RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Sampdoria Genova
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Chelsea, Tottenham şi Man City se bat pentru Pazzini!

Unul dintre atacantii cu mare cautare pe piata europeana in acest mercato hivernal este internationalul italian Giampaolo Pazzini de la Sampdoria. Fostul coechipier al lui Adrian Mutu in urma cu doua sezoane la Fiorentina, unde era insa mai mult rezerva, se pare ca si din cauza Brilinatului cu care nu era in relatii amicale, este cotat la minim 20 de milioane euro.

Sampdoria a platit Fiorentinei, dupa un imprumut de sase luni suma de 9 milioane euro la transferul definitiv, iar acum ar putea castiga mai mult decat dublu. Conducerea blucerchiato a acceptat despartirea de Pazzini la acest pret de minim 20 milioane euro si exista trei grupari de top din Premier League care au anuntat ca il vor.

Va fi o batalie intre Chelsea, Tottenham si Manchester City, probabil prima si ultima dintre ofertante avand sanse mai mari, intrucat au pe banci antrenori italieni.
Sampdoria Genoa l-a imprumutat pana la finalul sezonului pe goalkeeperul lui Milan, Marco Storari.

Marco Storari 33 de ani a fost imprumutat de AC Milan pana la finalul sezonului la Sampdoria Genoa.
Desi incepuse sezonul ca titular in poarta ,,diavolilor'' , o leziune musculara la inceputul lunii octombrie l-a facut sa piarda locul de titular in favoarea lui Dida.
Storari va apara buturile Sampdoriei dupa ce portarul Luca Castellazzi s-a accidentat la genunchi devenind indisponibil aproximativ 2 luni.
URL de referinţă