RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Victoria Brăneşti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Vasilescu a ajuns „lider”, cu Brăneştiul!

Andrei Vasilescu este jucătorul Victoriei Brăneşti, încă de dinaintea Anului Nou. Atacantul de 24 de ani, originar din Slatina, a fost transferat de la penultima clasată în liga secundă, Tricolorul Breaza, la fosta adversară din liga a III-a a prahovenilor, liderul la zi din seria I a diviziei B, Victoria Brăneşti!

Tranzacţia a presupus un efort financiar din partea ilfovenilor, care, pentru a-şi asigura serviciile masivului atacant de la Tricolorul, au fost de acord să achite circa 1 miliard de lei vechi, semn că Victoria îşi propune să nu cedeze poziţia promovabilă pe care se află!

La Breaza, în tur, Vasilescu a fost unul dintre golgeterii echipei, chiar dacă numărul de goluri date, doar 3, este departe de pretenţii, una dintre reuşite fiind din penalty. A trecut bariera celor 1000 de minute în teren, în liga a II-a, evoluând în 14 meciuri, de alte câteva ori acuzând probleme medicale.

De-a lungul ultimilor ani, despre jucător s-a vorbit chiar că va face pasul spre liga I, preşedintele brezenilor, Constantin Anghelache dorind să-l transfere de mai multe ori. Vasilescu s-a pregătit sub comanda lui Jesic, la CS Otopeni, apoi a fost la un pas să fie "măritat", după Pavel, la Vaslui.

Vara trecută a fost foarte aproape să semmeze Gloria Bistriţa, iar în această iarnă a fost în atenţia Ceahlăului, ajungând, până la urmă, sub comanda lui Ilie Stan, la echipa revelaţie a ligii secunde! Vasilescu nu este primul ex-brezean de la Brăneşti, unde au mai mers, anii trecuţi şi fundaşul Ispir, sau un alt atacant al Tricolorului, Răuţă.
URL de referinţă