RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Internazionale Milano
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Discuţii şi informaţii...
Federaţia italiană a deschis o anchetă în cazul lui Mourinho

Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a decis, luni, să deschidă o anchetă în cazul antrenorului formaţiei Inter Milano, Jose Mourinho, care ar fi insultat un jurnalist după meciul cu Atalanta, din campionatul Italiei.

Portughezul, care are relaţii tot mai încordate cu presa, l-ar fi insultat copios pe Andrea Ramazzotti, jurnalist la cotidianul sportiv Corriere dello Sport, furios că ziaristul a pătruns în zona în care doar televiziunea clubului, Inter Channel, putea să-şi desfăşoare activitatea.

Conform Corriere dello Sport, jurnalistul primise permisiunea de a-i asculta pe jucătorii de la Inter din partea responsabilului de comunicare de la clubul lombard.
Moratti afirmă că Inter nu trebuie să transfere un atacant, aşa cum a cerut Mourinho

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a afirmat că echipa sa nu are nevoie de încă un atacant din luna ianuarie, chiar dacă antrenorul Jose Mourinho a cerut unul, informează presa italiană.

Tehnicianul portughez i-a propus pe lista de transferuri pe Luca Toni, Edison Cavani şi Goran Pandev, deoarece Samuel Eto'o va lipsi în perioada în care va evolua pentru Camerun la Cupa Africii pe Naţiuni.

"Acum nu există nicio şansă să aducem un atacant şi cred că nu vom face niciun alt transfer. Mourinho mi-a spus că ar avea nevoie de un jucător în ofensivă, dar ştie că am făcut unele eforturi şi acum nu vrem să acţionăm pe piaţa transferurilor. Am realizat tranzacţii importante şi nu cred că putem face acest lucru acum", a explicat Moratti.

Inter se va folosi la începutul anului viitor de trei atacanţi, Diego Milito, Mario Balotelli şi David Suazo, în timp ce austriacul Marko Arnatutovic se va întoarce la Twente după ce îi va expira împrumutul.
Sneijder: "Am plecat de la Real din cauza a doi mafioţi"

Wesley Sneijder face furori în tricoul lui Inter, dar nu a uitat de perioada de la Real şi modul în care a fost forţat să se despartă de clubul din Madrid. Într-un interviu acordat publicaţiei olandeze "Elf Voetbal", citat de presa italiană, olandezul face nişte dezvăluiri senzaţionale.

Actualul decar al campioanei Italiei a declarat că nu vedea cu ochi buni fotbalul din Italia, dar recunoaşte că între timp şi-a schimbat optica. "Campionatul italian mi se părea unul inferior. Nu găseam Italia interesantă, nici Serie A, plus că vedeam că se joacă meciuri pe stadioane pe jumătate goale. Dar mi-am schimbat opinia. Mă simt mai bine ca niciodată aici, cred că nu am fost niciodată la un nivel atât de înalt", a caracterizat Sneijder perioada de până acum în Peninsulă.

Mijlocaşul olandez a vorbit şi despre despărţirea de clubul din Madrid, care l-a obligat practic să accepte să se transfere la Inter. "Nu mă voi întoarce niciodată la Real. Ceea ce s-a întâmplat a fost opera a doi mafioţi (în opinia celor de la Elf Voetbal e vorba de preşedintele Perez şi de directorul Valdano). Ceea ce face acolo Xabi Alonso puteam să fac şi eu. M-am gândit mult la ce s-a petrecut. Dar nu urăsc Realul, am rămas prieten cu mulţi de acolo", a încheiat Sneijder.
Moratti afirmă că întâlnirea cu Chelsea este una specială pentru Mourinho

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat, vineri, că echipei sale nu se teme de Chelsea Londra, fosta grupare a lui Jose Mourinho, pe care o va întâlni în optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al clubului italian.

"Este mai bine că vom juca împotriva lui Chelsea pentru că vom fi mai motivaţi. Totul depinde de noi şi întâlnirea va fi una foarte interesantă. Nu are sens să ne fie frică şi nici nu cred că vom avea acest sentiment. Este ceva special şi pentru Mourinho să revină pe Stamford Bridge, o motivaţie în plus pentru toată lumea", a spus Moratti.

Jose Mourinho a pregătit-o pe Chelsea între 2004 şi 2007, timp în care a câştigat două titluri şi Cupa Angliei.

Directorul executiv al lui Chelsea, Ron Gourlay, a afirmat că întâlnirea dintre cele două echipe va fi una "fantastică". "Toată lumea vorbea înainte de tragere despre posibilitatea să jucăm cu Inter. S-a întâmplat, iar acest lucru este unul fantastic pentru fani. Vor fi întâlniri spectaculoase, dar dificile. Trebuia să vină momentul în care vom evolua cu Inter, echipă care este foarte bine pregătită. Noi avem un antrenor cu o experienţă fantastică şi suntem pregătiţi. Sunt sigur că Jose va fi primit foarte bine de fanii englezi", a afirmat oficialul echipei londoneze.

Meciul dintre Inter şi Chelsea din optimile Ligii Campionilor va avea loc la 24 februarie, în Italia, urmând ca returul să se dispute la 16 martie.
Moratti afirmă că Inter Milano nu-l vinde pe Balotelli la Manchester City

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat că echipa sa nu este dispusă să-l vândă pe atacantul Mario Balotelli la gruparea engleză Manchester City, informează Sky Sports.

Jucătorul lui Inter este dorit de noul antrenor al lui City, italianul Roberto Mancini, care l-a înlocuit pe Mark Hughes. Conducerea lui City l-a anunţat pe tehnician că este dispusă să finanţeze mai multe transferuri în luna ianuarie.

"Cred că Manchester City a făcut un transfer foarte bun prin aducerea lui Mancini, dar nu trebuie să se intereseze de Balotelli, deoarece noi nu vrem să-l vindem", a spus Moratti.

Balotelli, în vârstă de 19 ani, mai are contract cu gruparea din Serie A până în 2011, dar în acest sezon a fost titular în doar 6 partide.
Eto'o, acuzat ca a acumulat datorii de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare

Atacantul camerunez al echipei Internazionale Milano, Samuel Eto'o, este acuzat ca a acumulat datorii de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare pentru fiica sa, Annie, nascuta dintre scurta relatie pe care jucatorul a avut-o cu o italianca.

Potrivit sursei citate, mama fetitei de sase ani, Anna Barranca, cu care Samuel Eto'o a avut o relatie scurta la Palma de Mallorca, a precizat ca jucatorul nu a achitat pensia alimentara de 3.000 de euro, pe care instanta l-a condamnat sa o plateasca în 2004.

Fetita si mama sa locuiesc la Cagliari, de unde este originara Anna Barranca.

Gazzetta dello Sport mentioneaza ca fotbalistul a refuzat în toti acesti ani sa-si cunoasca fata, desi aceasta si-ar dori sa-l întâlneasca, ea având un poster cu tatal sau în camera.

Potrivit sursei citate, Anna Barranca se va adresa din nou justitiei în acest caz.
Şanse reduse pentru Alibec la prima echipă a Interului! Mourinho îl cere pe Pandev!

Şansele lui Denis Alibec de a prinde un loc în prima echipă a Interului pentru a doua parte a campionatului din Serie A par să scadă de la o zi la alta după ce nerazzurrii l-au ofertat pe Goran Pandev, liber de contract după despărţirea de Lazio.

Deşi are mai multe propuneri, atacantul macedonean înclină să o accepte pe cea venită din partea echipei lui Jose Mourinho, care îi oferă 3 milioane de euro pe sezon şi un acord pe 5 ani.

Vestea că Pandev este la un pas de transferul pe Meazza nu poate decît să-l nemulţumească pe Denis Alibec, văzut de conducerea campioanei Italiei drept o promisiune pentru un viitor de succes, Presa italiană a indicat că Mourinho îi va acorda atacantului de la Primavera şansa de a-şi demonstra calităţile la prima echipă în retur, însă oficializarea transferului lui Pandev ar putea reprezenta semnalul că fostul jucător al Farului nu este încă pregătit pentru Il Calcio.
Mourinho: "Imi lipseste fotbalul englez in perioada Craciunului"

Jose Mourinho spune ca ii lipseste foarte mult fotbalul englez in perioada Craciunului.

"Era foarte frumos cand jucam fotbal de Craciun, atunci cand eram la Chelsea. Stadioanele erau pline de familii cu copii si era o atmosfera absolut minunata. Pauza din Italia nu tine mult, insa imi este dor de fotbal in aceasta perioada", a spus Mourinho in The Sun.
Baptista, aproape de Inter Milano

Atacantul Brazilian Julio Baptista este dorit la Inter de către antrenorul Jose Mourinho.

Conform "Gazzetta dello Sport", Mourinho vrea să acopere golul pe care în va lăsa în echipă atacantul Samuel Eto’o care va juca la Cupa Africii în luna ianuarie.

Milanezii ar dori să-l cedeze la Roma în schimbul lui Baptista pe Nicolas Burdisso, cel care este doar împrumutat la echipa din capitala Italiei.
Pagini: 1 2 3
URL de referinţă