RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Atalanta BC
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Antonio Conte a demisionat de la Atalanta

Tehnicianul Antonio Conte a decis să-şi rezilieze contractul cu formaţia Atalanta, la doar patru luni după ce a preluat conducerea tehnică a grupării din Bergamo, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

"Atalanta anunţă că a aceeptat demisia prezentată de Antonio Conte. Următoarele antrenamente ale echipei vor fi conduse de tehnicianul echipei de tineret, Valter Bonacina", se arată într-un comunicat oficial al grupării.

Câteva sute de suporteri au protestat şi au cerut demisia lui Conte după ce Atalanta a pierdut, miercuri, cu 0-2 partida disputată împotriva lui Napoli.

Antonio Conte, în vârstă de 40 de ani, reuşise sezonul trecut să promoveze din Serie B cu Bari.

Presa italiană a scris că antrenorii Nedo Sonetti şi Bortolo Mutti sunt favoriţi să-l înlocuiască pe Conte.

Atalanta ocupă penultimul loc în Serie A, cu 13 puncte.
Atalanta l-a numit în funcţia de antrenor pe Bortolo Mutti

Clubul italian de primă ligă Atalanta a anunţat, luni, că noul antrenor al echipei va fi Bortolo Mutti, acesta îl va înlocui pe Antonio Conti, care a demisionat din cauza rezultatelor slabe, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

Mutti, în vârstă de 55 de ani, şi-a început cariera de fotbalist la echipa de tineret a lui Inter, dar nu a jucat pentru echipa de seniori. El a mai evoluat la echipe precum Pescara, Brescia, dar şi Atalanta.

Prima echipă antrenată de el a fost Palazzolo, în 1988. Mutti a pregătit în Serie A pe Piacenza şi Napoli, iar în sezonul 1998-1999 a fost la Atalanta. Ultima dată a condus pe Modena.

Noul tehnician al echipei va fi prezentat oficial în cursul zilei de marţi.

Atalanta ocupă penultimul loc în prima ligă, cu 13 puncte după 18 etape.
URL de referinţă