RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Manchester City
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Discuţii şi informaţii...
Robinho susţine că nu se mai gândeşte să plece de la Manchester City

Atacantul brazilian Robinho, care afirmase că îşi doreşte să evolueze pentru FC Barcelona, a explicat într-un interviu că nu mai vrea să se transfere de la Manchester City, unde îşi doreşte să evolueze şi în următorii ani, informează The Guardian.

"Sunt foarte fericit aici. Cred că voi mai rămâne încă 5 sau poate chiar 10 ani. Familia mea este fericită, fanii mă iubesc şi eu îi iubesc pe ei", a spus Robinho.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost transferat de City de la Real Madrid în august 2008, pentru o sumă record de 32,5 milioane de lire sterline.

Brazilianul a fost titular în doar patru partide în acest sezon, după ce s-a accidentat în luna octombrie. "Îmi place fotbalul englezesc, este foarte frumos. Mă simt tot mai confortabil după fiecare meci pe care îl joc. Sper să rămân aici pentru mult timp. Echipa se descurcă bine, dar mai sunt multe meciuri de jucat şi vrem să fim cât mai sus în clasament. Nu ar fi rău să terminăm în primele patru, dar ne vom lupta pentru titlu până în final. Antrenorul Mark Hughes este un antrenor cu experienţă, a dovedit acest lucru. Are o relaţie bună cu toţi jucătorii din lot şi sper că putem deveni campioni împreună. Acesta este scopul nostru", a afirmat atacantul lui Manchester City.

Echipa ocupă locul 6 în Premier League, cu 25 de puncte după 14 etape.
Manchester City i-a propus funcţia de antrenor lui Guus Hiddink

Agentul tehnicianului Guus Hiddink, Cees van Nieuwenhuizen, a afirmat că a discutat cu oficialii lui Manchester City posibilitatea ca olandezul să antreneze echipa din Premier League, potrivit The Telegraph.

"Am vorbit cu directorul executiv al clubului, Garry Cook, dar Guus se simte foarte bine la naţionala Rusiei. Am lucrat cu Garry 12 ani şi el m-a sunat să discutăm acest lucru. Guus a fost ofertat de mai multe echipe, una dintre ele a fost Juventus. Cook m-a întrebat dacă ne putem întâlni şi dacă ne putem înţelege din vară, dar i-am spus că Guus are contract cu Rusia", a afirmat Van Nieuwenhuizen.

Agentul tehnicianului a adăugat că antrenorul olandez se simte foarte bine la echipa naţională şi urmează să meargă în vacanţă, iar în ianuarie vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Rusia. "El mai are contract până vara viitoare, dar i s-a propus să mai stea doi ani şi cred că va fi de acord", a explicat acesta, care a mai spus că City ar fi putut să-i ofere lui Hiddink postul de director tehnic.

Cotidianul englez scrie că selecţionerul Rusiei nu pare dispus să semneze prelungirea contractului şi se va decide asupra viitorului său în luna februarie. Un alt antrenor dorit de conducerea lui City în locul lui Hughes este fostul tehnician al lui Inter, Roberto Mancini.

Manchester City ocupă locul 8 în Premier League, cu 26 de puncte după 16 meciuri disputate.
Slovacul Vladimir Weiss si-a prelungit contractul cu Manchester City

Mijlocaşul slovac Vladimir Weiss şi-a prelungit până în 2012 contractul cu echipa engleză de fotbal Manchester City, relatează cotidianul francez L'Equipe, citat de Agerpres.

Slovacul Vladimir Weiss si-a prelungit contractul cu Manchester City Managerul Mark Hughes l-a lăudat pe site-ul clubului pe fotbalistul care a împlinit de curând 20 de ani. "A arătat că are temperamentul necesar pentru a juca în meciurile importante. Acum vom avea grijă de el ca să progreseze", a spus tehnicianul.

