RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Minerul Lupeni
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Minerul Lupeni s-a despărţit de nouă jucători

Formaţia din Liga a II-a Minerul Lupeni a renunţat la serviciile a nouă jucători cu contracte mari, Gabriel Luca, Ionuţ Paşca, Daniel Isfan, Cătălin Mincu, Alexandru Gego, Afusi, Bogdan Bozian, Cristian Mihalcea şi Lucian Zoicaş.

Preşedintele clubului Minerul Lupeni, Matei Basarab, a precizat că jucătorii au fost plătiţi la zi. "Clubul a făcut totuşi un efort financiar foarte mare pentru că am reuşit să le achităm salariile şi să plece şi băieţii cu bani de buzunar pentru sărbători, nu puteam să-i lăsam chiar aşa", a spus Basarab. Jucătorii Cristian Mihalcea şi Daniel Isfan au depus memorii la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract, ca şi antrenorul cu portarii Andrei Ardelean.

Oficialii echipei Minerul Lupeni au declarat că portarul de 21 de ani Silvian Ciucă este netransferabil cel puţin până la finalul sezonului. "Dacă Ciucă va pleca în iarnă nu avem altă soluţie pentru postul lui de portar. Din păcate, la ora actuală, Ciucă nu are concurenţă pe postul său. În concluzie Ciucă nu este transferabil", a anunţat Mihai Basarab. De serviciile portarului s-au interesat mai multe echipe din Liga I, printre care Gaz Metan Mediaş şi Gloria Bistriţa.

LigaB.ro
URL de referinţă