RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Cristian Chivu (nr. 26 - Internazionale Milano)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Discuţii şi informaţii despre căpitanul naţionalei României, campion cu Ajax şi Inter...
Cristi Chivu, în topul salariilor din Serie A!

Massimo Moratti nu se uită la bani. Şi asta pentru că Inter Milano este echipa cu cei mai mulţi jucători în topul celor mai bine plătiţi fotbalişti din Serie A! Românul Chivu e şi el prezent, însă în capul listei nu se află un jucător, ci chiar antrenorul "nerazzurrilor", portughezul Jose Mourinho.

Fostul boss de la Chelsea e primul în topul salariilor din Serie A, potrivit unui nou studiu al presei italiene. "The Special One" câştigă anual la Inter 11 milioane de euro, peste fotbalişti consacraţi precum Eto'o, Totti sau Ronaldinho.

Şi Cristi Chivu e prezent în top, cu 3,5 milioane de euro pe sezon.

În total, şapte din primele 12 poziţii sunt ocupate de jucători care evoluează la campioana Italiei.

Topul celor mai mari salarii din Serie A:
1. Jose Mourinho (antrenor Inter Milano) - 11 milioane euro
2. Samuel Eto'o (Inter Milan) - 10.5 milioane
3. Ronaldinho (AC Milan) - 7.5 milioane
4-5. Gianluigi Buffon (Juventus) - 5.5 milioane
Patrick Vieira (Inter Milan) - 5.5 milioane
6. Francesco Totti (Roma) - 5.45 milioane
7. Andrea Pirlo (AC Milan) - 5 milioane
8-9. Maicon (Inter Milano) - 4.5 milioane
Lucio (Inter Milan) - 4.5 milioane
10-11. Alessandro Nesta (AC Milan) - 4 milioane
Wesley Sneijder (Inter Milan) - 4 milioane
12. Cristian Chivu (Inter Milan) - 3.5 milioane
El capitan
Cristi Chivu are din nou probleme. Azi a făcut un antrenament separat

Internaţionalul român Cristian Chivu a participat la antrenamentul de luni al echipei Inter Milano, însă fundaşul s-a pregătit separat după ce la ultimul meci nu a fost inclus în lot din cauza unei răceli puternice, informează site-ul oficial al "nerazzurrilor".

Cristian Chivu împreună cu Esteban Cambiasso şi Dejan Stankovic au efectuat exerciţii de viteză, de finalizare, dar şi de posesie. Cei trei jucători au participat spre finalul şedinţei alături de ceilalţi jucători la exerciţiile impuse de antrenorul Jose Mourinho.

Jucătorii care au evoluat cu Parma, scor 2-0, în ultima etapă din Seria A au făcut doar un antrenament uşor, de recuperare, în timp ce Mancini şi Materazzi sunt accidentaţi şi au făcut exerciţii specifice sub atenta supraveghere a medicilor.

Cristian Chivu era anunţat titular pentru partida cu Parma, din etapa a 3-a din Serie A, dar tehnicianul Jose Mourinho a fost nevoit să îl înlocuiască în ultima clipă şi să îl scoată din lot pentru că internaţionalul român a acuzat o răceală puternică.
Chivu va reveni la Inter în meciul cu FC Barcelona

Fundaşul Cristian Chivu, care a lipsit de la meciul pe care Inter Milano l-a disputat, duminică, cu AC Parma (2-0), din cauza unei răceli, va face parte din echipa milaneză la partida de miercuri, cu FC Barcelona, din grupa F a Ligii Campionilor, informează presa din Italia.

Potrivit agenţiei ANSA, revenirea printre titularii Interului a căpitanului echipei naţionale este "sigură", el fiind recuperat după ce a avut febră la meciul de duminică din campionat.

Cotidianul La Repubblica notează că fundaşul român a arătat la antrenamentul de luni de la Appiano Gentile că este apt.

"Pentru meciul Interului împotriva Barcei, Chivu pare favorit în faţa lui Santon pentru postul de fundaş stânga", notează sursa citată.

Internazionale Milano a câştigat, duminică, scor 2-0, disputa cu Parma, din Serie A, într-un meci în care deşi Chivu a fost anunţat titular, fundaşul român a fost schimbat în ultimul moment deoarece a acuzat o stare febrilă.

Partida Inter Milano - FC Barcelona , din prima rundă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, pe arena Giuseppe Meazza.

Partida de miercuri reprezintă revenirea pe arena din Milano a atacantului suedez Zlatan Ibrahimovici, care a fost transferat, în perioada de vară, de la Inter la gruparea catalană.

De asemenea, atacantul formaţiei milaneze, camerunezul Samuel Eto'o, va avea ocazia să evolueze pentru prima oară împotriva foştilor săi coechipieri de la FC Barcelona, echipă pentru care a evoluat în perioada 2004 - 2009.
Chivu, cel mai bun jucător al Interului în meciul cu FC Barcelona

Agenţia Datasport a scris, joi, că fundaşul Cristian Chivu a fost cel mai bun jucător al formaţiei Internazionale Milano în meciul cu FC Barcelona, scor 0-0, din prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

"Cel mai bun de la Inter , s-a descurcat de multe ori în situaţii complicate", a scris sursa citată, care i-a acordat românului nota 7, cea mai mare primită de un jucător de la Inter.

Tot nota 7 a primit-o Chivu şi de la agenţia Calciomercato. "Este un jucător care dă siguranţă. Păcat pentru cartonaşul galben, dar intervenţia la Messi a fost una de mare apărător", a notat Calciomercato.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a notat pe Chivu cu 6,5: "Trimis pe banda stângă, românul nu a dezamăgit: a reuşit să-i oprească pe Messi şi Alves, a beneficiat de ajutorul lui Muntari, dar s-a descurcat bine şi singur".

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu pe teren tot meciul, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Barcelona, în prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

Fundaşul român a primit un cartonaş galben în minutul 90, pentru un fault asupra lui Messi.
Presa din Italia: "Chivu a fost şeful pe stânga!"

Fundaşul Cristian Chivu a fost lăudat de presa italiană după meciul pe care echipa sa, Internazionale Milano, l-a câştigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a V-a din Serie A.

Site-urile napolimagazine.net, blitzquotidiano.it, napolisport.net şi ilmediano.it l-au notat cu 6,5 pe internaţionalul român. "Chivu şi-a făcut foarte bine treaba pe banda stângă", a scris napolimagazine.net, în timp ce blitzquotidiano a considerat că "românul a avut o prestaţie bună".

Agenţia Datasport şi cotidianul Il Giorno i-au acordat nota 6 lui Chivu. "Fără prea multe probleme, Chivu a fost şeful pe partea stângă", a scris Datasport.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a câştigat-o, miercuri, acasă, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a V-a a campionatului italian.
Sampdoria-Inter Milano 1-0, în primul meci al etapei a 6-a din Serie A

Campioana Italiei, Internazionale Milano, a pierdut, sâmbătă, în deplasare, în faţa Sampdoriei, scor 0-1, în primul meci al etapei a 6-a a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

Golul victoriei genovezilor a fost marcat de Pazzini, în minutul 72.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a început meciul pe banca de rezerve a lui Inter şi a fost introdus în teren în minutul 62, în locul atacantului Mario Balotteli.

În urma acestui rezultat, Inter a suferit prima înfrângere a sezonului, a rămas cu 13 puncte şi a pierdut poziţia de lider, chiar în favoarea Sampdoriei, care a acumulat 15 puncte.
Cristi Chivu a fost integralist pentru Inter Milano în partida cu Udinese, scor 2-1

Internazionale Milano, la care românul Cristian Chivu a fost integralist, a trecut sâmbătă, pe teren propriu, de Udinese, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a din campionatul italian, informează Gazzetta dello Sport.

Golurile celor de la Internazionale Milano au fost marcate de Dejan Stankovic (22) şi Sneijder (90+2), în timp ce pentru Udinese a marcat golgheterul echipei, Antonio di Natale (27).

Cristian Chivu a evoluat în banda stângă a apărării formaţiei pregătite de Jose Mourinho şi a primit un cartonaş galben în minutul 55 al partidei.

Într-un alt joc disputat sâmbătă, Bari şi Catania au terminat la egalitate, scor 0-0.

Celelalte partide ale etapei sunt programate duminică.

Clasament: 1. Inter Milano 16p (7j), 2. Sampdoria 15p (6j), 3, Juventus 14p (6j), 4. Fiorentina 13p (6j) ... 10. AS Roma 8p (6j), 11. Lazio 8p (6j) ... 15. Palermo ... 17. Siena 4p (6j) ... 20. Livorno 2p (6j).
Genoa - Inter Milano 0-5 (Cambiasso 6, Balotelli 31, Stankovic 49, Vieira 67, Maicon 71). La oaspeţi, căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a fost integralist.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă