RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Mirel Rădoi (nr. 8 - Al Hilal)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii despre fostul căpitan al Stelei, prieten cu cămilele lui Al Kebab..
Sunt de parere ca ar fii avut valoare de Internazionale Milano. Pacat ca nu l-a vrut nimeni din Europa. Ar fii facut fata la orice echipa
Steaua – Dinamo în Arabia: Rădoi l-a bătut pe Ion Marin!

Duelul românilor din campionatul Arabiei Saudite a fost câştigat de Mirel Rădoi. Al-Hilal, trupa la care evoluează fostul stelist, s-a impus în faţa celor de la Al-Ettifaq, formaţie pregătită de Ion Marin.

Rădoi a fost integralist şi a încasat un „galben" după 30 de minute. Al-Qahtani (21) şi Wilhelmsson (51) au marcat golurile unei victorii, scor 2-0, care menţine echipa din Riad pe primul loc cu un bilanţ impresionant: 9 meciuri, 8 victorii, un egal şi 25 de puncte!

În schimb, după o lună, "Săpăligă" tremură deja pentru viitorul său la Al-Ettifaq. Gruparea din Dammam ocupă ultimul loc în clasament (are două puncte după şapte runde!) şi a pierdut trei din patru meciuri de la venirea românului pe bancă.

Ion Marin a avut şi ghinionul unui program infernal, întâlnând până acum cele mai bune formaţii din Arabia Saudită. Astfel, echipa sa a fost învinsă de Al-Shabab (a treia echipă ca valoare în prima ligă), a urmat un nou eşec cu Al-Hilal (cea mai galonată trupă din Regat), iar la data de 1 decembrie este programat meciul cu Al-Ittihad, finalista Ligii Campionilor Asiei.
Rădoi înscrie un supergol pentru Al-Hilal

Sărbătoare şi tristeţe pentru românii din Arabia Saudită în ultima etapă a campionatului. Dacă Rădoi şi Al-Hilal au obţinut o victorie care îi apropie şi mai mult de titlu, în schimb, Ion Marin şi Al-Ettifaq au motive să se simte "furaţi" după eşecul din partida cu Al-Nasr.

La capătul unei runde în care contracandidatele la câştigarea campionatului, Al-Shabab şi Al-Ittihad s-au chinuit pentru a lua câte un punct, Al-Hilal s-a întors cu toate punctele dintr-o deplasare dificilă la Najran. Mirel Rădoi a avut o contribuţie decisivă la succesul formaţiei sale. Gazdele au deschis scorul după numai opt minute, însă fostul căpitan al Stelei a restabilit egalitatea cu un şut-bombă din afara careului (minutul 24). Reuşita românului l-a ridicat în picioare pe tehnicianul celor de la Al-Hilal, Eric Gerets, acesta fiind vizibil impresionat de execuţia jucătorului său. Gerets a avut şi mai multe motive de bucurie cu trei minute înainte de finalul meciului, atunci când Nawaf Al-Abed a înscris golul victoriei.
Chivu şi Rădoi au fost primiţi de Prinţul Abdullah Bin Musaad al Arabiei Saudite

Delegaţia echipei Internazionale Milano, în care se află şi Cristian Chivu şi Denis Alibec, a fost primită, sâmbătă, de Prinţul Abdullah Bin Musaad Bin Abdull Aziz Al Saoud al Arabiei Saudite, la întâlnire fiind prezent în Mirel Rădoi, de la Al Hilal, informează site-ul oficial al grupării italiene.

Antreniorul Jose Mourinho şi toţi jucătorii milanezi s-au întâlnit cu Prinţul şi cei mai apropiaţi colaboratori ai acestuia, făcând schimb de daruri şi fotografii.

Printre cei prezenţi la întâlnire s-au aflat şi antrenorul formaţiei Al Hilal, belgianul Eric Gerets, dar şi câţiva jucători cu prieteni printre "nerazzurri", suedezul Christian Wihelmsson, brazilianul Thiago Neves şi românul Mirel Rădoi, scrie site-ul campioanei Italiei. Inter Milano şi Al Hilal joacă un meci amical în această seară, în Arabia Saudită.
"Am fost dezămagit când am ajuns la Al Hilal! Dacă aveam valoare de Inter, mergeam acolo"

Mirel Rădoi se pregăteşte de amicalul de lux cu echipa la care a fost la un pas să ajungă, Inter. Fostul stelist mai are o ocazie să îl impresioneze pe Mourinho, dar spune că nu regretă că a ales să meargă în Arabia.

"Am fost dezamăgit la început, când am ajuns la Al Hilal. Cred că dacă Inter mă voia cu adevărat şi aveam valoare de Inter, ajungeam acolo. Nu-mi pare rău că am ajuns la Al Hilal. Vom avea amical cu Inter chiar mâine", a spus Mirel Rădoi la gsptv.
Al Hilal-Internazionale Milano 0-1, într-o partidă amicală disputată la Riyad

Echipa lui Cristian Chivu, Internazionale Milano, a învins, sâmbătă seară, formaţia saudită Al Hilal, la care evoluează fostul stelist Mirel Rădoi, scor 1-0, într-un meci amical disputat la Riyad, informează site-ul campioanei Italiei.

Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de Diego Milito, în minutul 85.

Rădoi a fost titular la Al Hilal, în vreme ce la Inter, Chivu şi Alibec au intrat după pauză în locul lui Santon, respectiv Eto'o.

Jose Mourinho a introdus în teren următorii jucători: Julio Cesar (Toldo 46, Orlandoni 75) - Donati (Maicon 46), Lucio (Cordoba 46), Materazzi, Santon (Chivu 46) - Vieira (Zanetti 46), Khrin (Cambiasso 46), Stankovic (Sneijder 75), Stevanovic (Milito 74) - Eto'o (Alibec 46), Mancini (Balotelli 46).
Mirel Rădoi a marcat un gol pentru Al Hilal în partida cu Al Fateh, scor 4-0

Gruparea Al Hilal a trecut, miercuri seară, în deplasare, de AL Fateh, scor 4-0, într-un meci din etapa a 17-a a campionatului, partidă în care românul Mirel Rădoi a reuşit un gol pentru oaspeţi, informează site-ul oficial al saudiţilor.

Rădoi a reuşit să puncteze în minutul 80 al meciului cu un şut de la distanţă, după ce în alte două rânduri, în minutele 39 şi 56, ratase de puţin ţinta. Celelalte 3 goluri ale oaspeţilor au fost marcate de Thiago Neves (32, 60) şi Wilhelmsson (66).

În urma acestui succes, Al Hilal a ajuns la cea de-a 14 victorie din campionat în 17 etape şi este lider în Arabia Saudită, cu 44 de puncte.

Mirel Radoi
URL de referinţă