuba , Balmont, Hazard, Cabaye ( Obraniak ’71) – Gervinho, Frau(Vittek ’45).

Au marcat: Joaquín min. 2 și 31, Mata min 52. / Mavuba min 90.
Cartonașe galbene: Alexis min 43, Banega min 67 și Miku min 89 / Gervinho min 19, Cabaye min 55, Chedjou min 90 și Debuchy în minutul 94.

[Imagine: s3pvth.jpg]

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-03-2009, 07:14 PM
Mesaj: #7
RE: Valencia CF
Unai Emery: „Obiectivul nostru este să câștigăm la Genoa.”

Antrenorul Valenciei, Unai Emery, a afirmat că după victoria echipei sale în fața francezilor de la Lille următorul obiectiv al echipei în Europa League devine victoria în fața echipei italiene Genoa fiind conștient că o înfrângere în fața italienilor înseamnă automat eliminarea liliecilor din competiție.
Acesta a mai adăugat că momentele de relaxare din ultimele minute puteau costa scump :„ Astăzi am avut o evoluție per total bună, am fost superiori pe aproape întregul parcurs al meciului dar ne-am relaxat pe final și acest lucru putea să ne coste. Întotdeauna sunt motive pentru a progresa.”
„N-am știut să controlăm finalul partidei și asta ni s-a întâmplat în mai multe ocazii. Am avut 85 de minute foarte bune dar și 5 foarte proaste. Trebuie să continuăm să muncim pentru a evita astfel de situații.” A mai adăugat tehnicianul basc.
Pentru tehnicianul Valenciei însă mai important este meciul de duminică împotriva lui Athletic Bilbao decât meciul de la Genoa. Totuși a afirmat: „Partida de la Genoa va fi cea mai importantă atunci când va veni momentul să jucăm acolo.”
De partea cealaltă antrenorul lui Lille Rudi Garcia a spus că victoria Valenciei este merită cu atât mai mult , liliecilor lipsindu-le poate cei mai buni jucători : David Villa și David Silva.
„Valencia este o echipă de Liga Campionilor, este favorita grupei împreună cu Genoa, dar cred că este puțin peste echipa italiană ca valoare.”
„Lor le-ar fi de ajuns un egal la Genoa și dacă îl obțin și nouă ne-ar fi de ajuns un egal acasă cu Slavia ca să ne calificăm.” A concluzionat Rudi Garcia.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-03-2009, 07:26 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-03-2009 07:30 PM de Marius_Black.)
Mesaj: #8
RE: Valencia CF
David „El Guaje” Villa împlinește astăzi 28 de ani.


David Villa Sánchez pe numele său complet, împlinește astăzi 28 de ani și are reale momente de bucurie după victoria contundentă a echipei sale împotriva francezilor de la Lille.Astăzi deși este sărbătoritul zilei a fost nevoit să se antreneze cot la cot cu coechipierii săi antrenorul Unai Emery pregătind intens meciul contra celor de la Athletic.Fanii însă nu l-au uitat pe „Guaje” și au venit la antrenamentul de astăzi al echipei afisând diverse pancarde cu urări de la mulți ani pentru atacantul liliecilor.
Acesta a organizat un mic aperitiv după un antrenament pentru colegii săi în cinstea zilei sale de naștere.

Îi urăm și noi un sincer la mulți ani și la cât mai multe goluri în tricoul Valenciei!

[Imagine: David_Villa_liten_59314a.jpg] [Imagine: villacumple3dic09.jpg_891729700.jpg]

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut