RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Concordia Chiajna
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Şapte jucători puşi pe liber de Concordia

În urma rezultatelor din acest tur de campionat, conducerea clubului din Chiajna a decis să se despartă de nu mai puţin de şapte jucători.

Cei şapte jucători care au părăsit clubul sunt: Cioalcă, Danteş, Zavragiu, Matei, Boarnă, Bolborea şi Ungureanu. Antrenorul formaţiei ilfovene a declarat că jucătorii au părăsit clubul din cauza lipsei de valoare. "Trebuie să facem modificări de lot dacă vrem să promovăm şi de aceea de ne despărţim de aceşti jucători"
Concordia l-a "transferat" pe Rică Răducanu

Concordia Chiajna a efectuat vineri primul antrenament din acest an la baza de pregătire Roşu. De la reunirea echipei lui Liţa Dumitru şi Adrian Bumbescu au lipsit cei zece jucatori puşi pe liber de conducerea tehnică încă de la sfarşitul turului, Toma, Ungureanu, Boarna, Pătru, Danteş, Ciolcă, M. Dumitru, Davragiu, Matei şi Corcoveanu.

Concordia va juca miercuri şi sâmbătă două partide de verificare, prima cu echipa din liga a treia ACS Berceni, urmând ca sambata să evolueze în faţa Rapidului, formaţie pe care a mai întâlnit-o şi sezonul trecut în două partide amicale.

Marţi, 12 ianuarie, "galben-verzii" vor efectua vizita medicală, iar pe 18 ianuarie vor pleca într-un stagiu de pregătire de opt zile în Antalya. Urmează ca până la data plecării în Turcia, lotul echipei să fie definitivat, conducerea tehnică preconizând transferul a cinci jucători.

Singura certitudine în acest moment este cooptarea în "familia" Concordiei a fostului mare portar Rică Răducanu, acesta urmând să ocupe o funcţie administrativă în cadrul clubului.


Roberto Iancu a semnat cu Concordia Chiajna

Roberto Iancu, fost jucător al Progresului, va juca din retur pentru Concordia Chiajna. Iancu a semnat cu ilfovenii din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul este prima achiziţie a formaţiei lui Liţă Dumitru, antrenorul având nevoie urgentă de jucători, după ce la finalul turului au fost disponibilizaţi zece fotbalişti. Iancu a mai jucat la Prefab Modelu şi, pentru o scurtă perioadă, la Farul Constanţa.

Având în lot doar un singur portar, Concordia şi-a asigurat serviciile unui tânăr golakeeper adus de la Sportul Studenţesc, juniorul Marius Ion, însă mai are nevoie de un jucător cu experienţă între buturi.


Concordia l-a luat pe Savu
După ce a renunțat la 11 jucători, printre care și portarul Toma, Concordia Chiajna a început ofensiva pe piața transferurilor. Deși i-au fost aduși mai mulți fotbaliști în probe, antrenorul principal, Liță Dumitru, nu s-a arătat mulțumit de calitățile acestora.

În perspectiva pregătirii de iarnă cu doar un portar în lot, conducerea galben-verzilor a decis urgentarea transferului unui golkeeper, iar soluția George Savu se pare că a fost considerată oportună. Fostul jucător al Ceahlăului Piatra Neamț a semnat în weekendul trecut un contract cu Concordia Chiajna și a plecat astăzi împreună cu lotul în cantonamentul din Antalya.

Rămâne de văzut cine va câștiga lupta pentru titularizare între buturile porții echipei antrenate de Liță Dumitru în returul acestui campionat. George Savu a mai jucat la Dacia Chișinău, la Ceahlăul Piatra Neamț, dar a fost crescut de Sportul Studențesc
Concordia a revenit în ţară

Concordia Chiajna şi-a încheiat stagiul de pregătire din Antalya şi s-a întors astăzi în ţară. În total, ilfovenii au disputat patru amicale în Turcia, înregistrând un egal şi trei înfrângeri. Luni, elevii lui Liţă Dumitru au întâlnit echipa românilor Marian Aliuţă şi Adrian Neaga, Neftci Baku, în faţa căreia a cedat cu scorul de 3-0.

