RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: FC Bayern München
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Discuţii şi noutăţi...
Van Gaal afirmă că Bayern a obţinut "o victorie muncită" în meciul cu Monchengladbach

Tehnicianul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat în urma succesului cu Borussia Monchengladbach, scor 2-1, din prologul etapei a 15-a din Bundesliga, că elevii săi s-au dăruit exemplar pentru a câştiga partida disputată pe Allianz Arena, informează site-ul oficial al clubului.

"Sunt foarte fericit, pentru că am obţinut o victorie importantă împotriva unei echipe solide şi ambiţioase. Gladbach a jucat mai bine în prima repriză, când ne-a pus în dificultate prin acţiunile purtate în viteză de oamenii din linia a doua. Datorită intervenţilor salutare ale portarului nostru, scorul a rămas egal până la pauză. În a doua parte am schimbat tactica şi am început să controlăm jocul, iar golul pe care l-am marcat a fost pe deplin meritat. Am obţinut o victorie muncită şi sunt mulţumit de efortul pe care l-au făcut elevii mei pentru a câştiga această confruntare", a spus antrenorul olandez al grupării bavareze.

Vicecampioana Germaniei, Bayern Munchen, s-a impus, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa Borussiei Monchengladbach şi a urcat, provizoriu, pe locul trei în clasament. Gazdele au deschis scorul prin atacantul Mario Gomez (19), iar oaspeţii au egalat în urma reuşitei apărătorului central Roel Brouwers (28). Golul victoriei a fost marcat cu 15 minute înainte de finalul partidei de fundaşul în vârstă de 20 de ani, Holger Badstuber.
Franck Ribery va fi indisponibil şi pentru meciul decisiv cu Juventus

Internaţionalul francez al lui Bayern Munchen, Franck Ribery, indisponibil de mai bine de două luni din cauza unor probleme medicale la genunchi, nu va fi apt de joc nici la partida cu Juventus, programată marţi, la Torino, în ultima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor, informează AFP.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a confruntat cu o accidentare la tendonul rotulian, care l-a ţinut departe de gazon din luna octombrie, iar de curând a revenit la antrenamentele grupării bavareze. Totuşi, staff-ul medical al vicecampioanei Germaniei a decis ca Ribery să nu facă deplasarea la Torino, pentru a putea fi recuperat complet până la următoarea etapă din Bundesliga.

În schimb, echipa pregătită de Louis van Gaal va putea conta pe serviciile fundaşului belgian Daniel Van Buyten, care în ultima etapă din Bundesliga, cu Borussia M'gladbach, a fost înlocuit din cauza unei lovituri pe care a încasat-o în faţă. Fostul jucător al lui Marseille şi Hamburg a efectuat un control medical amănunţit şi a privit avizul doctorilor pentru a face deplasarea la Torino.

Juventus şi Bayern se vor întâlni marţi, în ultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor. Cele două formaţii ocupă locurile 2, respectiv 3 în Grupa A, unde Bordeaux a obţinut deja calificarea în optimile competiţiei, fiind separate în clasament de un singur punct.
Chiar si fara Ribery , Bayern a facut un super meci la Juve .
Sincer , ma asteptam ca nemtii sa castige , chiar si la 1-0 pt Juventus .
Ribery va reveni pe teren în meciul cu Hertha după o absenţă de două luni şi jumătate

Internaţionalul francez al lui Bayern Munchen, Franck Ribery, indisponibil în ultimele două luni şi jumătate din cauza unei tendinite rotuliene, va fi apt de joc pentru partida cu Hertha Berlin, contând pentru etapa a 17-a din Bundesliga, informează L'Equipe.

Tehnicianul grupării bavareze, Louis van Gaal, a fost cel care a anunţat că mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a trecut peste problemele medicale la genunchi, care l-au ţinut departe de gazon de la finele lunii septembrie. "Franck este mai bine ca niciodată, deoarece acum se antrenează fără nicio durere", a spus antrenorul olandez al vicecampioanei Germaniei, care apoi a şi glumit pe seama revenirii te teren a lui Ribery: "Când Franck va juca din nou, campionatul nu va mai fi la fel de interesant. Fără el am învins pe Bochum cu 5-1".

La rândul său, fostul fotbalist al lui Olympique Marseille a recunoscut că a traversat o perioadă foarte dificilă pe durara convalescenţei: "Din punct de vedere psihic, am fost aproape devastat. Mă înfuriam din orice. Aveam dureri chiar şi când conduceam sau când stăteam pur si simplu".

Bayern, neînvinsă de şapte partide oficiale, ocupă locul 3 în Bundesliga, iar sâmbătă va primi vizita ultimei clasate, Hertha Berlin.
Klinsmann sugerează că Hoeness trebuia demis de la Bayern!

Fostul antrenor al echipei Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, demis în luna aprilie, la 10 luni după instalarea pe banca tehnică a bavarezilor, a sugerat că şi managerul general de atunci, Uli Hoeness, ar fi trebuit tras la răspundere pentru eşec.

