RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Good-Bye, Dan Petrescu!
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu campioana Unirea Urziceni

Unirea Urziceni încearcă să-l aducă în locul său pe selecţionerul Răzvan Lucescu.

Antrenorul Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni, formaţie pe care o pregătea din 2006. Tehnicianul sub comanda căruia Unirea a crescut în trei ani cât alte echipe în zece a decis să încheie colaborarea cu clubulul ialomiţean, după o ceartă cu patronul Dumitru Bucşaru, care nu i-a garantat menţinerea lotului actual. De asemenea, se pare că fostul internaţional ar avea o ofertă foarte tentantă din Rusia, de la Dinamo Moscova.

Conducătorii Unirii Urziceni încearcă acum să-l angajeze pe selecţionerul Răzvan Lucescu, dar FRF nu-i permite acestuia să plece de la conducerea tehnică a naţionalei. Contractul lui Răzvan Lucescu cu FRF prevede un salariu anual de 250.000 de euro şi include o clauză de reziliere de jumătate de milion de euro. De asemenea, Lucescu junior are varianta de a conduce atât naţionala, cât şi o echipă de club, dar pentru aceasta are nevoie de o derogare din partea federaţiei.

Fostul internaţional român a preluat conducerea tehnică a Unirii Urziceni în septembrie 2006. El a câştigat cu Unirea campionatul României, la finalul sezonului 2008/2009, iar în această toamnă echipa ialomiţeană a avut un parcurs foarte bun în Liga Campionilor, unde a ocupat locul trei în grupa G, după FC Sevilla şi VfB Stuttgart, şi s-a calificat în 16-imile Europa League. Deşi a ratat "la mustaţă" calificarea în optimile Ligii Campionilor, Unirea a obţinut rezultate remarcabile sub comanda "Bursucului", impunându-se cu 4-1 la Glasgow, cu Rangers, şi cu 1-0 la Bucureşti, în faţa Sevillei, şi reuşind alte două remize, cu Rangers şi Stuttgart.

Dan Petrescu mai avea contract cu Unirea Urziceni până la finalul acestui sezon şi era antrenorul cel mai bine plătit din Liga I, cu un salariu anual de 500.000 de euro pe an.
Pacat ca nu a mai ramas, macar pentru Liverpool! Ar fi fost o sansa foarte mare pentru el daca Unirea juca bine cu "cormoranii".
a dat dovada de mult caracter prin faptul ca nu a acceptat compromisul. s-ar fi asteptat de la el aproape aceleasi performante in conditiile in care probabil Bucsaru i-ar fi vandut jumatate de lot.
Eu nu cred ca Bucsaru ar fi vandut jumatate din lot! Pana la urma fotbalul este o afacere iar daca vindea 2 sau 3 jucatori , putea sa cumpere altii mai ieftini pe aceleasi posturi! Nu il consider un motiv intemeiat pentru a-si da demisia!
Petrescu a construit la Urziceni o echipa competitiva, dar nu asa de puternica incat sa domine fotbalul romanesc. Puterea ti-o da istoria si parghiile la FRF si LPF. Sa nu ascudem dupa tufis.
Aiurea. Salariul ala era doar asa , pt reclama.
In rest nu este nici o mirare ca Dan vrea sa plece. Daca nu pleaca acum in plina glorie, la sfarsitul campionatului cine stie daca il mai vrea cineva.
II DORESC NUMAI BINE!
Sa se duca la dracu' istericul!!!
(12-30-2009 07:29 PM)avid Scris: [ -> ]Sa se duca la dracu' istericul!!!

Mai uşor cu limbajul... Isteric este, dar prima parte nu se acceptă.
Dan Petrescu si-a facut cu prisosinta datoria la Unirea Urziceni. Nici in cele mai frumoase vise ale lui Bucsaru n-ar fi nutrit la umplerea buzunarelor cu atata banet cat i-a adus Dan in ultimul an. E bine ca nu a plecat la o echipa mare din strainatate in acest moment. Dar, dupa ce va ridica si Krasnodarul in prima liga ruseasca atunci sa te tii frate la ofertele pe care le va primi.
(12-31-2009 02:57 PM)franz schneider Scris: [ -> ]Dan Petrescu si-a facut cu prisosinta datoria la Unirea Urziceni. Nici in cele mai frumoase vise ale lui Bucsaru n-ar fi nutrit la umplerea buzunarelor cu atata banet cat i-a adus Dan in ultimul an. E bine ca nu a plecat la o echipa mare din strainatate in acest moment. Dar, dupa ce va ridica si Krasnodarul in prima liga ruseasca atunci sa te tii frate la ofertele pe care le va primi.

Un isteric ordinar, asta e Petrescu!
URL de referinţă