RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Gabriel Tamaş (nr. 26 - West Bromwich Albion)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Gabriel Tamaş a primit permisul de muncă şi poate debuta pentru West Bromwich

Internaţionalul român Gabriel Tamaş a primit permisul de muncă pentru Anglia şi poate fi folosit de West Bromwich Albion în partida cu Nottingham Forest, de vineri, a anunţat, joi, secretarul general al clubului, Darren Eales.

"Obţinerea actelor a durat mai mult decât de obicei din cauza sărbătorilor, dar şi pentru că au fost implicate alte două cluburi în afacere, Auxerre şi Dinamo. Avem şi permisul de muncă, dar şi certificatul internaţional de transfer, astfel că poate juca pentru noi", a spus Eales, citat de site-ul oficial al clubului.

Gabriel Tamaş a fost împrumutat până la finalul sezonului de AJ Auxerre la formaţia engleză de ligă secundă West Bromwich Albion, care va avea opţiune de achiziţionare definitivă în vară.

Partida West Bromwich-Nottingham Forest, din etapa a 25-a a Championship, se va disputa vineri de la ora 21:45. Totuşi, şansele ca Tamaş să fie titular în acest joc sunt foarte mici, ţinând cont că oficialii lui WBA au anunţat că a fost achiziţionat ca înlocuitor al rezervei Abdoulaye Meite, care a plecat la Cupa Africii pe Naţiuni.
Tamaş a debutat pentru West Bromwich Albion în înfrângerea cu Nottingham Forest, scor 1-3

Formaţia West Bromwich Albion a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, de Nottigham Forest, scor 1-3, partidă din etapa a 25-a a ligii secunde în care românul Gabriel Tamaş a debutat pentru gazde şi a fost integralist, informează site-ul oficial grupării pregătite de Roberto Di Matteo.

Gabi Tamaş a jucat cu numărul 26 şi a primit un avertisment în minutul 43 pentru un fault mai dur. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Blackstock (18), Majewski (53) şi Cohen (56), în timp ce pentru gazde a punctat Bednar (65).

Antrenorul lui West Bromwich, Roberto Di Matteo, s-a declarat mulţumit de evoluţia românului, chiar dacă "e loc şi de mai bine". "A fost un meci destul de deficil pentru Gabi, mai ales că a fost primul. S-a descurcat bine, dar trebuie să mai avem răbdare cu el, trebuie să mai lucreze alături de echipă. De asemenea, ceilalţi fundaşi au nevoie de timp pentru a se obişnui cu el", a spus Di Matteo.

Fundaşul Gabriel Tamaş, care a evoluat în tur sub formă de împrumut la Dinamo, a fost cedat tot sub formă de împrumut de echipa sa, Auxerre, în liga a doua engleză, la West Bromwich Albion. Jucătorul a primit joi permisul de muncă pentru Marea Britanie, lucru care i-a permis să debuteze vineri seară.
URL de referinţă