RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Corinthians Paulista
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Roberto Carlos a semnat cu Corinthians

Fundaşul Roberto Carlos a semnat un contract valabil un sezon cu Corinthians şi va purta tricoul cu numărul 6, cel care l-a consacrat în fotbalul mondial, informează site-ul grupării braziliene.

"Eu m-am simţit foarte bine cât am fost la Real Madrid, dar cel mai potrivit loc pentru mine este Brazilia. Mi-am dorit mereu să joc la Corinthians", a spus Roberto Carlos.

Internaţionalul brazilian va juca ultimul său meci la Fenerbahce pe 23 decembrie, după care va pleca în ţara natală, acolo unde va fi prezentat pe 4 ianuarie la Corinthians.

După ce s-a hotărât să părăsească formaţia turcă, presa a speculat că acesta ar fi avut o propunere şi de la Florentino Perez, care îl dorea pentru jumătate de sezon la Real Madrid, iar după aceea într-o funcţie de conducere a clubului.

La gruparea braziliană, care va sărbători centenarul anul viitor, Roberto Carlos se va întâlni cu bunul său prieten Ronaldo, împreună cu care a evoluat cu succes la Real Madrid şi la naţionala sud-americană.
Corinthians se întăreşte pentru centenar

Clubul brazilian de fotbal Corinthians, care în 2010 va sărbători centenarul, se întăreşte în continuare, pe lângă foştii campioni mondiali Ronaldo şi Roberto Carlos recrutându-l pe mijlocaşul Danilo, adus de la formaţia japoneză Kashima Antlers.

Câştigătoare a Cupei Braziliei şi calificată pentru Copa Libertadores, echipa paulista a anunţat noul transfer pe pagina sa de web. Danilo, 30 de ani, a semnat un contract de 2 ani, urmând să alcătuiască o linie de mijloc creativă, alături de Tcheco, venit de la Gremio Porto Alegre, şi de argentinianul Matias Defederico.
URL de referinţă