Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-13-2010, 10:42 PM
Mesaj: #1
Volei
Locul 3 sezonul trecut in Liga Campionilor, super jucatoarele de la Asystel Novara au invins CSU Metal Galati in aceasta seara la Buzau cu scorul de 3-0.

In aceasta seara la Buzau, CSU Metal Galati a pierdut in ultimul meci de pe teren propriu in Liga Campionilor cu scorul de 3-0 in fata super jucatoarelor de la Asystel Novara.
Incurajate de doar 200-300 de spectatori prezenti in Sala Sporturilor Romeo Iamandi, galatencele nu au putut castiga nici un set in fata lui Asystel.
Antrenorul Zoran Terzic a inceput in sextetul Trica Muresan Nneka Berdila Bolovinsek Cebic, folosind-o pe parcurs si pe tanara de doar 16 ani Iuliana Cazimir.
Din pacate lipsa jucatoarelor Mira Golubovic care a refuzat sa intre in teren din cauza restantelor financiare, Olga Tocko, Veronica Gomez si Jelena Alajbeg toate accidentate si-a spus cuvantul.
Chiar si infrante jucatoarele noastre au ocazia de a se califica mai departe intrucat pe langa primele 3 clasate in fiecare grupa se califica si echipa clasata pe ultimul loc cu cel mai mare numar de puncte.
In aceasta situatie Metal Galati are 7 puncte spre deosebire de Zok Rijeka, ASPTT Mulhouse si Aluprof Bielsko Biala care au cate 4.
In cazul in care se va califica din postura de cea mai buna echipa de pe locul 4 Metal va intalni forte ale voleiului european ca Fenerbahce, Volley Bergamo sau Scavolini Pesaro.
In ultima etapa CSU Metal Galati se va deplasa in Polonia pentru confruntarea cu Farko Muszynianka.

Urasc prostia, dar compatimesc prostii !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut