RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ioan Andone (A1 la CSKA Sofia)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Andone a fost prezentat oficial la ŢSKA Sofia: "Sunt onorat să antrenez această echipă"


[Imagine: andone_ioan_039.jpg]

Tehnicianul român Ioan Andone a declarat, duminică, în cadrul conferinţei în care a fost prezentat oficial ca antrenor al formaţiei ŢSKA Sofia, că este fericit că a ajuns la una dintre cele mai puternice echipe din Bulgaria şi nu se gândeşte decât la prezenţa în Liga Campionilor.

"Sunt onorat să fiu antrenorul lui ŢSKA Sofia şi sper ca în curând pe stadionul nostru să vedem echipe mari. Sunt un antrenor foarte responsabil şi nu îmi doresc decât să fim numărul unu, să câştigăm campionatul. Marele meu regret este că nu am apucat să antreneze în Liga Campionilor, dar sper că o voi face cu ŢSKA după ce luăm titlul în acest sezon", a spus Andone.

Patronul grupării sofiote, Dimitar Borisov, susţine că l-a ales pe Andone din considerente obiective: "El este noul antrenor pentru că el pare să se plieze pe ceea ce ne dorim să facem la ŢSKA".

Tehnicianul va conduce duminică primul antrenament la ŢSKA Sofia, deplasându-se deja către Albena, acolo unde este cantonată echipa.

Andone a semnat un contract valabil un sezon şi jumătate cu ŢSKA Sofia, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, conform declaraţiilor fostului agent Ioan Becali. Presa din Bulgaria anunţă că românul va încasa un salariul lunar de 25.000 de euro.

ŢSKA Sofia ocupă locul secund în campionatul Bulgariei după finalul turului, cu 31 de puncte, la patru distanţă de liderul Litex Loveci, şi i-a transferat în această iarnă pe Florentin Petre şi Daniel Pancu.
URL de referinţă