Concordia a dat miercuri piept cu naţionala Coreei de Nord, calificată la turneului final al Campionatului Mondial din Africa de Sud. Asiaticii au câştigat cu 3-1, pentru ilfoveni punctând Davragiu. Tot el a mai trimis o dată mingea în bară, fiind imitat de Gardoş.
Sincer imi cer scuze daca exista vreun concordean printre noi, dar eu unu detest echipa asta, chiar daca a luat multi jucatori de la noi, inclusiv Savu mentionat mai sus ! Pur si simplu nu-mi place de ei !!! Sunt niste trisori...Tare mult as vrea sa se desfiinteze!
eu nu sunt concordean, sunt stelist din Ghencea, dar simpatizez cu echipa asta, anul trecut am mers la aproape toate meciurile de acasa, mai ales pentru ca nu mai am voie pe Steaua Sad
Imi place mult ce au facut acolo, baza sportiva, sala de handbal, acuma construiesc si tribuna a 2-a; terenul sintetic de la Dudu.
Nu inteleg de ce zici ca sunt trisori.
Florentin Dumitru revine la ultima dragoste!

Fostul stelist Florentin Dumitru va reveni pe gazon după ce a spus adio fotbalului în urmă cu un sezon şi jumătate. Deşi n-a făcut deplasarea cu lotul în Antalya, mijlocaşul de 33 de ani s-a antrenat separat la baza de pregătire a grupării conduse de Liţă Dumitru, pentru a fi în formă maximă la începutul returului actualului sezon.

"Ne trebuie un mijlocaş cu experienţa lui Florentin Dumitru. Când s-a retras acum doi ani am insistat să mai joace câţiva ani pentru echipa din Chiajna, dar nu am putut să-l întorc din drum. Cred că nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbal şi ne va fi de folos de acum încolo", a declarat preşedintele Minea Mircea.

Florentin Dumitru a mai jucat pentru Concordia Chiajna în sezonul 2008/2009 alături de un alt fost jucător din Ghencea, Iulian Miu.
Pfff..ce fotbalist a fost Gibonu`. Nici la unghia de la picior nu-i ajunge Banel Dodgy
Concordia Chiajna și Rapid II, în triunghiular la Roșu

Pe sinteticul din Roșu s-au întâlnit astăzi Rapid II, Concordia și echipa secundă a clubului din Chiajna. Triunghiularul s-a desfășurat pe durata a trei reprize, în condiții excelente pentru fotbal, orice urmă de zăpadă dispărând de pe suprafața de joc.

În prima repriză au jucat cele două echipe ale clubului ilfovean. Surprinzător, echipa din liga a patra a deschis scorul prin Plugaru, motiv de nemulțumire pentru Liță Dumitru, dar până la final o parte din supărare a dispărut datorită celor patru goluri marcate de Diniță, Buhăescu, Oae și Pătraș.

În partea a doua, formația din Liga 2 a rămas pe teren pentru confruntarea cu Rapid II. Antrenorul ilfovenilor l-a trimis în teren pe Martinescu, înlocuitorul cel mai probabil al lui Diniță, golgheterul echipei fiind suspendat în primele două etape ale returului. Atacantul și-a făcut bine treaba și a marcat o "dublă". La scorul de 1-0 pentru Concordia, portarul George Savu a comis o eroare gravă degajând mingea până în picioare lui Bujor, atacantul Rapidului restabilind egalitatea printr-un șut la colțul lung. Gazdele au obținut victoria în ultimele minute ale reprizei.

Rapid II, aflată pe locul 7 în C3, a jucat apoi cu Concordia II. Marian Rada a schimbat aproape complet echipa, rezultând un joc echilibrat. În final, vișinii au câștigat cu 1-0, unicul gol fiind marcat de Călin, cu un șut frumos de la 18 metri.


Concordia Chiajna (prima repriză): Niță - Crețu, Nae, Gardoș, Lungan - Oae, Fl. Dumitru, Duru, Pătraș - Buhăescu, Diniță.

Concordia Chiajna (a doua repriză): Savu (Constantin) - Crețu, Stativă, Gardoș (Diouf), Lungan (Rus) - Oae, Fl. Dumitru (Ciubotariu), Duru (Pană), Pătraș - Buhăescu (Răduca), Martinescu.

Antrenor: Liță Dumitru
URL de referinţă