RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Fotbalul, afectat grav de criza financiara
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Football Asociation a declarat recent ca in jur de 600 de jucatori profesionisti din toate cele patru ligi profesioniste au ramas fara contract. Este un numar impresionant de jucatori iar printre cei mai cunoscuti fotbalisti se afla Michael Ball fost pe la Rangers si PSV sau Dietmar Hamman.

O poveste cu adevarat cutremuratoare este spusa de Steve Jones de la Burnley care la cateva zile dupa ce a fost concediat a aflat ca sotia sa are cancer la san. Un adevrat cosmar pentru un fotbalist care a promovat recent in Premier League si care a ramas fara slujba.

Din fericire sotia lui si-a revenit iar el a semnat cu Walsall din League One pe jumatate din castiga la Burnley.

” Imi pare rau pentru toti care n-au club. Din cauza recesiunii bugetele sunt mult mai mici si nu se mai cheltuie asa de mult pe salarii. Mai este o singura saptamana pana incepe campionatul si s-au facut asa de putine transferuri …”

“Publicul crede ca fotbalistii traiesc o viata linistita insa e adevarat doar pentru jucatorii mari. Din League One in jos nu sunt bani si nici siguranta. Azi e bine iar maine ramai fara serviciu. Din pacate e din ce in ce mai rau .”
A fost publicat recent, un top 500 al miliardarilor romani. Si pe locul 2, surpinzator as putea spune, se afla patronul echipei Astra Ploiesti, Ioan Niculae cu o avere estimata la 1,2 mld. euro. Gigi Becali, patron la Steaua Bucuresti a cobor cateva trepte bune, anul asta nu face parte nici din top 10, desi anul trecut se batea pentru primele 2 locuri.
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, ar detine o avere de 40 de milioane de euro, dar personal nu cred asta.
URL de referinţă