RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Etapa 17: Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Vineri, 11 decembrie 2009:

Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti, ora 20:00, Digi Sport
Rapid a terminat la egalitate in deplasare la Bistrita meciul din ultima etapa a turului impotriva Gloriei scor 1-1.
Visinii au obtinut usor un penalty din partea arbitrului Augustus Constantin pentru un contact intre Grigorie si Dinu Sanmartean, iar Herea a transformat pentru 1-0. Este al 9 lea gol al al decarului giulestean care ii devanseaza in fruntea clasamentului golgheterilor pe Florin Costea, Pantelis Kapetanos si Gigel Bucur.
La pauza Rapid era lider cu 33 de puncte cu 2 mai mult decat cvartetul fruntas FC Timisoara, CFR Cluj, Unirea Urziceni si Steaua.
Mustruluiti la cabine de Halagian bistritenii ies de la cabine decisi sa intoarca soarta meciului, insa Hora rateaza la 2 minute de la reluare un penalty acordat in urma unui fault al lui Marius Constantin asupra lui Coroian.
Dupa inca un raid ofensiv la poarta lui Albut, Keita arunca stadionul in aer: sut din marginea careului de 16 metri si Bornescu este batut. 1-1 in minutul 57 si la Bistrita miroase a praf de pulbere.
Asediul la poarta Rapidului continua . In min 65 Bornescu este salvat de bara la sutul lui Hora, iar apoi respinge cu piciorul sutul lui Keita
Dupa ce sutul lui Homei este blocat de Marius Constantin (min 76), Raduta are ocazia de a aduce cele 3 puncte Rapidului insa Dinu Sanmartean reuseste sa il blocheze in ultimul moment pe tanarul atacant rapidist.
Rezultat final Gloria Bistrita - Rapid 1-1 si giulestenii rateaza ocazia de a ramane lideri cel putin pana maine seara.
In urma acestui rezultat Rapid urca pana pe locul 2 cu 31 de puncte egaland pe FC Timisoara, CFR Cluj, Unirea Urziceni si Steaua, in timp ce Gloria Bistrita ramane in continuare in zona fierbinte a clasamentului pe locul 17 cu 14 puncte la egalitate cu ocupanta locului 16 Unirea Alba Iulia despartite de golaveraj la 3 puncte de primul loc deasupra liniei ocupat de Astra Ploiesti.
Nicolae Manea paraseste banca Rapidului neinvins dupa 6 meciuri timp in care a obtinut 3 victorii si 3 egaluri. Urmatorul antrenor al giulestenilor poate fi Marius Sumudica.
Manea a reusit sa fie un interimar foarte bun.
URL de referinţă