RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Etapa 16: Ceahlăul Piatra-Neamţ - Unirea Urziceni
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Vineri, 4 decembrie 2009:

Ceahlăul Piatra-Neamţ - Unirea Urziceni, ora 20:30. GSP TV
Partida Ceahlăul-Unirea Urziceni va fi condusă de o brigadă din Grecia

Primul meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi campioana Unirea Urziceni, va fi arbitrat de o brigadă din Grecia în frunte cu Anastasios Kakos, a anunţat, joi, Comisia Centrală a Arbitrilor.

Centralul în vârstă de 39 de ani va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii săi Christos Akrivos şi Grigoris Panou.

Kakos, aflat pe lista FIFA din 2008, a mai arbitrat un meci din Liga I, în primăvară, atunci când a fost delegat la jocul Gaz Metan Mediaş-Gloria Bistriţa, din etapa a 32-a.

Rezerva celor trei va fi băcăuanul Emil Voicu, în timp ce Constantin Gheorghe şi Octavian Goga au fost desemnaţi observatorii jocului.

Partida Ceahlăul-Unirea Urziceni, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa vineri de la ora 20:30.
1 solist
Cat de ipocrit poate fi MM Stoica, afirmand ca arbitrajul elenului a fost impecabil iar penalty(ul) acordat, a fost o decizie 100% corecta si indiscutabila? In opinia mea Ceahlaul a avut o prestatie remarcabila, merita victoria, dovedindu-se pe deplin echipa mai buna, singurul impediment fiind arbitrajul jalnic al grecului.
Nu a fost penalty. Ceahlaul este o echipa tanara, fara experienta, dar are jucatori talentati. Au fost mai buni moldovenii, dar nu au fost lasati sa castige. Pacat !
URL de referinţă