"Atunci când, într-un sistem, se iau măsuri în urma unui eşec, trebuie concediate ambele persoane responsabile de sectorul sportiv. Am avut destul de-a face cu oameni care se cramponează de funcţiile lor. Asta m-a împiedicat să muncesc în linişte cu echipa. M-am confruntat cu persoane care gândeau complet diferit faţă de mine, era normal să ne despărţim", a declarat Klinsmann într-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Uli Hoeness era, în mandatul lui Klinsmann, manager general, implicat în deciziile pe plan sportiv. Klinsmann a făcut numeroase declaraţii în care s-a referit la Hoeness, fără a-i menţiona acestuia numele.

Jurgen Klinsmann, în vârstă de 45 de ani, a fost demis de la Bayern Munchen după înfrângerile cu FC Barcelona, scor 0-4, în Liga Campionilor, şi cu VfL Wolfsburg, scor 1-5, în 1.Bundesliga.

Fostul căpitan al echipei naţionale a Germaniei a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că se va întoarce în SUA împreună cu familia şi că doreşte să continue în fotbal.
cand am citit stirea asta mi-au venit brusc in minte 2 exemple clare din fotbalul romanesc: Steaua si FRF, in conducerea carora sunt oameni de o calitate mult inferioara lui Hoeness, dar care sunt bine ancorati pe pozitii in ciuda esecurilor nenumarate. Orice s-ar intampla si oricati antrenori s-ar schimba Argaseala si Mircea Sandu sunt de neclintit.
Bineinteles ca exemplele pot continua si la alte grupari.
Van Gaal: "Fiorentina este o echipă tipic italiană, iar Mutu este un jucător de talie mondială"

Antrenorul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, vineri, că Fiorentina este o formaţie foarte bine organizată şi are în componenţă un jucător "de talie mondială", pe românul Adrian Mutu, informează site-ul oficial al nemţilor.

"Sunt mulţumit de tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, pentru că ar fi putut fi şi mai greu. Fiorentina este o echipă foarte bine organizată, tipic italiană, cu un foarte bun antrenor şi cu un jucător de talie mondială, Adrian Mutu. Am mai jucat împotriva lor şi acum un sezon, dar acele meciuri deja nu mai contează. În plus, în acest an, noi am reuşit să trecem de Juventus, deci băieţii au încredere în forţele lor", a spus olandezul van Gaal.

Oficialul lui Bayern Munchen, Karl Heinz Rummenigge, este şi el mulţumit de tragerea la sorţi, deoarece nemţii puteau întâlni "formaţii mult mai puternice". "În Florenţa am avut experienţe destul de bune, dar în grupe au jucat foarte bine. Au bătut Liverpool de două ori, au câştigat cu Olympique Lyon, dar noi vrem să mergem mai departe", a spus Rummenigge.

Fiorentina va juca în optimile Ligii Campionilor contra germanilor de la Bayern Munchen, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri, la Nyon. Prima manşă se va disputa în Germania, în timp ce returul este programat pe stadionul Artemio Franchi din Florenţa.
Rummenigge spera sa-l convinga pe Toni sa ramana la Bayern

Preşedintele clubului german de fotbal Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat vineri că speră să-l convingă pe italianul Luca Toni să rămână în Bavaria, în ciuda faptului că atacantul italian, campion mondial în 2006, intenţionează să profite de perioada de transferuri pentru a găsi un nou club.

"Luca a fost timp de doi ani şi jumătate un jucător important pentru noi şi de aceea vom încerca să-l convingem să abordeze cu cel mai mare calm viitorul său", a explicat Rummenigge pentru publicaţia internă a grupării bavareze.

În ultimele săptămâni, Toni şi-a înmulţit declaraţiile în care se plânge de proastele relaţii cu antrenorul Louis van Gaal şi a ameninţat cu plecarea.

"Sunt pregătit să merg în Anglia sau în Spania", a spus jucătorul.
Luca Toni se desparte de Bayern Munchen

Clubul german de fotbal Bayern Munchen este gata să-l lase să plece pe atacantul italian Luca Toni, care se află în relaţii tensionate cu antrenorul Louis van Gaal, vizându-se pentru această despărţire chiar pe apropiata perioadă de transferuri, din ianuarie, a anunţat preşedintele bavarez Uli Hoeness.

'Suntem gata să-l împrumutăm fără să cerem compensaţii financiare sau să-l cedăm', a declarat Hoeness pentru canalul de televiziune german DSF. 'Dar deocamdată, niciun club nu s-a manifestat concret', a adăugat el.

Toni, membru al echipei Italiei campioană mondială în 2006, nu a fost reţinut în lot de Van Gaal pentru ultimele 4 meciuri ale echipei în Bundesliga.
Pagini: 1 2 3
URL de referinţă