RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Gloria Buzău
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Anton rămâne antrenorul Gloriei Buzău

Posibilitatea ca Nicolae Anton să fie înlocuit de Viorel Ion pe banca tehnică a Gloriei nu este, deocamdată, de actualitate.

Nicolae Anton rămâne antrenor la Gloria Buzău. Tehnicianul echipei din Crâng a declarat că nu îşi simte postul ameninţat, deşi în ultimul timp s-a zvonit că Viorel Ion va reveni pe banca Gloriei Buzău. Anton are în continuare sprijinul conducerii, deşi echipa a ajuns pe un loc retrogradabil.

Nicolae Anton a mai spus că a făcut minuni de când a preluat Gloria, deşi echipa buzoiană a fost construită în pripă, în numai o lună de zile. Cu Anton pe bancă, Gloria a obţinut 15 puncte, fiind după 17 etape pe locul 14 în clasament, ultimul care duce spre Liga a III-a.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului buzoian, Mihai Marin, a spus, la rândul său, că îl susţine în continuare pe antrenorul luat în vară de la Centrul de copii şi juniori, susţinând că Gloria va începe returul tot cu Anton pe bancă

Fostul antrenor al Gloriei, cu care echipa din Crâng a obţinut, acum două sezoane, promovarea în Liga I, a spus că a fost sunat de câţiva jucători să preia echipa. Viorel Ion a afirmat că se va întoarce pe banca Gloriei, alături de fostul preşedinte, Aurel Brebeanu, dar numai cu acordul primarului Constantin Boşcodeală.

LigaB.ro
URL de referinţă