RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: FC Silvania Şimleul Silvaniei
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Mihai Bode şi Vaşvari, curtaţi de FC Silvania

Gruparea de sub Măgură şi-a manifestat din nou interesul pentru cei doi fotbalişti de la FC Zalău

Consideraţi cei mai talentaţi jucători pe care şcoala de fotbal zălăuană i-a dat în ultimul timp, Mihai Bode şi Gabriel Vaşvari au intrat în vizorul celor de la FC Silvania. Practic, preşedintele Ioan Gurzău şi-a reafirmat interesul faţă de doi jucători, pe care antrenorul Dacian Nastai şi i-a dorit şi înainte de startul campionatului.

''Ambii pot veni la Şimleu Silvaniei, dacă au problema contractuală rezolvată'', declara Gurzău, în vară, iar condiţia a rămas valabilă şi acum. ''Ne interesează Bode şi Vaşvari, dar numai dacă îşi rezolvă problemele cu clubul. Noi nu vrem să intrăm în conflict cu conducerea Zalăului'', a adăugat preşedintele Silvaniei.

Din câte se pare, Gabriel Vaşvari poate părăsi în orice moment gruparea de la poalele Meseşului, cu condiţia ca viitoarea echipă să fie una de eşalon superior. ''Am înţeles că poate pleca oricând în Liga a II-a, dar trebuie să returneze aproximativ 100 de milioane, care s-au cheltuit cu el. Am purtat câteva discuţii cu jucătorul, iar zilele acestea vom vedea ce se poate face'', a afirmat Ioan Gurzău.

Trebuie spus că de serviciile jucătorului se interesează mai multe grupări. Recent, chiar fosta sa echipă - FC Botoşani, şi-a manifestat interesul de a-l 'reînregimenta'' pe mijlocaşul în vârstă de 23 de ani. Pentru fotbalistul zălăuan se pare că există şi alte variante, între care şi ''U'' Cluj, formaţie ce luptă pentru promovarea în Liga I, al cărei căpitan de echipă este un alt zălăuan - Bogdan Unguruşan.

În ce-l priveşte pe Mihai Bode, lucrurile par mai simple, având în vedere că jucătorul va intra în ultimele şase luni de contract, când regulamentul îi permite să semneze cu altă echipă. ''Ne interesează serviciile lui Bode, astfel că vom avea o discuţie mai serioasă în luna ianuarie, când intră în ultimele şase luni de contract'', a comentat Gurzău.

Traian Bode, tatăl fotbalistului, a ţinut să infirme toate zvonurile, cel puţin deocamdată, declarând: ''Am înţeles că sunt mai multe echipe din eşaloanele superioare, interesate de serviciile sale. Pe data de 20 decembrie, Mihai va avea o discuţie cu conducerea clubului FC Zalău, iar abia după aceea vom putea lua o decizie''.

Liga2.Ro
Cosmin Iuhas, aşteptat sub Măgură!

Transferat la ''U'' Cluj pe vremea când Dorinel Munteanu se afla pe banca tehnică, Iuhas a avut o perioadă fastă destul de scurtă, după care a urmat calvarul băncii de rezerve. Folosit foarte puţin în acest sezon, fostul fundaş al Silvaniei ar putea apărea pe lista disponibilizărilor, antrenorul Cristi Dulca intenţionând să facă o curăţenie de iarnă în lotul ''şepcilor roşii''.

''Sigur că ne-ar interesa un jucător precum Iuhas, deoarece am rezolva un post deficitar, cel de fundaş stânga, pe care am fost nevoiţi să imporvizăm de mai multe ori. Or, Iuhas poate evolua cu succes şi ca fundaş central, astfel că ar fi un mare câştig revenirea lui la FC Silvania'', ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău, care a purtat, deja, discuţii cu jucătorul pe această temă şi se pare că şi acesta agreează varianta revenirii, mai ales că şimleuanii evoluează acum în Liga a II-a.

Ioan Gurzău: ''Nu avem forţă în atac''
Preşedintele Silvaniei doreşte să întărească echipa cu doi-trei jucători, în această iarnă. ''Nu pot decât să mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi şi să felicit jucătorii, antrenorii, sponsorii şi suporterii, pentru sacrificiile făcute. E cel mai bun al fotbalistic al Şimleului'', a declarat Ioan Gurzău.

Acesta se gândeşte, însă, în perspectivă, nefiind dispus să se îmbete cu apă rece. ''Vom avea un retur greu de campionat, astfel că trebuie să întărim echipa. Vreau sânge proaspăt. Vom mai aduce doi-trei jucători, dintre care unul trebuie să fie obişnuit cu golul. Nu avem forţă în atac'', a concluzionat preşedintele Silvaniei.
URL de referinţă