RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Alegeri la FRF!!!
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
Cine va fi noul preşedinte la FRF? Popescu ? Naşu? Iacov?
Iacov: "E o măgărie la care mă aşteptam, cei de la FRF sunt speriaţi că vor pierde"

Fostul preşedinte al clubului Progresul, Constantin Iacov, a declarat, luni, că se aştepta ca membrii CEx al FRF să devanseze data alegerilor pentru preşedinţia forului, pentru a-i crea un avantaj lui Mircea Sandu, dar a decis să candideze, fiind convins că va câştiga.

"E o măgărie la care mă aşteptam, e deja recunoscută. Şi-au pus planul în aplicare pentru a-i distruge pe ceilalţi candidaţi. Trebuie să îţi depui documentele necesare candidaturii până la 8 ianuarie, în condiţiile în care, până acum, toată lumea ştia că alegerile sunt programate în aprilie. Chiar şi aşa, eu voi candida şi sunt sigur că 25 ianuarie va fi ultima zi cu Mircea Sandu preşedinte. Dacă va fi o luptă în doi, atunci cred că voi câştiga cu aproximativ 160 de voturi", a spus Iacov.

Omul de afaceri e convins că decizia CEx este luată de teama faptului că actuala conducere a FRF va pierde puterea după 20 de ani. "Cei care sunt acum în clica FRF sunt speriaţi că vor pierde alegerile. Frica a început să îi roadă şi nu vor scăpa. Au aflat că am discutat cu diverşi oameni de fotbal din ţară şi fac tot posibilul să rămână Mircea Sandu, dar asta nu se va mai întâmpla", a adăugat acesta.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, ca alegerile pentru preşedinţia forului să aibă loc la 25 ianuarie, deşi iniţial erau programate în primăvară, motivul devansării fiind tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2012, care va fi efectuată la 7 februarie. Membrii CEx susţin că au decis să devanseze alegerile deoarece noul preşedinte trebuie să pună la punct strategia pentru campania de calificare la EURO 2012.

"În condiţiile în care calificarea la turneul final nu va trebui ratată, preşedintele FRF, care va fi ales pe 25 ianuarie 2010, va trebui să aibă timp să alcătuiască, împreună cu echipa sa şi cu staff-ul tehnic al echipei naţionale, programul şi strategia în perspectiva preliminariilor, astfel încât obiectivul calificării să fie îndeplinit", se arată într-un comunicat al forului prezidat în prezent de Mircea Sandu.
Nicu Gheara: "Am foarte mare respect pentru Dragomir si Mircea Sandu"

Nicu Gheara isi declara respectul pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir si al Federatiei, Mircea Sandu.

"Am foarte mare respect pentru Mitica Dragomir si Mircea Sandu, iar cand nu ii vom mai avea o sa plangem. Dragomir la 26 de ani era presedinte de club, deci va dati seama cata experienta a acumulat. Mircea Sandu este membru in Comitetul Executiv la FIFA, a reusit totul prin munca sa. Daca nu as fi vazut cat de corect si curat este, mi-as fi vazut de treaba mea, nu l-as fi respectat atat de mult. Eram cu el cand a aflat ca are cancer, la Nisa. Atunci cred ca eu m-am speriat mai mult, el a spus-o ca pe 'Buna ziua'. Cand am fost la spital si l-am vazut dupa operatie am spus ca nu se poate sa arati atat de bine. Daca eram in locul lui cred ca as fi cazut din punct de vedere psihic. Nu s-a gandit in niciun moment sa se retraga, discuta de fotbal normal ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic", a declarat Nicu Gheara pentru Sport Total FM.
Cum trage mafiot la mafiot...
Cin' se aseamana se aduna...

*Victor*

Bineînțeles că tot Nașul va fi. El și cu Mitică se vor retrage din fotbal doar când se vor plictisi. Până atunci nimeni nu-i clintește de pe unde sunt ei acum. Nici măcar boala...
Principiile Muntoreşti nu se dezmint....
Ienei: "Ar fi bun un şoc la FRF"

Reputatul antrenor, câştigător al Cupei Campionilor Europeni, crede că Gică Popescu este capabil să preia şefia la Casa Fotbalului.

Emeric Ienei, unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul românesc, rămâne conectat la fenomen, chiar dacă nu mai profesează de câţiva ani. Venerabilul teh nician, acum în vârstă de 72 de ani, susţine că fotbalul autohton are nevoie de o schimbare la vârf. Deşi este în relaţii bune cu Mircea Sandu, Ienei îl vede cel mai potrivit şef la FRF pe Gică Popescu.

Săgeţi către "Lippi"
Emeric Ienei a făcut o scurtă analiză a anului fotbalistic şi n-a evitat să-i înţepe pe selecţionerul Răzvan Lucescu, pentru că i-a fost frică să reconstruiască naţionala, dar şi pe Mihai Stoichiţă, pentru că a renunţat la strategia de promovare a tinerilor la Steaua. Loţi Bölöni a spus recent că Ienei a fost un antrenor de genul unui Alex Ferguson sau Arsene Wenger.

"Mă bucur că Loţi a spus asta. Dar noi facem o mare greşeală. Orice jucător care dă un gol devine imediat «Van Basten» sau «Maradona ». La fel se întâmplă şi cu antrenorii, unul e «Lippi», altul e nu ştiu cine. Fiecare trebuie să devină celebru pe numele său", spune Ienei.

Tehnicianul, care a adus Cupa Campionilor în România, a mai făcut o declaraţie-şoc: "Să mă ierte steliştii, dar Rapid m-a cucerit prin jocul prestat, bazat pe tehnică şi spectacol. Şi nu de acum, ci de trei-patru ani joacă un fotbal bun. Problema la Rapid este de ce nu au finalitate? Cred că de vină este nesiguranţa din Giuleşti".

"Conducătorii de cluburi să renunţe la sfaturi"
EVZ: Cum comentaţi prestaţiile echipei naţionale în 2009?
Emeric Ienei: N-a fost un an bun. Eu cred că trebuia să sacrificăm ultimele meciuri din preliminarii şi cele câteva amicale pentru a forma un nou schelet al naţionalei. Răzvan Lucescu s-a gândit să apere palmaresul naţionalei şi poate de aceea n-a avut curajul de a reconstrui din timp.

Cum apreciaţi evoluţiile echipelor noastre în cupele europene?
E păcat că nu am avut echipe care să se ridice la nivelul fotbalului european. Urziceniul a arătat cum se poate transforma un club minuscul într-o echipă competitivă. Dan Petrescu a recondiţionat aceşti jucători şi a reuşit graţie unui sistem foarte riguros. Nu sunt de acord cu un astfel de sistem, dar probabil că numai aşa putea să reuşească. Steaua o ţine numai în scandaluri. Imaginea de la meciul cu Twente, cu doar câteva sute de fani în tribune, a fost cea mai urâtă din istoria clubului. Gigi să recunoască unde a greşit, iar fanii să se potolească. Bergodi a făcut o treabă bună cu tinerii, dar a venit Stoichiţă, la care ţin mult, şi a ajuns la concluzia că nu poate câştiga cu ei. Pentru a promova tinerii trebuie să ai răbdare, iar la Steaua nu există aşa ceva. Dar e şi altceva ce nu înţeleg acolo, de patru-cinci ani spun că nu-i interesează Cupa României. Trebuie să te intereseze orice competiţie. Barcelona a cucerit şase trofee într-un an.

Şi Dinamo s-a confruntat cu o serie de scandaluri bahice. Dumneavoastră cum îi struneaţi pe petrecăreţi?
Jucătorii trebuie să ştie unde, cât şi cu cine să se distreze. Eu m-am purtat întotdeauna civilizat, uman cu jucătorii care mai greşeau. Le explicam importanţa jocului care urmează şi faptul că jucau pentru ei, nu pentru mine. Probabil că am reuşit, pentru că, de exemplu, despre Iovan toată lumea ştie că a fost un foarte bun jucător, nu un petrecăreţ, cu toate că mai bea şi el câte un şpriţ. Nu contează cât bei, ci cum joci. Uitaţi-vă la Terry sau Gerrard. Credeţi că ăia beau? Sigur că da, numai whisky de calitate, dar uitaţi-vă şi cum joacă.

Ce părere aveţi despre iniţiativa de a da libertate cluburilor să taie salariile fotbaliştilor?
Jucătorii să nu accepte aşa ceva.

Pe cine doriţi şef la FRF?
Am avut o relaţie foarte bună cu Mircea Sandu, dar cred că Gică Popescu e capabil să preia funcţia. Nu vreau să vorbesc de boala lui Sandu, dar ar trebui un şoc la FRF. Pe conducătorii de cluburi i-aş sfătui să aibă mai multă înţelepciune şi mai puţine sfaturi "tactice". Să plătească şi să pretindă. Atât.
Nu cred ca Gica Popescu va face mare branza , dar macar nu va mai fi Mircea Sandu.

In tara asta niciodata nu se va mai schimba nimic , pe niciun plan ... politic, economic, sportiv, etc .....

Am pierdut momentul in care se puteau face schimbari , acum este prea tarziu ... mult prea tarziu.
Sunt de acord cu dangrig! Chiar este prea tarziu. Iar valoarea generatiei de fotbalisti care vine din spate este mult sub valoarea celei de acum!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
URL de referinţă