RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Intersezon 2009-10: Fortuna Covaci
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Vali Negoiţă, reconfirmat la Covaci!

"Dacii liberi" au sărbătorit duminică sfârşitul turului de campionat printr-un banchet la pensiunea patronului Florin I. Macavei din satul Covaci. Timişenii au primit apoi liber după antrenamentul de ieri până pe data de 18 ianuarie 2010.

Patronul Florin Macavei l-a reconfirmat în funcţie pe vărul său, Vali Negoiţă, cel care va trebui să conducă din retur echipa ca "principal". Acesta a figurat în acte ca director tehnic în tur, doarece nu are încă licenţa UEFA A de antrenor. "O să continuăm cu Vali Negoiţă. El are temă să meargă la Mircea Rădulescu la FRF şi să obţină derogare pentru că va avea pe viitor licenţa pentru acest nivel", afirmă Macavei.

Ultimele două etape ale turului, în care covăcenii au obţinut patru puncte şi nu au primit gol, au mai atenuat supărarea patronului. "Şanse teoretice mai sunt, de aceea nu renunţăm. S-au pierdut multe puncte aiurea dacă ne uităm în spate, sper să ne salvăm în retur cu jucătorii care vor fi aduşi", spune Florin Macavei.

Fortuna a obţinut primul punct din deplasare în etapa a XVII-a, remizând alb cu FC Silvania, după ce câştigase cu 3-0 în faţa Drobetei Turnu Severin, etapa precedentă.

Au scăpat de patru jucători nedoriţi
Din cei cinci jucători excluşi din lot de către antrenorul Valentin Negoiţă, patru s-au înţeles deja cu Fortuna pentru a pleca pe gratis. "Lui Mitric, Ionilă, Brazovan şi Gherman le-am dat hârtie să plece unde vor ei, ne-am înţeles pe cale amiabilă fără pretenţii financiare. Rămâne să discut şi cu Situwe. De la ei mă aşteptam să ne ajute, nu juniorii precum Daniel Crişan, care nu prea jucase înainte şi a reuşit să şi înscrie", a declarat Macavei pentru http://www.liga2.ro.

În schimbul fotbaliştilor daţi afară, antrenorul Vali Negoiţă a declarat deja că plănuieşte să aducă cel puţin cinci jucători noi. Lotul urmează să efectueze cantonamentul de iarnă, la fel ca în vară, la Buziaş.

26 de jucători a folosit Fortuna Covaci în turul de campionat al Ligii a II-a
URL de referinţă