Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acarul paun
08-21-2009, 05:08 AM
Mesaj: #1
acarul paun
Din nefericire butoiul cu pulbere a explodat,din pacate in ,,Stefan cel Mare,,cum foarte bine se putea intampla in Ghencea s.a.m.d.
Poate foarte multi vor blama suporterii care au invadat terenul si pe buna dreptate pot fi blamati si pedepsiti pentru actele lipsite de FAIR PLAY!
Dar dupa umila mea parere ceea ce s-a intamplat miercuri seara nu este decat rezultatul lipsei de profesionalism din partea celor care conduc cluburile de top din tara:
-asigurarea protectiei jucatorilor si oficialilor este o cerinta care nu cred ca este doar un moft ci este ceruta de UEFA
Daca nu ma insel anul trecut spre sfarsitul campionatului tot in ,,groapa,, au fost semnalate niste incidente, suporterii au vrut sa intre peste jucatorii echipei Dinamo fapt la care am ramas putin surprins de atitudinea celor din conducere,poate gresesc dar impresia lasata de acestia a fost una ingaduitoare chiar ,,mustaceau,,pentru lectia primita de jucatori ....poate violenta ar fi dus la performanta?!!?
Am citit si alte speculatii despre folosirea fortei in groapa dar ma abtin sa cred ca asa ceva este posibil la un club cu pretentii...
Iar acum stau si ma intreb oare acesti huligani care nu au nimic in comun cu notiunea de sport,fair play,respect,bun simt,au crezut ca au acordul tacit celor de sus sa le faca ei o corectie celor ce nu au performante......trist ,pacat si sper sa invatam din acest eveniment nefericit,de la suporteri pana la cei care sunt la conducerea cluburilor a federatiei si a celor din media.
FOTBALUL ESTE CEL MAI IUBIT SPORT,uneori din prea multa dragoste se nasc si monstrii,dar sa invatam din greseli ;
please be FAIR PLAY!!!!!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut