RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Pantelis Kapetanos (nr. 9)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii despre grecul care de unul singur a scos Steaua, din rahatul în care a intrat din toamnă... Confused
16 iulie 2009. În meciul de acasă cu Ujpest Budapesta, terminat 2-0, Kapetanos a fost titular şi a fost eliminat în minutul 42, datorită unui clinci cu un jucător maghiar.
23 iulie 2009. În meciul din deplasare cu Ujpest Budapesta, terminat 2-1, Kapetanos a fost suspendat, datorită cartonaşului roşu luat în meciul tur cu Ujpest.
30 iulie 2009. În meciul de acasă cu Motherwell FC, terminat 3-0, Kapetanos a fost suspendat, datorită cartonaşului roşu luat în meciul tur cu Ujpest.
2 august 2009. În meciul din deplasare cu Ceahlăul, terminat 2-0, Kapetanos a fost rezervă, a intrat în minutul 64 în locul lui Bogdan Stancu şi a marcat golul de 1-0 în minutul 80.
6 august 2009. În meciul din deplasare cu Motherwell FC, terminat 3-1, Kapetanos a fost suspendat, datorită cartonaşului roşu luat în meciul tur cu Ujpest.
Inca o data Pantelis Kapetanos ne-a salvat, si inca o data fiind rezerva; Intrat in minutul 64 in locul lui Stancu, in doar 3 minute a reusit sa o intepe dintr-un unghi imposibil.

adiutza87

Pandeleeee cuvinte de laude la adresa ta si bine ca ai ramas aici .... ne mai salvezi si noua pielea Big Grin ... iar ... din nou ... Blush

AndreiDumitrescu

Un jucator care este extraordinar acest Kape al nostru, bravo tata pt tot ceea ce faci
9 august 2009. În meciul de acasă cu CFR Cluj, terminat 2-2, Kapetanos a fost rezervă, a intrat în minutul 65 în locul lui Bogdan Stancu şi a marcat golul de 2-2 în minutul 68, din pasa lui Romeo Surdu.
URL de referinţă