Weiss a înscris luna trecută primul său gol pentru City, în meciul din Cupa Ligii cu Arsenal. Mijlocaşul are 6 selecţii în naţionala Slovaciei, antrenată de tatăl său, care poartă acelaşi nume.
Manchester City l-a înlocuit pe antrenorul Mark Hughes cu Roberto Mancini

Clubul englez Manchester City a anunţat, sâmbătă, că l-a demis pe antrenorul Mark Hughes, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, iar în locul său a fost numit fostul tehnician al lui Internazionale Milano, Roberto Mancini, informează BBC.

Conducerea "cetăţenilor" din Manchester a anunţat schimbarea antrenorului printr-un comunicat postat pe site-ul oficial la finalul meciului câştigat cu scorul de 4-3 în faţa lui Sunderland, sâmbătă, în etapa a 18-a din Premier League. De altfel, Roberto Mancini, ultima dată la Inter Milano, a fost în tribună la acest joc. El nu a mai antrenat pe nimeni din vara lui 2008, când, deşi a câştigat titlul de campion în Serie A, a fost înlocuit de Massimo Moratti cu Jose Mourinho.

Mark Hughes a pregătit pe Manchester City în ultimele 18 luni, de când i-a luat locul suedezului Sven-Goran Eriksson.
Jucătorii de la Manchester City contestă demiterea antrenorului Mark Hughes

Jucătorii echipei Manchester City şi-au arătat nemulţumirea după demiterea tehnicianului Mark Hughes, sâmbătă seară, formînd o delegaţie de şase fotbalişti care s-a dus să-i ceară socoteală preşedintelui clubului englez, Gary Cook, informează News of the World.

Potrivit sursei citate, delegaţia a fost condusă de Craig Bellamy şi Shay Given. Cei şase şi-au manifestat nemulţumirea după ce au ascultat, în vestiar, un discurs al lui Hughes, în care acesta le spunea că este înlocuit de Roberto Mancini.

"Mark le-a mulţumit jucătorilor la sfîrşitul meciului şi le-a spus că aceasta a fost ultima sa partidă, pentru că Mancini preia echipa. Există o loialitate imensă faţă de Mark, jucătorii îl respectă ca antrenor şi ca om şi nu le vine să creadă că a fost tratat astfel. Fotbaliştii primeau mesaje pe telefoanele mobile, în legătură cu ceea ce se întâmpla, astfel că s-au hotărât să acţioneze. Ei ştiu cine este în spatele schimbării antrenorului - Gary Cook şi Brian Marwood. Şase dintre ei au decis că trebuie să spună ceva, astfel că s-au dus după meci să-i caute pe cei doi. Poate a fost un gest inutil, dar erau furioşi şi simţeau nevoia să facă ceva", a declarat o sursă din cadrul clubului Manchester City.

Clubul Manchester City a anunţat sîmbătă că antrenorul Mark Hughes a fost demis de la conducerea tehnică a echipei din Premier League, în locul său fiind numit italianul Roberto Mancini. În ciuda unei victorii, sâmbătă, în meciul cu Sunderland, scor 4-3, Hughes a plătit preţul unei prime jumătăţi de sezon departe de aşteptările şi ambiţiile proprietarilor clubului Manchester City (7 victorii, 8 remize, 2 înfrângeri - locul 6 în campionat). Mancini a semnat un contract pe trei ani şi jumătate, urmând să aibă un salariu anual de 3 milioane de lire sterline.
Carlos Tevez nu vrea să audă de Hiddink

Atacantul argentinian Carlos Tevez şi-a anunţat sprijinul său "sută la sută" pentru antrenorul său de la Manchester City, Mark Hughes, al cărui post este ameninţat după o primă parte a sezonului dezamăgitoare.

Într-un interviu acordat ziarului Daily Telegraph, Carlos Tevez a spus: "Cred în acest club, cred, de asemenea, în Mark. Sunt extrem de surprins că se pune problema viitorului lui. Când am ajuns aici, am avut o lungă discuţie cu Mark, în timpul căreia mi-a dat viziunea sa pentru a face ca acest club să progreseze".

