RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: CS Otopeni
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Cu Tene pe bancă şi în retur!

Aseară, oficialii grupării din Otopeni au analizat evoluţia echipei ilfovene în acest tur de campionat. Mulţumiţi de parcursul din ultima vreme al echipei, aceştia au decis să acorde credit pentru retur aceluiaşi cuplu de antrenori care s-a ocupat de echipă după plecarea lui Liviu Ciobotariu la Pandurii. Prin urmare, Florin Tene şi Tudorel Dumitru vor rămâne tehnicienii echipei din Otopeni şi pentru a doua parte a campionatului.

În altă ordine de idei, în zilele care urmează se vor achita o parte din restanţele salariale faţă de jucători, clubul din Otopeni având garanţia primarului şi a Consiliului Local că pentru retur nu vor mai exista probleme financiare la echipă. Această veste bună vine în condiţiile în care singurii sponsori ai echipei au rămas Primăria şi Consiliul Local.

În ceea ce priveşte programul de pregătire al echipei, directorul general Mugur Porumbacu ne-a dezvăluit că echipa se va reuni pe data de 11 ianuarie 2010. Pe data de 12 va avea loc vizita medicală, urmând ca până pe 25 ianuarie să se stea în localitate urmând a se face o serie de antrenamente pentru acomodarea la efort.

În perioada 25 ianuarie - 1 februarie se va face un cantonament montan, dar fără amicale, urmând a se pune accentul pe pregătirea fizică. Va urma un cantonament în Antalya, în perioada 1-15 februarie, unde vor fi programate 7-8 amicale. Ultimul amical al echipei ilfovene înainte de startul sezonului va avea loc pe 20 februarie, după revenirea din Turcia.

Liga2.ro
URL de referinţă