RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Gaz Metan CFR Craiova
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Gaz Metan CFR a renunţat la patru jucători

Clubul Gaz Metan CFR Craiova nu va mai conta în cea de-a doua parte a sezonului pe serviciile a patru jucători. Este vorba de fundaşul Cosmin Băiţa, mijlocaşul Mihăiţă Gheorghe, precum şi atacanţii Buzărnescu şi Popovici.

Anunţul l-a făcut Costel Curcă, preşedintele de onoare al clubului, la emisiunea Premier Sport de la Oltenia TV. "A fost un tur de campionat în care Jerry Gane şi-a putut face o impresie asupra lotului. Acum a tras linie şi a decis ca Buzărnescu, Popovici, Gheorghe şi Băiţa să fie disponibilizaţi", a spus Curcă.

Reunirea, pe 11 ianuarie
Imediat după jocul de la Arad, cu UTA, găzarii au intrat în vacanţă. Antrenorul Jerry Gane a trasat fiecărui jucător în parte programul de pregătire în perioada de vacanţă.

Staff-ul tehnic şi administrativ al grupării Gaz Metan CFR Craiova a hotărât ca reunirea echipei să aibă loc pe 11 ianuarie. În primele două săptămâni de la reunire, Pătrană şi ai săi se vor antrena în Bănie. Apoi, trupa lui Jerry Gane va pleca într-un stagiu de pregătire, fie în Antalya, fie în Serbia.
URL de referinţă