RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ciprian Marica (nr. 9 - VfB Stuttgart)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Discuţii şi informaţii despre românul şvab sau şvabul român, eterna rezervă a germanilor...
A jucat aseara vreo 25 minute, nu cred ca a pus piciorul pe minge de doua ori.
Asa e Daniel, dar nu la ajutat echipa deloc. In atac la Stuttgart se joaca foarte individualist! Ar fi bine pt el sa plece undeva sa joace mai mult, unde sa fie lider.
Sunt multi atacanti in Liga 1 mai buni ca Marica sa fim seriosi. Parerea mea ca eterna rezerva n-are ce cauta la echipa nationala.
Marica e cel mai mare figurant, e mai rau ca Mutu; nu are nici un pic de respect pentru suporteri; sa ni-l aducem aminte la meciul amical cu Croatia din februarie, imediat dupa moartea lui Cosma; cand parvenitul asta de Stuttgart a amintit ceva de niste decedati ai spectatorilor; si mai nou aseara nu i-a convenit ca nu l-a pus pe el capitan dupa iesirea lui Chivu. numai talente pe capul lui

AndreiDumitrescu

o mizerie de jucator si un infect
(08-08-2009 03:43 PM)Marius_Black Scris: [ -> ]Sunt multi atacanti in Liga 1 mai buni ca Marica sa fim seriosi. Parerea mea ca eterna rezerva n-are ce cauta la echipa nationala.

spune-mi multi atacanti din Liga 1 mai buni ca Marica, nu ca nu as fii de acord cu tine dar vreau sa ii stiu pe aia multi.
Atacantul Ciprian Marica nu a fost inclus în lotul lui VfB Stuttgart pentru meciul cu FC Sevilla, pierdut de formaţia germană, scor 1-3, în Grupa G.
FSV Mainz-VfB Stuttgart 1-1, în etapa a 16-a

Atacantul român Ciprian Marica a fost titular în meciul pe care VfB Stuttgart l-a terminat la egalitate cu Mainz, scor 1-1, în etapa a 16-a din Bundesliga, informează ediţia online a Kicker.

Oaspeţii au deschis scorul prin Pogrebniak, în minutul 13, iar Mainz a egalat prin Polanski, în minutul 90, din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după o intervenţie neregulamentară a portarului Jens Lehmann, care a primit şi cartonaşul roşu.

Ciprian Marica a fost titular la Stuttgart, fiind înlocuit în minutul 69 cu Schieber.

După 16 meciuri, VfB Stuttgart ocupă locul 15 în campionat, cu 13 puncte, în timp ce Mainz este pe 8, cu 24 de puncte.

Lider în Bundesliga este Bayer Leverkusen, cu 32 de puncte, urmat de Schalke, cu un punct mai puţin.
Marica: "Dacă eliminăm Barcelona, va începe să se vadă piscul fotbalului mondial"

Atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, vineri, că echipa sa poate demonstra că este una dintre cele mai puternice ale Europei în cazul în care va reuşi să elimine în optimile de finală deţinătoare trofeului, FC Barcelona.

"Când te apuci de fotbal visezi să joci astfel de partide. De-asta ne-am bătut în calificări, să întâlnim adversari de acest nivel. Eram sigur că picăm cu Barca, VfB i-a tot întâlnit pe spanioli în ultimii ani. E prematur să vorbim acum despre ce se va întâmpla la jumătatea lunii februarie, dar ne vom bate până la ultima picătură de energie să trecem mai departe. Pentru că dacă elimini Barcelona, începe să se vadă piscul fotbalului mondial", a spus Marica, pe site-ul său personal.

Internaţionalul român are încredere că Unirea Urziceni poate furniza surpriza împotriva lui Liverpool: "Am încredere că Unirea Urziceni va face o figură frumoasă cu Liverpool. Dacă rămâne acelaşi grup compact în jurul lui Dan Petrescu, Unirea poate scrie istorie în continuare".

Echipa lui Ciprian Marica, VfB Stuttgart, va evolua contra campioanei Spaniei, FC Barcelona, în optimile Ligii Campionilor, iar Unirea Urziceni va disputa o dublă manşă cu Liverpool, vicecampioana Angliei, în 16-imile Ligii Europa.
Pagini: 1 2
URL de referinţă