RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Mureşul Deva
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Şapte dintr-o lovitură

Antrenorul Mureşului Deva, Gheorghe Barbu, a înaintat conducerii clubului o listă care cuprinde numele jucătorilor care nu mai intră în planurile sale pentru retur.

Greva declanşată luna trecută în toiul campionatului de jucătorii deveni, care au refuzat să se antreneze timp de trei zile motivând că gruparea de sub Cetate are restanţe financiare faţă de ei, nu a fost trecută cu vederea de oficialii Mureşului Deva.

Ieri, şapte dintre grevişti - portarul Vasile Rahoveanu, fundaşii Adrian Dosan şi Filip Stoica, mijlocaşii Adrian Pribac, fraţii Elod şi Janos Vajda şi atacantul Raul Lintaru - au fost anunţaţi de tehnicianul Gheorghe Barbu că nu mai contează pe ei, că sunt puşi pe lista de transferuri şi liberi să îşi caute alte echipe.

"Unii dintre ei nu au reuşit să se impună în prima echipă sau nici măcar să pună presiune pe titularii, iar alţii au strigat în gura mare că sunt nemulţumiţi de condiţiile existente la echipă, că viaţa este grea la Deva. Însă, cu toţi au lăsat de dorit mai ales la capitolul ataşament faţă de club. Astfel, am decis să le dăm posibilitatea să îşi găsească alte angajamente mai avantajoase pentru ei", şi-a argumentat decizia Barbu.

Barbu: "Trai pe vătrai la Deva"
Reconfirmat în post de finanţatorii Mureşului Deva, antrenorul Gheorghe Barbu şi-a exprimat încă o dată nedumerirea faţă de modul în care elevii săi au înţeles să protesteze, deoarece clubul avea restanţe financiare faţă de ei.

"E inadmisibil să ai asemenea pretenţii cum au jucătorii mei. Deşi au salarii normale pentru acest nivel, trei mese asigurate pe zi, celor care nu sunt din oraş clubul le asigură gratuit cazarea în apartamente din Deva şi le achită inclusiv facturile la gaz şi curent, ei au găsit de cuviinţă să protesteze pentru că nu şi-au primit la timp un salariu. Nu le-am înţeles protestul", a mai spus Barbu, încă afectat de cele întâmplate în cadrul echipei sale, în finalul primei părţi de campionat.

"Alb-roşii" vor continua pregătirea şi în această săptămână, după care vor primi vacanţă până la începutul anului viitor.

"Valoarea echipei nu corespunde cu locul ocupat în clasament. Jucătorii ştiu asta, că pot mai mult, însă noi suntem pe loc retrogradabil, iar asta nu pot să le-o iert" (Gheorghe Barbu, antrenor Mureşul Deva)

15 este locul ocupat de Mureşul Deva la finalul turului, cu 15 puncte
URL de referinţă