RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Farul Constanţa
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Măţel, dorit de Almeria

Evoluţiile căpitanului Farului din acest tur de campionat nu aveau cum să atragă atenţia echipelor din campionatele puternice. Printre acestea se numără echipa spaniolă Almeria, care l-a numit recent pe Constantin Gâlcă în funcţia de antrenor, în locul demisionarului Hugo Sanchez. Gruparea spaniolă se află actualmente pe locul al 17-lea în Primiera Divison.

De fundaş s-ar interesa şi Steaua, club unde căpitanul, care are doar 20 de ani, este apreciat de managerul Basarab Panduru.

"Am înţeles că ar fi iarăşi semnale de la Almeria în ce mă priveşte. Voi avea o discuţie cu şefii Farului. De la Steaua nu am primit nimic oficial. Ştiu că Basarab Panduru mă apreciază, dar, deocamdată, nu mi s-a transmis nimic", a declarat Măţel, pentru "Cuget Liber".
Papp se prezintă la reunirea lui FC Vaslui

Stoperul Paul Papp (20 ani) se va prezenta la reunirea de iarnă a lui FC Vaslui, după ce împrumutul la FC Farul i-a expirat, urmând ca abia după aceea prim-divizionara să ia o decizie în privinţa internaţionalului de tineret, dacă îl va lăsa ori nu în continuare la Constanţa.

Papp este titular cert în apărarea Farului, iar în urma evoluţiilor în tricoul "marinarilor" a fost convocat la Naţionala de tineret.
URL de referinţă