RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Supercupa Italiei
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.

AndreiDumitrescu

Supercupa Italiei Inter Milano - Lazio Roma. Echipele de start:

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o
Lazio: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 13 Siviglia, 87 Diakitè, 11 Kolarov; 32 Brocchi, 33 Baronio, 5 Mauri; 8 Matuzalem; 9 Rocchi, 10 Zarate
Pauza la Beijing. Un meci destul de prostut cu cateva faze interesant si putine ocazii. Remarcatii mei in prima repriza sunt: Lucio, Milito, iar de la Lazio Zarate. Speram sa vedem o a 2a repriza mult mai buna decat aceasta cu mai mult fotbal.
Lazio invinge cu 2-1 si-si adjudeca trofeul! Goluri Matuzalem , Rocchi si Eto'o! Lazio nu cred ca a avut mai mult de 3 suturi pe poarta si a marcat 2 goluri pe ultimul Chivu il are pe constiinta.

AndreiDumitrescu

Pacat s-a terminat prost cel putin pt mine acest meci, dar in repriza a 2a sa zic asa am fost multumit de jocul lui Inter cu un plus pentru Eto'o si Lucio care se vede ca sunt fotbalisti. Nu putem acuza ghinionul de la golul 1 a lui Lazio pentru ca si el face parte din fotbal nu ai cum sa te opui sortii. Ramane acum speranta pentru campionat unde sper sa faca meciuri la fel de bune si sa castige din nou fara probleme Serie A.
Daca Eto'o nu ramanea ratacit in careul mic al al lazialilor la golul anulat al lui Milito acum puteam vorbi de alta castigatoare a trofeului.

AndreiDumitrescu

si asta e adevarat
A avut multe ocazii Inter.. mai ales aia cu poarta goala, a lui Eto'o.
URL de referinţă