După ce a cheltuit enorm pentru transferuri, Manchester City are ambiţia să intre în acest sezon în "Big Four", careul de aşi al campionatului englez, înainte de a cuceri titlul de campioană. În prezent, echipa se află pe locul 8, iar conducătorii clubului se interesează deja de Guus Hiddink, pentru a-l înlocui pe Hughes.
Revoltă la City!

O delegaţie condusă de atacantul Bellamy şi de portarul Given l-a luat cu asalt pe directorul executiv chiar în biroul său

Scandal la Manchester City după ce, aşa cum a relatat şi Gazeta de duminică, şeicul Mansour, patronul clubului, l-a înlocuit pe managerul Mark Hughes cu italianul Roberto Mancini. Jucătorii n-au înghiţit manevra şi au pornit o adevărată revoltă împotriva conducerii.

Şase dintre ei, conduşi de atacantul Craig Bellamy şi de portarul Shay Given, s-au dus glonţ în biroul directorului executiv Gary Cook, omul care orchestrase totul. Ei i-au reproşat nu doar înlocuirea managerului, ci şi "maniera lipsită de stil" în care s-a operat. "Băieţii îl respectă pe Hughes atît ca antrenor, cît şi ca om, se înţeleg excelent cu el şi ar fi vrut să continue împreună", a dezvăluit o sursă din anturajul echipei.

În aceeaşi discuţie, jucătorii l-au avertizat pe Hook că şi-a asumat un mare risc cu fostul tehnician al Interului şi obiectivul trasat, clasarea între primele patru la finalul sezonului, s-ar putea solda cu un eşec: "Nu-i contestăm calităţile lui Mancini. Dar n-a mai antrenat în Premier League, nu cunoaşte nici limba bine şi vine şi la mijlocul sezonului".
Roberto Mancini va lua 12 milioane în 3 ani şi jumătate de contract cu City

Numit antrenor al grupării engleze Manchester City în locul lui Mark Hughes, italianul Roberto Mancini se declară încîntat de mutarea sa:

"Sînt mulţumit şi motivat de această nouă aventură", a declarat Roberto Mancini.

Tehnicianul va încasa 12 milioane de euro în cei 3 ani şi jumătate de contract cu Manchester City, adică 3,5 milioane de euro anual. Mancini va avea însă o misiune dificilă la noua sa grupare, după ce mai mulţi fotbalişti ai lui City au contestat decizia conducerii de a-l demite pe Mark Hughes.

În plus, fostul antrenor al lui Inter Milano se loveşte şi de scepticismul unor oameni din anturajul clubului.

"Mancini nu cunoaşte deloc Premier League, îi va fi foarte dificil. Totuşi, dacă va cuceri Cupa Ligii, are şansa de a deveni un erou la Manchester", a spus Kevin Keegan, antrenor la City între 2001 şi 2005.
Mancini: "Robinho nu va pleca. Este prea valoros pentru Manchester City"

Roberto Mancini, noul antrenor al lui Manchester City, a spus ca vrea sa isi apropie jucatorii si sa obtina rezultate frumoase cu Manchester City.

"Sper sa stabilesc o legatura stransa si frumoasa cu jucatorii si sa obtinem, impreuna, rezultatele de care are nevoie aceasta echipa".

Robinho este multumit de venirea dvs. la echipa?
"Robinho este un campion si cred mult in aportul pe care il poate aduce la aceasta echipa. Stiu ca presa din Barcelona vorbeste despte transferul lui, dar din punctul meu de vedere, Robinho nu va pleca. Este mult prea valoros pentru Manchester City".

Cum este o zi a lui Roberto Mancini?

"Foarte simpla. Antrenamente, analize cu stafful, studiez jucatorii. Craciunul il voi dedica in totalitate echipei Stoke City. Trebuie sa invat multe lucruri in foarte putin timp, dar asta e viata".

Ati vorbit cu succesorul de la Stoke?
"Este o situatie penibila. Nu am vorbit cu el pentru ca nu stiu ce sa ii spun. Am avut foarte mule de facut in ultimele zile. Este timp sa vorbim".
Pagini: 1 2
URL de referinţă