RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Bursa transferurilor - 2009/2010
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pe acest topic se pot pune tot ceea ce e legat de transferuri, fie ca sunt zvonuri, fie ca sunt doar negocieri sau transferuri realizate
Andrei Ionescu a fost propus Universitatii Craiova de catre Gigi Becali. Acesta vrea 200.000 de euro plus 50% dintr-un eventual transfer.
Conform site-ului oficial al formatiei FC Adelaide United, atacantul Universitatii Craiova, Michael Baird, este in probe de joc la echipa australiana pana sambata.

La aceasta echipa evolueaza si Karl Dodd, un alt jucator care a trecut pe la Universitatea Craiova.

Adelaide United a fost infiintata in 2003, prelund lotul de jucatori de la Adelaide City si nu are nici un trofeu important castigat. In cazul in care Baird va ajunge la aceasta echipa, va schimba tricoul alb-albastru cu cel alb-rosu.

http://www.adelaideunited.com.au/default...y&id=31420
Marius Constantin, de la Rapid, intra in ultimele 6 luni de contract si conform Cancan, Copos, patronul echipei Rapid, l-a chemat la negocieri, astfel incat jucatorul sa isi prelungeasca contractul. Fundasul rapidist a cerut un salariu de 500.000 de euro si un contract pe 3 ani. Daca Marius Constantin nu isi va prelungi contractul cu Rapid, atunci va fi liber de contract in vara lui 2010.
Godwin Antwi de 21 de ani este in atentia clubului Steaua. Acest jucator este liber de contract, a evoluat pentru 3 ani la Liverpool (dar unde presupun ca nu a jucat cine stie ce) si are si 5 meciuri in nationala U19 a Spaniei
Tamas din retur va juca la echipa West Bromwich Albion, din a doua liga engleza.
(12-18-2009 12:00 PM)gonen Scris: [ -> ]Tamas din retur va juca la echipa West Bromwich Albion, din a doua liga engleza.

Pazea Newcastle Confused

Angel
Adrian Cristea, Cristi Pulhac, Lucian Goian,Emilian Dolha si Djakaridja Kone au fost scosi la vanzare de catre Borcea
Conform unei declaratii data de Dan Petrescu la digisport, 3 jucatori de la Unirea au oferte foarte bune si probabil vor fi transferati. Este vorba de Danalache, Balan si Varga.

Florian Walter, patronul celor de la U Cluj, declara astazi ca Andrei Ionescu ar fi o solutie pentru U Cluj si ar fi gata sa plateasca banii pentru el, daca Becali renunta la acel procent de 50% pentru un eventual transfer


Bogdan Mara, jucator la CFR Cluj, a primit actele necesare astfel incat sa se transfere gratis la orice echipa
Doman, jucator la FC Arges, a fost transferat la Dinamo, actele urmand sa se semneze zilele ce urmeaza. Doman are 21 de ani si s-a declarat multumit de faptul ca va ajunge la Dinamo si ca vrea ca in 2 ani de zile sa ajunga capitan la aceasta echipa
URL de referinţă