Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WHISTLE BLOWER
11-24-2009, 04:23 AM
Mesaj: #1
WHISTLE BLOWER
Se vorbeste foarte mult despre problemele cu care se confrunta arbitrajul din Romania.
Nu cred ca doar la noi sunt astfel de probleme dar cred ca este de datoria noastra a iubitorilor de fotbal sa analizam ,sa semnalam si sa venim cu propuneri ,idei pentru a imbunatatii imaginea arbitrilor si sa recunoastem este usor sa analizezi o faza ,dupa ce ai vazut reluarea din cateva unghiuri si poate dupa ce ai avut aceasta sansa sa ai dubii despre ceea ce ai vazut,toate aceste lucruri vin in apararea arbitrilor de buna credinta....a gresii este ceva omenescAngel
Dar ce vreau sa aduc in discutie este ceea ce am citit acum cateva zile despre situatia unui arbitru care a acuzat o comisie care se ocupa cu promovarile arbitrilor .
La prima vedere putem spune ca este o incercare fara sorti de izbanda,este o lupta impotriva sistemului ticalosit,sau este neputiinta acestui individ de a promova un examen......
Dar daca ceea ce spune acest individ este adevarat,ca promovarile in arbitraj in mare parte se fac nu tocmai respectand regulamentele,ca promovarile se fac numai daca cotizezi sau cunosti anumite persoane cu influenta.....vi se pare ceva cunoscut in societatea romaneasca .....si eu spuneam la fel am impresia ca acest individ poate avea dreptate dar in acelasi timp cred ca acest arbitru care cu riscul de a nu mai promova in ligile superioare trebuie felicitat pentru curajul de care a dat dovada.
Din spusele lui reiese ca face ceea ce face din dragoste pentru fotbal,sunt multi ca el care arbitreaza in esaloanele inferioare,sunt multi ca el care sunt tinta jignirilor uneori chiar tinta unor atacuri fizice din partea unor asa zisi suporteri,dar acesti oameni au ceva in comun ...dragoste pentru acest sport numit fotbal.
Bineinteles ca sunt si foarte multi care valorile morale nu sunt cele mai tari atuuri,dar nu trebuie sa aruncam cu noroi in tot arbitrajul romanesc.
Se poate vorbii mult pe acest subiect dar trebuie avut in vedere situatia societatii romanesti,situatia economica in care ne aflam sunt foarte multe probleme la nivelul intregii miscari sportive...
Sa-i felicitam pe cei ce trag semnale de alarma cand ceva nu este corect in orice domeniu de activitate si sa le fim alaturi poate nu pare realizabil in societatea romaneasca dar a visa la ceva mai bun nu este interzis.
FAIR PLAY!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut